.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Разбито сърце?

просто исках да си излея душата,защото адски ме боли отвътре

по-рано се влюбвах много ,но и ми разбиваха сърцето ....и се бях отказала от всичко..и пак се влюбих в него след като бяхме заедно няколко пъти (не сме ходили)..в момента не знам къде е той,но не отговаря нито на телефона си нито в скайп/фейсбук

и да знам че звучи тъпо отстрани и сама съм виновна,защото знаех че като двама бъдат заедно после единия се влюбва..ама..

и все пак без обидни коментари ,че ми е достатъчно тежко..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Като ти е тежко - или ходи да спиш, или си преобразувай изреченията, за да разберем как евентуално да ти помогнем.
    Всеки се е чувствал прецакан, но не всеки е правил тема за душевните си излияния(изключваме "Кофата", там всяка втора тема е такава).

Град
    Paradise
    Може да спи

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Може да спи

цял ден?

мармаладке,кажи какво не ми разбра да поясня

Град
    somewhere over the rainbow
    И аз не разбрах много. Защо не разкажеш цялата история от началото до края с малко повече подробности?
    ПП: и Марти харесва airplanes

Град
    Heaven
    в моя клас е ..познаваме се от 2 години някъде..в 8ми клас излизахме много често,сега в 9ти не..обаче в 9ти клас на една екскурзия спах в неговата стая,гушната в него цяла нощ..и все пак нищо не се получи

и сега като дойде края на годината той ме убеждава да съм ходила у тях или той в нас..и аз отказвах и вчера имах свободно време а бях на 1 пряка от блока му,и отидох и се гушкахме и се целувахме ..и аз не знам какво ми стана и се разнежих супер много..и после му звънях да му кажа там нещо обаче той не вдигаше и после ми беше звънял 3 пъти..и вечерта си писахме нали...и днес аз му писах смс да влезне в скайп да поговорим..и му звънях и той нито влезе,нито писа,нито звънна..никаква реакция..и аз си рева тук,защото знам че му е било за едното гушкане и така

п.п. той ще ходи на море в същото градче на същите дати като мен..и имахме и планове даже

п.п.2 аз го харесвам още от 8ми клас..не съм била с него ей така просто

п.п.3 аз харесвам Марти,защото тя харесва airplanes <3 ^^

Може и да си е зарязал телефона някъде, аз редовно правя така. И не цял ден, ами по цели седмици.

Разбрах, че си отчаяна, тъжна и огорчена. Оттам нататък всичко са ми някакви объркани бръщолевеници. Серизно - най-добре върви поспи, помисли върху всичко, изолирай се за малко от събитията и тогава давай крайна оценка на всичко досега.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Момчетата много лесно забравят.Моя е доста отнесен...Случвало ми се е и на мен да го търся цял ден,а той да не ми отговори,но понеже никога няма пари в телефона или е работил и за това така се е получило.Просто се успокой,не е дошъл края на света.Сигурно има някаква причина за да не те търси,постоянно изникват разни неотложни неща,аз винаги си правя планове занапред и накрая всичко се обърква.Дишай...ще се чуете,няма как.

Град
    somewhere over the rainbow
    Нищо фатално не се е случило.Вечерта след "разнежването" сте си писали, нали така? Обикновено това е момента, в който трябва да ти се обади. Даже и тогава не е задължително. Може всичко да се е случило тази вечер ,нещо да е изникнало неочаквано.
    Мога да ти дам пример с мене и бившия ми, ако ще те успокои. Ние се забихме на купона за нова година.Аз го целунах ,обаче той 10 дена след това се сети да ми иска скайпа от една приятелка. През това време считай ,че съм била на тръни всеки ден, защото не съм знаела нито аз какво искам, нито той какво е разбрал от цялата работа.
    Не можеш да си сигурна ,че му е било само за едното гушкане. Не си му в главата. Пък и ако не спреш да си го повтаряш ,ще стане точно така. За това спираме риданията и негативните мисли и оставяме нещата да се наредят.

Град
    Heaven
    момичета,успокоихте ме наистина...

ако не се свърже до няколко дни ще пиша пак..

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    като се свържеш с него поискай да поговорите..ти явно вече си нагазила по-дълбокото.Важно е да разбереш какви са му намеренията.Дали му е било само за едната вечер или иска нещо по-сериозно.Обаче,преди да говорите не си набивай излишни филми,за да не стратадаш после..от личен опит ти го казвам : ))))
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    От 1 седмица излизам с момиче,тя е на приливи и отливи,все едно през ден е в някъв тежък мензис и аз тази вечер се отказах.Има и други,важното е да си добре с дадения човек,не да се мъчиш.

Според мен няма нищо фатално..На всеки му се случват неочаквани неща..И на мен ми се е случвало с дни да не вдигам на никого, да не звъня на никого!Може да е изскочило нещо, може да е искал да остане сам със себе си..Всичко се случва.Според мене повече си втълпяваш и нещата не са така както ги мислиш!Пък и в крайна сметка дори да не се обади това ще покаже що за стока е и поне ще си се отървала от поредния кретен!

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Момчетата много лесно забравят.Моя е доста отнесен...Случвало ми се е и на мен да го търся цял ден,а той да не ми отговори,но понеже никога няма пари в телефона или е работил и за това така се е получило.Просто се успокой,не е дошъл края на света.Сигурно има някаква причина за да не те търси,постоянно изникват разни неотложни неща,аз винаги си правя планове занапред и накрая всичко се обърква.Дишай...ще се чуете,няма как.
    напълно съгласна всичко ще е наред сигурна съм

И аз луднах по Airplanes, мене харесваш ли ме?

Цитирай Първоначално написано от MartyParty

Мога да ти дам пример с мене и бившия ми, ако ще те успокои. Ние се забихме на купона за нова година.Аз го целунах ,обаче той 10 дена след това се сети да ми иска скайпа от една приятелка. През това време считай ,че съм била на тръни всеки ден, защото не съм знаела нито аз какво искам, нито той какво е разбрал от цялата работа.
    Ти си добре. Аз на всеки купон "забивам" по някои.. След това не ме оставя супер много време. В момента имам един такъв .. мисли си че сме заедно, а аз го режа по всички параграфи и незнам к'во да го правя вече
    А по въпроса на авторката .. остави нещата да стават естествено .. не прибързвай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си