.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Съвети... :(

Съвети... :(

Моя приятелка ходи с гаджето си дълго,но се разделиха,а сега се държат все едно ходят с всичкото му ,но не ходят и е тайно...тя го обича още,а дали той я обича и какво трябва да направи тя,за да се съберат?

Трябва да поговорят. Пита го заедо ли сме или не сме и какво е положението

ами ако той каже,че всичко приключва...тя страшно много го обича и на мен ми е мн кофти да я гледам как страда по него ;х

ко той каже, че всичко приключватятрябва да се задържи на положение да каже добре и да забрави за това момче колкото и да го обича. Ако лубовта е несподелена значи не й е писано да просъществува. Знам колко гадно звучи обаче просто това е положението. Ти като нейна приятелка ще си до нея.Тя много ще страда, но в аден момент ще се съвземе.

Супер фен
    Мисля,че това си ти,но те е срам да си го признаеш.
    Е,няма нищо срамно ,айде признай си де...моляте....
    Да минем на въпроса.....да си поговорят сериозно,и да стигнат то заключението на проблема.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ejitta
    ами ако той каже,че всичко приключва...тя страшно много го обича и на мен ми е мн кофти да я гледам как страда по него ;х

^^Поредното доказателство,че си ти..а не е никаква твоя приятелка.

добре де....не е приятелка ;д и пробвам тва с разговора

ех...срам ме е ;д

То си беше ясно, че не е приятелка ама щеше да едоре да симисли, че ни е заблудила. а иначе кажи какво е станало с разговора

Супер фен
    добре де....не е приятелка ;д и пробвам тва с разговора
    Така вече става,знам какво да ти отговоря.
    Ми да поговорете си, кажи му ,че го обичаш.
    Ако неиска да сте повече гаджета,просто продължи напред,и никога не се обръщай назад.Нали знаеш,това,което не те убива,те прави по-силна.
    Знай,най-правилният път е само напред и нагоре,не се обръщай назад,че може да паднеш надолу.Приеми го с достойнство.
    И само едно знай,времето....

ами попитах дали има нещо,което мога да направя,за да се съберем и тнт и той каза първо..''не...няма какво да направиш...ти правиш достатъчно <3''

Еми тогава защо той не вземе да направи нещо. Уфф момчета

нали.. ;д а според вас обича ли ме още?

Супер фен
    ами попитах дали има нещо,което мога да направя,за да се съберем и тнт и той каза първо..''не...няма какво да направиш...ти правиш достатъчно <3''
    Или не те обича достатъчно,или си има друга.Приеми го, и гледай напред.Минало и заминало,колко много момчета ще имаш..а един хубав ден ще ти писне,и ще почнеш да ги използваш и да си играеш с тях...помни ми думите.

Супер фен

Мисля ,че не,но все пак утрото е по-мъдро от вечерта.Говорете сутринта,и ако не стане,тогава вече го оставяй.Значи не те обича.

няма друга... а преди него си играех с момчетата...и ми е адски трудно да го оставя,не знам защо,но имам нещо и когато си помисля да целуна друг или да обичам друг и или се разплаквам или се отвращавам

Цитирай Първоначално написано от mincheto

Мисля ,че не,но все пак утрото е по-мъдро от вечерта.Говорете сутринта,и ако не стане,тогава вече го оставяй.Значи не те обича.
    Съгласна съм

уф... благодаря ви все пак

Супер фен
    няма друга... а преди него си играех с момчетата...и ми е адски трудно да го оставя,не знам защо,но имам нещо и когато си помисля да целуна друг или да обичам друг и или се разплаквам или се отвращавам

От къде си сигурна ,че няма друга?
    винаги имай едно 10% съмнение,аз така преди бях доверчива, и за това ми съсипаха живота,но пак се оправих де.Беше трудно,да,на мое място не всеки би станал отново и би се оправил.Но това е друга тема.Само ти казвам,гледай да не стане като с мен..
    щом било достатъчно, не била в тебе причината,значи нещата са ясни.Колкото и да не ти се иска, е явно ,че харесва друга.Говори сутринта с него,но откровено,сичко си кажете.

попринцип и а зне вярвах,че няма друга,но той и абсолютно всички,които го познава казва,че няма...понякога аз съм го питала би ли правил това,което правим сега с някоя друга и той отговаря нямам чувства към друга,че да го правя и тва ме навежда на мисълта,че няма друга ;д ама може и да има

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Е той и приятелите му много ясно, че така ще кажат... Ти не им вярвай толкова. Според мен щом вече сте скълаи и след като си поговорила с него и ти е казал, че няма да сте заедно просто го остави. Не се дръжте като гаджета и т.н. Трудничко ще ти е в началото, но ще се оправиш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

ох вече ми е все тая

оо йес йес йес йес благодаря виииииииии!!!!!!!!!!!!!! ужасно мн ! ;д

изтрто мнение

Супер фен
    оо йес йес йес йес благодаря виииииииии!!!!!!!!!!!!!! ужасно мн ! ;д
    Какво се случи?
    Радостна си виждам...поразкажи още малко
    3а да знаеме какви съвети още да ти дадеме. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми