- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпроси за целувката
Знам че в форума има много теми по този въпрос но просто не мога да намеря точно това което ми трубва!!
Та въпроса ми е за целувкаталллллкато се целувате с едно момчелкой пръв трябва да пусне език момичето или момчето? и какво трябва да направим после (имам предвид как да движип езика си докато е в устата му???
Ако може без да ме упреквате за темата и тем подобни!!!!!
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Ако приятелката ти го е правила и преди я помоли тя да води!Първоначално написано от vilinka96
Ти кво очакваш?! Момчето да си пъхне езика в устата ти и да ти дръпне твоя език ли?![]()
Даваш направо...и после въртиш. Ако не можеш, слагаш един молив в устата и почваш да го въртиш с език.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Първоначално написано от Tiin
az sum momiche we
Съжелявам грешката е моя!
Но следващия път оточнявай пола си хората не са длъжни да гадаят!
Та поговори с приятеля ти и му кажи,че досега не си го правила (разбира се и ако той го е правил :Д) и го помоли да ти покаже как става.
Ами аз попринцип мисля, че момчето трябва да си пусне езика и то да води. Това обаче попринцип зависи от хората. Ако на партьора ти му харесва ти да водиш, води ти. Ако на него му харесва той да води, той да е. Трябва да се разберете. Ако пък и двамата не можете тогава просто си пъхате езиците в устите си и ги въртите обратно на часовниковата стрелка! :P Ще се научите взаимно!![]()
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
Ти пробва ли се?! Стана ли?Първоначално написано от vilinka96
![]()
Първоначално написано от LipSy
probvah i stana ynikalno
'Айдеее детска радост.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Първоначално написано от Claymore
q ymri ma drisloooo..ne se podigravai![]()
![]()
Както кажеш, само да си закопчая гащите...![]()
-M.B.
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от vilinka96
Хората си казват мнението. Като си пуснала тема тука ще търпиш критики.
п.п. Кирилицата е задължителна.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
vilinka96, чувствай се предупредена по т. 1 и т. 12.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!