.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Май оплесках всичко .. Как мислите ?

Такам.Момиче съм да поясня. Запознах се с едно момиче преди месеци (чисто приятелски ) Но нещо не ми се нравеше много и веднага да споделя и то пък на неправилните хора.Казах на едни приятелки,че не ми допада.По късно разбрах,че има брат.Харесах го,скайпове си разменихме с него.Абе префектно.Но въпросните по горе "приятелки"изпортили първите ми впечетления на момичето и тя сега като се разсърдии .. А междудругото аз вече я опознах и видях,че е готина,просто отначало нещо не ми допадна.И така страх ме е от яд да не вземе да наговори простотий на брат си,тя знае,че го харесвам.Дали той ще и се върже ? А дали ако тя му разкаже за кавгата ни,той ще го вземе присърце,че съм се скарала със сестра му?

.. и отново оплесках всичко,затова пиша тук.Тъкмо нещо да потръгне и все нещо ще сгафя.Ама и аз да си бях мълчала и да бях изчакала да я поопозная.А за брат и .. той е наистина прекрасен и ще е МНОГО жалко да го загубя заради глупост.

Темата не е за изливане на мъката.Ще се радвам на съвети

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Опитай се да се сближиш с нея повече или поговори с брат й направо.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не се вкарвай в излишни филми, ако не си на 15 или по малка - не би трябвало да има проблем.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Защо мислиш,че ще го изгубиш?
    Все пак.. отношенията между вас не зависят от отношенията между теб и сестра му.
    По-скоро говори с момичето и му обясни,че това са били просто първи впечатления, които в последствие са се променили.
    Успех!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Избии брат и !

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Изчакай да видиш първо какво ще стане.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ти може да го харесваш от пръв поглед,но незнаеш какъв е по характер...

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel

Не е от пръв поглед.Не съм обяснила явно както трябва.Запознахме се.Започнахме да излизаме заедно.Почти всеки ден се виждаме.Абе определено го опознах доста и много ми харесва.Не искам всичко да се прецака заради глупости.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от PurpleGirl

Не е от пръв поглед.Не съм обяснила явно както трябва.Запознахме се.Започнахме да излизаме заедно.Почти всеки ден се виждаме.Абе определено го опознах доста и много ми харесва.Не искам всичко да се прецака заради глупости.
    щом не харесваш сестра му, то значи не харесваш и него... 1 кръв са...

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ^Не е така. Пък и момичето каза, че след като е опознала и сестра му, се оказала готина.

Назнам дали ще се оправии не съм ясновидка ,ама поговори поне с един от двамата

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Не би трябвало нещата с момчето да се разпаднат само,защото си казала,че не харесваш сестра му.Ако искаш със сестра му и й обясни,че тези първи заключения са се оказали грешни.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Не мисля,че пък точно "кавгата" със сестра му ще попречи на отношенията ви,нито пък той ще се повлияе от това...
    Все пак това са си неща между теб и нея.Изяснете се все пак,за да не се тормозиш.

Айде успех
    Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ти няма да ходиш със сестра му,а с него,така че ако има чувства към тебе,ще сте заедно...

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Ти няма да ходиш със сестра му,а с него,така че ако има чувства към тебе,ще сте заедно...
    Именно!Тя че винаги може да ви направи мръсно,може.Той ако си има глава на раменете и не се влияе от нейното време изобщо няма да обърне внимание на това какво си казала за нея.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Опитай се да се сближиш с нея повече или поговори с брат й направо.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

^не сте прави....
    ако сестра му иска да го настрой с/у теб,ще го направи мнооого лесно.фасулско е дори за идиот.
    ако се е озлобила спрямо теб и започне да му говори 'неща' по твое име,смятай,че вече шанс нямаш.
    естествено е да вярва на сестра си,а не на теб!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    За това не трябва да си правиш впечатление за даден човек още от пръв поглед..
    Отношенията ти с момчето, не трябва да зависят от тези м/у сестра му и теб..Пък и не би трябвало той да се влияе толкова от нея, ако те харесва наистина.
    Ако все пак можеш да поговориш с нея, го направи и й обясни, че си си променила мнението за нея и че това са ти били първите впечатления, които си си създала..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

anonymous708973
    Guest
    Ако братът е точен, никога няма да си гради отношенията с теб на база твоите със сестра му.

Mерси за съветите.Поговорих с нея,разбрахме се.А за него напразно съм се притеснявала.Не му е казала нищо.Златни сте Мерси

Повече от фен Аватара на razores
    Поговори със сестра му и и обясни че това е било преди а сега ти е допаднала. И защо казваш че ще изгубиш брат и като не си го имала?

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от PurpleGirl

щом не харесваш сестра му, то значи не харесваш и него... 1 кръв са...

Глупости! Не е задължително.. много от приятелите ми нямат нищо общо с брат си или сестра си .. то си е до човек, не до кръвна група..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си