.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Немски език

здравеите на 13 съм и смятам след 7кл. да уча немски обаче ако може да ми помогнете като ми напишете немската азбука и изговора за да ги науча защото ми е интересно а и някой казват че е много труден език такаче ще сам ви много благодарна

Ее що не вземеш да пуснеш темата още 1 път .. да станат 3 за щасите !? ..
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мда 2 хич не е на хубаво...ако не пуснеш 3-та няма да научиш езика...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

^

Пепел ти на устата .. Не плаши така момичето

Ми направих още една, защото в тая никой не пишеше

^ Сложила си запетайка

Ама не сериозно...в пророчеството е казано,че ще се появи Мишинка и няма да направи третата тема,заради което няма да успее да научи свещения език на...Германия...

Фана ме малко от темата за паранормалния университет...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Защо ме плашите?

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Фана ме малко от темата за паранормалния университет...

малко

ПП: Оо вече има и знак накрая на изречението.
    Ако искаш пусни още 2, че да станат 4 - късмет в любовта

Плашите ме.

Оф писна ми .. Айде успех с немския

Благодаря вече уча азбуката.

Бягай под леглото, че ако дойдем ..

Ама за всеки случай пусни 3-та тема...че да не си изпросиш

Добре,добре напомняте ми на братовчедите ми, преди така се заяждаха и ме плашеха...

Хах ми честито аз уча немски от 2-ри клас,а сега ще съм 8.Супер лесен език(не го казвам просто защото го уча много години,а защото ако ти е интересен,всеки език би бил елементарен за теб,макар и сложната граматика).А какъв е смисълът да пускаш тема,след като можеш да си купиш един речник,няколко книжки с граматика и изговаряне,и да си го научиш.Е ти няма да успееш сама де,но ще имаш минимална основа и като започнеш да го учиш,ще ти е по-лесно.Мисля,че тази тема няма никакъв смисъл.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

аз учих от 1ви до 7ми клас немски език и честно да ти кажа не ми беше толкова труден колкото казват всички !!

Учила съм немски 5-7 клас и слава богу вече се оттървах. Не е труден езика, ако ти се учи, но просто на мен ми звучи отблъскващо

Повече от фен
    Езика не е много лесен. Явно повечето не сте стигнали всички падежи, а другите сте го тъпкали години тва докато го научите. От 4 години уча немски като тази година започнах от азбуката, защото се преместих. И за 1 година взехме всички падежи и тези които не са учили немски са супер зле.

Авторке к'во става?
    Докъде стигна с немския?
    Много ли е труден ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си