- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кецове?!
Здравейте![]()
Карам скейт от малко по-малко от година и за т'фа време смених 2 чифта кецове,като буквално 15 дена след като съм ги купил почвам да ги лепя със силикон платове и 'сякви други простотии използвани от скейтърите за да си запазим кецовете...обаче т'фа не ме радва![]()
Подметката се изтърква и става на дупки,отстрани на водещия крак се появява HUGE дупка xD и като цяло с 2 думи се раз*бават кецове отсякъде xD
Та-а,въпросът ми е как мога да ги запазя по-дълго цели и добре изглеждащи,като се има предвид т'фа,че са в почти непрестанен контакт с шкурката? Има някъф чалъм 'дето аз не го знам,'щото всички PRO скейтъри,пък и българските про-та,си запазват кецовете мн повече време,а карам 10 пъти повече от нас лигльовците мятащи се по НДК...![]()
Ако можете да ми помогнете с нещо евалла xD
кви марки носиш и има значение дали са и шити,и лепени
Ем... кОпувай си евтини кецове за да не те е яд като се скъсват бързо...др. нз. к`во да ти кажа...[/u]
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Нося es,DVS и Lakai шити и лепени винаги
Еми тва е, пич..рисковете на "професията"д;
Иначе както ти казаха, взимай си по евтини кецове..и се опитвай да ги опазиш ;д
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Аз 1 кец като го пазя без да спортувам квото и да е с него го праа на г*з за 2 месеца и нашите ми реват, че ги късам бързо..Поне знам, че има и по-зле от мен..![]()
Първоначално написано от eliyiy
Купи си кецове от МОЛА! Но то не е важно да караш скейт. Ако искаш да си модерен и як скейтър е достатъчно да си купуваш скейтърски кеове и скейтърски дрехи от мола. Ако карането на скейт ти къса кецовете то не карай. Важното е да изглеждаш като скейтър.
Grumpy old madman
на него може пък да му се иска да кара скейт, не само да са прай там на ня'къв се едно мн разбира от туй...Първоначално написано от Canis_Dirus
Такива хора нЕма.Първоначално написано от sunshine01
Първоначално написано от eliyiy
Ем,кара ми се мноо смисс вече толк'фа много свикнах със скейта,че един ден като не карам и ми е супер шибано,ама нз...то скейта 'сичко къса btw,и тениски,и кецове,абе 'сичко xD
Почнах да се замислям за X,ама-а ме притт тфа,че съм 1.84,а на тоя байк дето ми е до к*ра xD нз кажете кфо мислите![]()
?![]()
Оф-ф еб*л съм ги в кецовете,ще си карам пък колкото издържат,толк'фа![]()
тая дума некак си ме радваПървоначално написано от lazy2
Xa-xa xD
бос/а
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Хах ти се еб*ваш,ама оня ден на рампата в Парка карах бос и си скъсах десния чорап на 3 места xD ...
втф бе братле ?! лакайки и дивиески ти се късат на 2рия ден ;ooooooooo ее уоу начи верно не си кат тия на шибаното НДКеми ше прайш жертви ся ..
тва е !
купи си кубинки
то густо, то пусто
VANS, SUPRA! тфа му е майката на скейтърските кецове! няма скъсване, няма нищо карам скейт от 8години и чесно да ти кажа сменям си кецовете на година и половина.. супрата са най издържливи, VANS също но ако ще си взимаш VANS си вземи този модел -> Vans SK8 (SKATE) MID.
KEEP SMILING
Или VANS HALF CAB. Апък ако ще е SUPRA-всички модели на SUPRA са супер издържливи.
KEEP SMILING
в никакав случай не си взимаи DC за един месец се изтаркаха и скъсаха на котрето ...сега съм си взела някви на vans да видим те дали ще издържат
апф ... и аз съм така с кецовете ;ддд без скейт ги късам на 2 седмици ;дд а съм момиче ;дд ... зависи колко ги пазиш ... пък и зашо трябва да си с кецове .. ? ако е заради стилното да... обаче .. тряа малко внимание![]()