.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: драйвъри

Голям фен Аватара на lmao

драйвъри

Имам следният въпрос.
    понеже напоследък все по-често ми се налага да преинсталирам компютри/лаптопи на приятели, но разбира се никой не си пази диска с всичките драйвъри, споделете опит и кажете някаква програма с което да търся по-лесно драйвъри, т.е нещо което примерно да ми показва модел на видео картата и тн.
    питам за нещо тествано, защото в нета е пълно с програми, които се пишат за невероятно ефективни, инсталираш ги заедно с някой друг вирус и после се появява поленце за сериен номер или да си ги купиш

Мерси
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Everest Ultimate Edition
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    Павликени
    PC Wizard тежичка е но показва целия хардуеар като се почне от дъно,чипсет,видео карта,процесор и тн. а от там сиг. ти е ясно че гугъл и търсиш определен драивер за определен компонент
    Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)

Супер фен
    Ако е лаптоп е лесно ... виждаш марката и модела на лаптопа влизаш в сайта на производителя (обикновено е марката.com) и си намираш там всеички driver-и за модела като внимаваш да смъкваш само тия които ти трябват (ако има за различни ОС примерно или някои модели имат разновидности във видео картата и т.н.), ако е комп и не е гаранционен към някои магазин отваряш и гледаш какво е дъното и каква е видео картата (и ако има някакви други устройства) и пак търсиш в сайта на производителя

ако тия методи не стават аз най често ползвам Everest

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си