.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Телефон

Телефон

Имам въпрос . Този --- http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=3204 или този ---- http://www.brosbg.com/gsm-magazin/mo...der-GSM-aparat е по хубав и по здрав

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    1вия
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Град
    Благоевград
    1вия е по хубав,но кой е по здрав не знам.

Мисля , че първия е по-добър , само че не знам какво общо има с козметика и диети ..
    Нямаше логика,беше любов.

Че LG-то е хубав телефон ( на външен вид ) . Нооо .. батерията не държи кой знае колко много 2-3 макс 4 дни,ако го използваш само за разговори.. Така че не знам.Преценявай си сама
    Неприлично Щастлива .. : )

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Една приятелка има първия и е мн доволна.. а за другия не знам.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на zoreto
    Като гледам 1 вия .Но темата ти изобщо не е за тук

Като цяло и двете марки не са много надеждни. Самсунг на външен вид е по-дървен и не толкова модерен в момента, но е с една идея по-здрав. Колкото е по-усложнена и фина една електроника, каквато например е дисплея на елджи-то, толкова по-лесно се чупи. А и LG доста дефектират след не много дълга употреба.Заминават си точно дисплейте им. Самсунг от друга страна имат проблеми с обхвата - показва ти че имаш, но всъшност не можеш да набираш, както и другите не могат да се свържат с теб. Аз съм имала такъв телефон и се разделих с него заради този проблем, няколко мои приятелки с други модели самсунг го имат същия...Отделно менютата му не са много функционални и не чете всички музикални и графични формати.
    Аз лично бих се замислила за избор между Сони Ериксон или Нокиа, но ако трябваше да избирам между тези двата щях да рискувам и да взема LGто

Аз съм за самсунка. LG са малко ментета всмисъл че лесно се развалят.
    За обхвата аз нямам проблем с моя телефон на самсунг е и дори в най-забутаните села има. Зависи обаче дали си на глобул или м-тел. Когато бях на глобул и аз нямах обхват докато като се смених на м-тел вече нямам проблеми. Ти решаваш дали искаш по нежния но с риск да се развали или малко по-грбия но да не се притесняваш когато го изпуснеш

LG-то..ми харесва повече,но нз. дали е по-здрав а пък и ти си решаваш...
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

LG-то е по-хубав, но за здравина е боклук. Аз съм с LG, но друг модел , на година и половина е и почна да ми прави страшни мизерии - сам си трие номера от списъка, забива при четене и разлистване на смс-и, забива докато влезе в менюто, онзи ден не му звънна алармата и за това си изпуснах влака и не ходих на риба и от време на време ми прави проблеми с обхвата както горе беше обяснено за самсунгите - за това мин. седмица майка ми ми се навика, че не е могла да се свърже с мен. А и батерията държи макс 4 дена, без да правиш нищо друго освен да говориш, ако го използваш за музика или нещо друго около 2 дни.
    С една дума: пълен боклук е тази марка телефони

1вия ми изглежда по-добре

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    1вия изглежда по-добре
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Не си взимай слайдер (какъвт и да е слайдер). От личен опит ти го казвам - 2 слайдера ми се развалиха за по 6 месеца, както и този на майка ми и на сестра ми . Така че остава първия...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Първия

Повече от фен Аватара на plamka
    Като модел първия е по - хубав, но и двата са боклуци от гледна точка на качеството. Аз имам самсунг от година и половина ( не точно същия модел, но пак е със слайд ) и 2 пъти съм го носила на поправка заради дисплея и веднъж му беше изгоряло захранването и не искаше да се включи. LG по моите наблюдения са същата работа.

Цитирай Първоначално написано от Minerva
    А и LG доста дефектират след не много дълга употреба.Заминават си точно дисплейте им.
    Много вярно.

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    всъщност .. може би точно обратното, а ?
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

нали не сме я виждали, само предполагам.

още преди аз да съм го разбрала, сте знаели.

LG-то ми харесва най - много, но кой е по - добър не мога да ти кажа...
    Life is full of beauty... Notice it!

Сименс. Бъди ариец бъди .
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Колкото по-просто телефона, толкова по-добре.
    Една седмица карах с нокиа 2720 - рай. Дадох я на един приятел, който се беше отчаял от htc hd2.
    Повече пари за телефон - никога!
    Grumpy old madman

Наистина като че ли лг-то изглежда по-добре, но като марка за мен самсунга е по-добър. Аз имах самсунг пак слаидер и за около 4 години не ми е направил и един проблем, а беше и със сензорни бутони. Все пак ти си решаваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си