Незнам дали някой ще ми помогне.Обаче днес сънувах един сън който като чели подобен сънувах преди време.Търсих из нета и не намерих нищто конкретно.Значи сънят ще ви го разкажа.Бехме с приятели в една детска градина и по едно време идва бившото ми гадже.С него отидохме на една поляна в същата детска градина почнахме да си говорим и по-едно време почнахме да се целуваме.След това се събудих.Незнам на какво се дължи този сън.![]()
Това намерих ама незнам как да го разбера.
http://sanovnik.bg/l-6280-%D0%A6%D0%...B4%D0%B6%D0%B5
Не мога да разбера подкрепа от него ли е или от друг.![]()
Какво те кара да вярваш ,че сънят ти въобще има някакво значение?
На нестихналите ти мераци към бившия.Незнам на какво се дължи този сън.
Толкова много ли ти е въздействал тоя сън,че чак пускаш тема?Разбирам да е нещо за смърт(недай си Боже) или за раждане,а ти за някакво си бивше гадже...Еми кво означава означава,че наскоро си мислела за бившия най-вероятно.Сънищата са съвкупност от желание,мисли,чувства и случки-нищо повече.Ако всеки се 6ашка за всеки сън живи хора няма да останат...
ммм доста мистериозен сън,наистина.. не е нормално да сънуваш такива неща.. потърси професионална помощ ако питаш мене
аз кви неща съм сънувала за бившите ми гаджетаи по принцип сънувам големи изрудщини.. въобще няма смисъл да анализираш некви сънища и тъпи филми
Ебати дълбокия сън, човек...толкова много скрити послания и многопластовост на събитията, че чак не знам откъде да започна...де и аз да сънувах така..![]()
Ще ме уморите някой ден.Аз като най-редовно сънувам пълни простотии без никаква връзка с реалността?За пример:Онзи ден сънувах, че съм Батман и можех да летя..Интересно, литвах само като започнах да си втълпявам "Аз не мога да летя.".Пробвах и като се събудих да направя номера, ама уви - не стана![]()
Първоначално написано от eliyiy
ох,ами аз като сънувам всяка вечер различен мъж, различни събития, какво ли значи?
не е важно какъв е съня,а как те кара да се чувстваш.![]()
ндаа, същото. ;D не е си раотаПървоначално написано от Dumb
the sky is the limit.