Здравейте . Моят проблем е , че моите приятелки (3) и трите си имат приятели (гаджета) , а само аз си нямам. Миналата година лятото излизахме с една от 3те ми приятелки, защото другите 2 вече си бяха намерили и все пак не ме бяха забравили да не ме търсят да излизаме, но ми беше тъпо да излизам с тях, защото те са с приятелите си аз да ходя само да "досаждам". Но ето, че и другата ми приятелка с която цяло лято бяхме заедно си намери приятел. И няма с кого да излизам чувствам се отвратително. Но само да кажа аз тоя приятел не го искам само да има с кого да излизам.. искам да разбера какво е защотото до сега съм нямала. Обвинявам се само и може би от септември миналата година аз не съм същият човек. Обвинявам се, че съм грозна, дебела и т.н. Започнах да си избивам комплекси. Почнах да се държа гадно с хората сякаш те са ми виновни, да игнорирам и отблъсквам хората които се опитваха по някакъв начин да ми помогнат и да ми дадът съвет. Приятелките ми казваха, че да се влюбиш не ставало ей така.. и, че когато най-малко очаквам и на мен ще се случи и ще съм много щастлива. Но немога да го преживея... Моля ви дайте ми съвет