- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАРА МЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ГРОЗНА И ДЕБЕЛА
хахаха ебаси олигофрена![]()
Сега, ако дадеш и статията, че ми стана интересноПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
Няма как да ти я дам,цифровия ми не е в мен,а скенера ми не работи.
Става въпрос за вестника от 29..![]()
Всичко е в основата на спокойния разговор. Просто поговори сериозно с него,накарай го да си изясните нещата. Той може да се шегува,наистина,но в такъв случай му покажи,че не са ти приятни ''закачки'' от този тип. Няма да изгубиш много,ако поговориш с него. Успех!![]()
и я кажи как така за 1 седмица от 59 си стала 53? тва са 6 кила. как става тоя номер?
Именно.Първоначално написано от didi0804
Бий му шута, щом отсега ти се налага... къв е той...![]()
I still have feelings...
you are my passion.
Мисля че за близо 2 години ,трябва да се е влюбил в онова вътрешното в тебе ,и визията да е на заден план..
Какъв е той ,да не е случайно мистър свят та така да те съди?
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
тегли му на тоя уй една майна и си намри друг
остави го,очевидно не те заслужава![]()
Не чувствах никакъв глад, отвръщавах се от храната пуших почти 2 кутии цигари на ден. Горе споменах че тренирам - увеличих тренировките пих само газирана вода и се получи. Даже от тогава насам не мога да си нормализирам храненето понеже цяла седмица несъм яла абсолютно нищо. Вземах витамини за да не се чувствам слабо но пак ми беше зле.Първоначално написано от DeiLa
По всичко личи,че твоята тиква е куха.Чудя се до къде може да стигне човешката злоба и простотия.От теб ще разберем.Първоначално написано от Violenza
7227 и май оправия няма, нали? Права си, заради един човек не трябва да разбиваш живота си. Всеки е различен, няма еднакви. Ако всички бяхме като две капки вода, никой няма да изпитва нищо към другия, защото знае какво ще е. Зарязвай го тоя комплексар и си вземи другИ спри цигарите, защото ще стане лошо след време, ако ги спираш. Сега е момента, докато нямаш апетит.. ще ти дойде отчасти и най-много да си възвърнеш теглото.. а иначе може да качиш немалко. Това с двете кутии е ужасно опасно, особено за жена. Това си решаваш ти, но аз не мисля, че е правилно
![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Я му тегли една майна..![]()
+ това, което вече те посъветваха: кажи му, че му е малък!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На бялото черно ли да кажеш?КАРА МЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ГРОЗНА И ДЕБЕЛА
Can It All Be So Simple ?
Не се впрягай, не ти трябва такова момче! Да не е с ляв наклон?Не се отпускай толкова, да не се храниш и да отслабваш,щом ти си се харесваш така, си стой така. Не може един комплексар да си смъкне самочувствието
Как се споменава в темата.. кажи му,че оная му работа е много малка и не върши работа, да почувства как ти се чувстваш,до като той ти говори,че си грозна и дебела
![]()