От доста време преглеждам темите тук и най-накрая реших и аз да постна своята.Аз съм момче на 16 години,преди около година когато бях 8ми клас се запознах с момичето което в последствие ми стана първото 'гадже'.Бяхме заедно около година и тя ми беше първа във всичко,сексуално,емоционал но и т.н., дори не бях целувал друго момиче преди нея.През тази една година наистина смело мога да заявя че обичах истински и тя ми отвръщаше със същото,дори спрямо други хора любовта ни беше просто уникална и неописуема,всеки ден бяхме заедно,винаги двамата..както и да е,въпреки всичко с течение на времето почнахме да се караме,тя дори ми изневери но аз пак исках да съм с нея,докато накрая не скъсахме окончателно.Раздялата ни беше адски брутална и болезнена.. От тогава минаха около 7-8 месеца,през които бях с други момичета,правих секс и т.н. обаче така и немога да забравя я забравя..всеки изминал ден от раздялата ни се сещам за нея..незнам дали ще мога пак да обичам..и вече съм почти на прага на силите си и незнам дали ще мога да издържа още много.. Просто се надявам да получа някакъв прост съвет от някой който е минал през същото или нещо такова..не ми липсва така както преди и не ме боли толкова,но просто немога да я прогоня от съзнанието си..