- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Десен бъбрек и още куп неща които ми се струпаха
Абе да приемем че болките ми са в бъбрека . Какви може да са причините ? Дали има нещо общо с четирите дни в които ме болеше целия корем и главата също и отпадналостта която имах ? Нямам проблем с ходенето до тоалетна . Имах цистид наскоро Това е възпаление на пикочния канал и ме болеше като пикая . Не купих хапчетата за втората сезмица от лечението понеже почна да ми минава на 3тия ден и риших да не давам пари . Все още обаче понякога като пишкам чувствам дискомфорт .
който търси - намира . ^^
последно какво си имал цистит (възпаление на пикучния мехур)
или уретрит (възпаление на пикочния канал)
сега иди на лекар и пак
и такива като почнало да минава да няма вече или си болен или не
няма малко болен както и малко умрял
щом си болен ще се лекуваш до пълно оздравяване
ОДИН!!!
ама бъбрека дали има общо с това ? Цистит имах....![]()
мога само да гадаяПървоначално написано от balon4eeeee
ОДИН!!!
Може да не е постигнато пълно излекуване и инфекцията да е стигнала до бъбрека. Може и камък/песъчинка да причинява неразположението. Може да е какво ли не.
Втрисане имаш ли? Температура?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да . Точно втрисане и температура имаше .
Миличка не се чуди и иди на генеколог,аз така отложих с месец и сега имам голяяям проблем/поне за мен е голям/ затова нека и лекар до те види, не се страхувай,вземи направление и няма да теи струва прегледа повече от 2лв на мен толко ми беше,но сега още ходя по мъките,не стигай до моето положение
На колко години си всъщност
Гинеколога не се занимава с бъбрециПървоначално написано от idealnolo6a
ОДИН!!!