.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Баща ми ми крещи

Здравейте имам проблем.Баща ми се държи ужасно с мен смисъл за всяко нещо ми вика и е много нервен дори ми крещи затова че несъм му пуснала телевизора писна ми и незнам какво да правя дайте съвет моля ви знам че е тъпо но моля ви.
    Благодаря

Слагай една идея по-описателни заглавия.
    kalpazanka

Поговори с баща си...кажи му,че не искаш да ти вика за най-малкото...или просто не му обръщай внимание и така сиг. ще се почуства виновен и няма да ти крещи за такива неща...байй всичко хубаво..
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Може да има проблеми в работата и/или с майка ти, да се чувства финансово притиснат...
    Опитай се да го разбереш(колкото и да ти е трудно) и гледай да помагаш вкъщи, с каквото можеш, без да недоволстваш много-много.

аз в такива случаи гледам да си мълча, да го игнорирам или пък излизам някъде за да не изнервям допълнително обстановката. Може наистина поведението му да се дължи на някакви проблеми в работата или нещо подобно.
    Fuck you You fucking Fuckers

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Има и такива моменти в семейството. Трябва да поговориш малко с баща си, обаче без да му държиш тон и да крещиш и да си изпускаш нервите. Той може да има всякакви проблеми с майка ти, то било в работата или финансите (както казаха по-горе). Недей много да се инатиш, (ако въобще правиш така де) и просто проведете идин разговор. Ако нещата не се подобрят поговори с майка си или с приятелка. Може да ти улекне!

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Опитай да поговориш с него
    МОже да има семейни,финансови и др проблеми затова да е изнервен.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Да наистина поговори с него Малко се отклонявам от темата, но моя баща си е много добър, но понякога като ми жикне за ТВ-то аз понеже съм си отворен и му викам "че включи си го сам" и ако ме дразни му се отговарям и наистина се държи много добре с мен

От скоро ли това или по принцип?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    What The Fuck..!?! Как така ще ти се кара че не си му пуснала телевизора Ходи и добре си поговори с него ти не си му някакъв слуга какво от това че ти е баща.. не може да си го изкарва така на теб
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Ехо,чакайте малко..с много лека ръка минавате тоя случай 'финансово затруднен и затова ти се кара за всяко нещо' е като си има проблеми,на детету му ли е правилно да си го изкарва,ужасно е за едно дете един от най-скъпите му хора в живота да се държи с него като с боклук и да го обижда.. наистина-поговори с него и му кажи,че не ти е приятно да си го изкарва на теб,ако не си вземе поука,просто не му говори известно време.Какви са тези родители..да се отнасят така с децата си..
    • Обичай,за да те обичат! •

и аз съм съгласна,че проблемите НЕ ТРЯБВА да се изкарват върху детето...майка ми има мн спорове в работата и ест всико отива помен и сестра ми.... кофти е така,затова поговори с него и го помоли да не се държи така,а ти обещай,че ще се стараеш да изпълняваш това което иска. е му отговаряй и не му повишавай тон-това определено ще го ядоса повече

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Ехо,чакайте малко..с много лека ръка минавате тоя случай 'финансово затруднен и затова ти се кара за всяко нещо' е като си има проблеми,на детету му ли е правилно да си го изкарва,ужасно е за едно дете един от най-скъпите му хора в живота да се държи с него като с боклук и да го обижда.. наистина-поговори с него и му кажи,че не ти е приятно да си го изкарва на теб,ако не си вземе поука,просто не му говори известно време.Какви са тези родители..да се отнасят така с децата си..
    Точно и аз това казвам но ти го каза по-добре !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    аз в такива случаи гледам да си мълча, да го игнорирам или пък излизам някъде за да не изнервям допълнително обстановката. Може наистина поведението му да се дължи на някакви проблеми в работата или нещо подобно.
    Така е.

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    И моя баща е така понякога преди мн се засягах и ми беше гадно ама ся игнор отвсякъде и като крещи си мисля за нещо друго и въобще не го ебавам.Вкъщи помагам доста опитай се и ти ..Така го улесняваш и хаби нерви за по-малко неща.Може да има проблеми в работата или с парите..
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

И моя е така .... Просто поговори с него . Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си