.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Право

Голям фен

Право

Какво мислите за специалността като цяло?
    1. Плюсове.
    2. Минуси.
    3. Реализация?
    4. Кандидатстване в различните университети?

Вие сте!
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Оо като порасна искам да уча право

1. Ми изкарват се доста пари
    2. Много трябва да се учи / май /
    3. Едва ли в България
    4. не знам
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: Право

Принципно тази година искам това да вляза,но ако не стане на второ класиране,винаги има догодина.
    1. Плюсове-Обогатяваш си общата култура,научаваш полезни за живота неща (как да не те прецакат при сделка,най-малкото),развиваш способност за мислене 'извън шаблона'.
    2. Минуси-влизат много идиоти,кой платил,кой назубрил всички теми,без изобщо да се опита да разбере за какво става дума (не всички)
    3. Реализация?-Работа бол!Нотариус,адвокат,юрист-консулт,съдия,прокурор.Кат в съдебната система е по-хубаво,поне на мен повече ми харесва прокурор.Всеки път различен казус.
    4. Кандидатстване в различните университети?-СУ,УНСС,НБУ и още мноооого.Завършваш право,получаваш квалификационна степен 'магистър по право' и вече зависи дали ще ти признаят дипломата.На места приемат само от СУ,на други не.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си