- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За всички нещастно влюбени!!
http://vbox7.com/play:d4d6ab71
Сигурно мястото на темата не е тук,но тук има хора които ще я видат и ще я усетат !Поздравявам ви,и горе главата ...![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
К`во ти е уе пич...?Щом пускаш такава тема явно нещо не си на кеф..а?Кажи да се опитаме да ти помогнем..:S
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
SOOOOO STUPIDПървоначално написано от lubomirky
песента е хубава.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Сори братле! Нема се отчайваш!. Едва ли щи помогнат утехите тука,за това иди на фитнес/бокс/плуване/бягане или някъде където няма да мислиш за тва.А едно кръгче с колата в планината винаги е отпускащо!
![]()
я се стегни, няма любов, няма такиа филми, има привличане, обсебеност и привързаност![]()
тоя серен диоксид изобщо не ви действа добре в стз май?Първоначално написано от ginny
Песничката е добра, даже много, НО ти сам го каза - "Горе главата" .. Какъв е тоя плач тогава? Стягай се, приятел. Чел съм ти коментарите и изглеждаш печен, свестен.. Почти всеки по-голям човек е преминал през нещо подобно, ама някак си всеки се е справял, тъй че и ти ще се справиш и после само по-хубави моменти ще настъпват.Всичко хубаво!
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Благодаря на всички,просто ми е гадно че я загубих по моя вина...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
На мен също ми е гадно,че една седмица се занимавах с момиче,бях хлътнал,но моето мнение е ,че й бях през пyтката,днес тя се опитваше да ми обясни,въпреки ,че аз казах "Няма какво повече да говоря с теб,ще си намеря някоя,която да се държи с мен,така ,както аз с нея"...Тя продължи да ми обяснява,как аз не съм я разбирал,апффффф.Повторих и по обзорно ,че неискам вече да я чувам и виждам.Мисля ,че взех правилното и болезнено решение,но друго не виждам.Много ми е гадно и на мен,може би,защото тя постъпи така с мен,може би защото сме твърде различни,а може би защото отдавна не бях изпитвал тия чувства към момиче ....Ще се справимгоре главата и напред.Утре съм на кратка екскурзия до плажа
,малко да се позабавляваме с приятели
А това е моята утешителна и най-яка любовна песен,има доста смисал в нея.- http://vbox7.com/play:e9bccf5d
На мен пък ми се счупиха маникюрите - ДО ЕДИН!И то за по-малко от час. оО Без нищо да съм им правила. Честно ли е, кажи ми? ;\
+1 най-добрия коментар за момента!Първоначално написано от mArMaLaDkA
Еее това ми хареса ,искам и аз да мога да мисля по тоя на4инПървоначално написано от guinessgirl
![]()
По темата.Не се от4айвай,може отново да се съберете,може след време да осъзнаеш,4е не е била то4но за теб.Просто в момента мислиш така,защото не е минало време,но след като мине ще погледнеш нещата по друг на4ин![]()
Щастливо влюбен съм в най-прекрасното момиче, а вие може да умрете докато се режете в някой ъгъл![]()
Радвам се най после един щастлив 4овек!Ама не се подигравай на другите,които нямат твоето щастие,защото можеш да се окажеш някога на тяхното място и едва ли ще мислиш така..Първоначално написано от Whoopdedoo
Само че моето момчее..Първоначално написано от Whoopdedoo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx