.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

За всички нещастно влюбени!!

http://vbox7.com/play:d4d6ab71

Сигурно мястото на темата не е тук,но тук има хора които ще я видат и ще я усетат !Поздравявам ви,и горе главата ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

К`во ти е уе пич...?Щом пускаш такава тема явно нещо не си на кеф..а?Кажи да се опитаме да ти помогнем..:S
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

soooooooooo GAY.

ше се опраиш, не се притесняяй

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    soooooooooo GAY.

SOOOOO STUPID

песента е хубава.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на fatrat
    Сори братле! Нема се отчайваш! . Едва ли щи помогнат утехите тука,за това иди на фитнес/бокс/плуване/бягане или някъде където няма да мислиш за тва.А едно кръгче с колата в планината винаги е отпускащо!

Град
    Wonderland
    я се стегни, няма любов, няма такиа филми, има привличане, обсебеност и привързаност

Цитирай Първоначално написано от ginny
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    soooooooooo GAY.

SOOOOO STUPID
    тоя серен диоксид изобщо не ви действа добре в стз май?

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Песничката е добра, даже много, НО ти сам го каза - "Горе главата" .. Какъв е тоя плач тогава? Стягай се, приятел. Чел съм ти коментарите и изглеждаш печен, свестен.. Почти всеки по-голям човек е преминал през нещо подобно, ама някак си всеки се е справял, тъй че и ти ще се справиш и после само по-хубави моменти ще настъпват. Всичко хубаво!
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Супер фен

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Благодаря на всички,просто ми е гадно че я загубих по моя вина...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    На мен също ми е гадно,че една седмица се занимавах с момиче,бях хлътнал,но моето мнение е ,че й бях през пyтката,днес тя се опитваше да ми обясни,въпреки ,че аз казах "Няма какво повече да говоря с теб,ще си намеря някоя,която да се държи с мен,така ,както аз с нея"...Тя продължи да ми обяснява,как аз не съм я разбирал,апффффф.Повторих и по обзорно ,че неискам вече да я чувам и виждам.Мисля ,че взех правилното и болезнено решение,но друго не виждам.Много ми е гадно и на мен,може би,защото тя постъпи така с мен,може би защото сме твърде различни,а може би защото отдавна не бях изпитвал тия чувства към момиче ....Ще се справим горе главата и напред.Утре съм на кратка екскурзия до плажа ,малко да се позабавляваме с приятели
    А това е моята утешителна и най-яка любовна песен,има доста смисал в нея.- http://vbox7.com/play:e9bccf5d

На мен пък ми се счупиха маникюрите - ДО ЕДИН! И то за по-малко от час. оО Без нищо да съм им правила. Честно ли е, кажи ми? ;\

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    На мен пък ми се счупиха маникюрите - ДО ЕДИН! И то за по-малко от час. оО Без нищо да съм им правила. Честно ли е, кажи ми? ;\
    +1 най-добрия коментар за момента!

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    На мен също ми е гадно,че една седмица се занимавах с момиче,бях хлътнал,но моето мнение е ,че й бях през пyтката,днес тя се опитваше да ми обясни,въпреки ,че аз казах "Няма какво повече да говоря с теб,ще си намеря някоя,която да се държи с мен,така ,както аз с нея"...Тя продължи да ми обяснява,как аз не съм я разбирал,апффффф.Повторих и по обзорно ,че неискам вече да я чувам и виждам.Мисля ,че взех правилното и болезнено решение,но друго не виждам.Много ми е гадно и на мен,може би,защото тя постъпи така с мен,може би защото сме твърде различни,а може би защото отдавна не бях изпитвал тия чувства към момиче ....Ще се справим горе главата и напред.Утре съм на кратка екскурзия до плажа ,малко да се позабавляваме с приятели
    А това е моята утешителна и най-яка любовна песен,има доста смисал в нея.- http://vbox7.com/play:e9bccf5d
    Песента...

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    я се стегни, няма любов, няма такиа филми, има привличане, обсебеност и привързаност
    Еее това ми хареса ,искам и аз да мога да мисля по тоя на4ин
    По темата.Не се от4айвай,може отново да се съберете,може след време да осъзнаеш,4е не е била то4но за теб.Просто в момента мислиш така,защото не е минало време,но след като мине ще погледнеш нещата по друг на4ин

Щастливо влюбен съм в най-прекрасното момиче, а вие може да умрете докато се режете в някой ъгъл

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    Щастливо влюбен съм в най-прекрасното момиче, а вие може да умрете докато се режете в някой ъгъл
    Радвам се най после един щастлив 4овек!Ама не се подигравай на другите,които нямат твоето щастие,защото можеш да се окажеш някога на тяхното място и едва ли ще мислиш така..

Цитирай Първоначално написано от 7227
    Радвам се най после един щастлив 4овек!Ама не се подигравай на другите,които нямат твоето щастие,защото можеш да се окажеш някога на тяхното място и едва ли ще мислиш така..
    Cool story bro

Повече от фен Аватара на razores
    Много зле....пробвай с Guano Apes - Open your eyes

Град
    Русе
    Само че моето момчее..

Град
    In Your Mamma's Pussy

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си