Паласки или така нар. любовни дръжки,имате ли моми4ета,как се справяте с тях?Дайте някакви идеи за премахването им,упражнения или нещо друго. Съжалявам,ако има такава тема![]()
Въртене на обръч,наклон настрани,усуквания.
http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Аз въртя обръч и правя усукванията.. за почти 2 седмици има малък ефект.
П.с. Ползвай търсачката, има много такива теми.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ами въртене на обръч и така малко наклони настрани!
^ По принцип страничните коремни трябва помагат ,юот аз нямам паласки ама от много коремни са започнали станичните музкули да ми се развиват, и дет съм имала някоя тлъстинка вече я няма.Важното е постоянството.Наклоните настрани също помагат.Друго ,което се сещам е:
легнала на пода на една страна ,и си подпираш главата на ръката за опора и вдигаш единия крак примерно 20 пъти ,после другия и така няколко серийки
плуване, особено кроул. Аз имах малко, за около месец се изчистиха на пълно![]()
Аз не правя упражнения за паласките, само понякога въртя малко обръч. Нямам паласки защото просто не ям много. Всичко си е до диетата 80% диетата![]()
С какво отслабна ?Първоначално написано от Little_Lady93
По темата :
Наклони , странични преси , въртене на обръч .. , но не си мисли , че ако ядеш по цял ден чипсове ще се махнат. ((:
Диета... но не някаква определена. Всичко си ядях, но до 800 калории на ден и то до 16.00. А сега даже ям само до обяд, но така или иначе после не огладнявамПървоначално написано от iiordanova
^ Момичета, не ѝ следвайте примера.
и аз съм подобно. : ))Първоначално написано от Little_Lady93
ям здравословно и спортувам , когато мога
и не ям след 20.00 .. и наистина виждам резултат върху тялото си (:
като се има впредвид , че аз почти никога не огладнявам , ям малко и така.
![]()
Аз моите ги махнах със скачане на въже и с тичане в паркабез диети
![]()
ами стил в плуванетоПървоначално написано от nimfetka7
![]()
бруст-а оформя най-вече бедрата и горните коремни мускули, кроул-ла - паласките и задника, бътерфлай-а - всичко, но ти трябва голяма издръжливост за него![]()
Кроул е стил в плуването.Първоначално написано от nimfetka7
![]()
Кроул , бруст , гръб и бътърфлай .. това са стиловете плуване. ((:
цялото ми тяло отслабва...имам съвсем малки паласки и не мръдват![]()
Що за глупости ? 80% зависело от диетата. Ами окей, само на диетки я карайте, без да правите упражнения и да се движите, пък да видим до къде ще я стигнете. Движение му е майката!
От личен опит препоръчвам упражнението, което zoreto e споменала в поста си.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
така е ама диета+спорт май е най-добрият вариант![]()
има ли значение каквъ трябва да е обрача:пласмасов или дървен?
не, щом е обръч и е кръгло става.Първоначално написано от roshlichka
Ам мисля че дървен ще е по - добре защото е по-тежък.
Та по темата:
И аз имах паласки. Получиха се от много ядене на шоколад през зимата.
Моят съвет: движи се ( тичане, тенис, коремни или просто пеша до учлище) и яж задрвословни храни, недей на диети. Под здравословни имам предвид от всичко, но балнсирано. НЕ бутвай дори чипс, пуканки, шоколад( ако е черен става), хамбургери и храни които се пържат с много мазнина като пържени картофки и кюфтетата. Също така, недей да носиш дънки които са ти тесни в талията, ханша или където ги носиш. Ако отгоре им излизат някой неща и се получава "делвичка" това значи че са тесни. От много носене на такива тялото се деформира и дори да си слаба в тази област ще изглеждат по- пълна и не уформена. Също така недей да пиеш мнбого кола (най - много по 500 мл на седмица) защото тя се "лепва" доста бързо.
Аз лично се справих за около месец, но строго си сапазвах горе споменатите неща. В момента съм си супер без да спазвам диети или да съм чак такава активна спортистка. И продължавам да си спазвам тези неща с малки изключения и така си се поддържам лятото.
Също да добавя - пий вода. Поне по 2 литра на ден. По този начин помагаш на тялото да изхвърхли непотребните вещества по-лесно.
Tell me what you want to hear
Something that delight those ears
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
Първоначално написано от nimfetka7
Стил плуване... Обаче за да го практикуваш трябва да е правилно и с изпънато тяло (посто ходя на плуване и знам, че когато не е правилно няма резултат...)