- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от помощ..боли!
От доста време преглеждам темите тук и най-накрая реших и аз да постна своята.Аз съм момче на 16 години,преди около година когато бях 8ми клас се запознах с момичето което в последствие ми стана първото 'гадже'.Бяхме заедно около година и тя ми беше първа във всичко,сексуално,емоционал но и т.н., дори не бях целувал друго момиче преди нея.През тази една година наистина смело мога да заявя че обичах истински и тя ми отвръщаше със същото,дори спрямо други хора любовта ни беше просто уникална и неописуема,всеки ден бяхме заедно,винаги двамата..както и да е,въпреки всичко с течение на времето почнахме да се караме,тя дори ми изневери но аз пак исках да съм с нея,докато накрая не скъсахме окончателно.Раздялата ни беше адски брутална и болезнена..От тогава минаха около 7-8 месеца,през които бях с други момичета,правих секс и т.н. обаче така и немога да забравя я забравя..всеки изминал ден от раздялата ни се сещам за нея..незнам дали ще мога пак да обичам..и вече съм почти на прага на силите си и незнам дали ще мога да издържа още много..
Просто се надявам да получа някакъв прост съвет от някой който е минал през същото или нещо такова..не ми липсва така както преди и не ме боли толкова,но просто немога да я прогоня от съзнанието си..
![]()
Все някога ще я занравиш.. може да е първата, но не и последната.![]()
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
Нормално е да си толкова привързан към нея,бсе пак сте били заедно цяла година,отделно е и била първата ти любов...Съжалявам,че сте скъсали така...Но е нормално все пак все още да имаш леки чувства към нея..На една приятелка и трябваха 3 години,за да го забрави напълно..беше толкова влюбена..![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Хич да не ти дреме ! Кратко просто ясно ...
Същата история съм и аз.Да не ти дреме. Знам че е трудно но минало не искам да връщам.Продължи напред и това е.
Брато,с времето всичко отминава,болката е ужасна,да изгубиш любимия си човек...и аз на скоро се разделих с приятелката ми за което и мен ме боли защото явно аз съм виновен за всичко !Какво да се прави,живот "съдба" както казваше тя , главата горе и стискай зъби да мине този период!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Първата любов се помни цял живот,но с течение на времето болката отминава и остава само спомена за нея.Ще си намериш друга спокойно,може дори и по-добра,да се окаже ,че голямата любов още не си я имал.Успех.
Първата любов не се забравя.Трудно е ,но се искат усилия.
Излизай с компании,по купони,заведения,намери си приятелка ,което ще те прави щастлив,бъди щастлив.Това ще те накара да мислиш по-малко за бившата.Така скоро миналата ти връзка ще остане един далечен спомен.
Успех!![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
стига с това:'първата любов не се забравя'..
която и поред да е любов,тя си е просто любов и се помни винаги!
запомняш това,което искаш (било то хубаво или лошо),но е по-добре да запомниш всичко хубаво,да простиш и да продължиш!
и стига хленчиш,първата любов,бла бла бла...живота не е свършил!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Първоначално написано от Elenichkaa
е ти верно си мн злевиж ,че момчето е казало ,че му е първа във всичко .. емоциално,сексуално и т.н. ... и да ПЪРВАТА ЛюБОВ НЕ СЕ ЗАБРАВЯ .. вие сте тия дето хленчите " първата любов .. бля бля бля "
както и да е .. няма да коментирам
ПТ: .. аз съм в горе-долу същата ситуация .. само че .. 2 години и половина пак първа любов и т.н. .. пръв във всичко ..имаше моменти преди , в които направо се бях отчаяла .. гледай да се разсейваш с каквото можеш !! Излизай с приятели ,забавлявай се,започни да тренираш нещо,срещай нови хора.Пробвай се коолкото можеш по-малко да не мислиш за преди какво е било ии такива ,защото знам какво е .
Пожелавам ти късмет и ще се справиш .. давай я по-весело .
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Първоначално написано от Valento
Съгласна съм с теб!! С времето всичко отминава ии остават само хубавите спомени и когато си спомняш за тях ще се усмихваш,поне едно хубаво нещо ти е останало от това.. и след време ще намериш човека за теб,убедена съм!!
Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !
Ще я забравиш , просто ти е нужно повече време. Не забравяй " в началото винаги имай впредвид края " т.е рано или късно тази болезнена раздяла се случва на всеки , просто си останал неподготвен. Още си много млад , за да загърбиш живота и всичко останало , бори се и не забравяй , че винаги може и да е по - лошо.
има много риби в морето не се предавай няма смисъл...колко още годинии живот имаш ....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Съвет за забрава няма.Само времето лекува.Това, че си с други и се залъгваш не е хубаво до известна степен, но все пак е някакъв опит да забравиш бившата.Да, раздялата е лошо нещо, болезнено и трудно преудолимо, ако между хората има любов.Все пак не е последното момиче, няма незабравими, всичко е въпрос на време и желание.Опитай се, колкото и трудно да е това.Игнорирай мисълта за нея, спомена за нея, та дано има резултат.
Времето не лекува....просто ако намериш човек който да те оптлесне от ненужните работи,доста бързо ще се излекуваш,даже ще я/го забравиш.Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Няма смисъл да бързате ... за всеки си има някой/я.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не се сдухвайЖивотът продължава
Ще имаш още много момичета, които ще обичаш.Тя няма да е последната.
![]()
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
Пхх преживяла съм го същото ... Чак се плаша колко си приличат историите ни ;д С разликите,че аз съм момичето,а и той ми изневери,не аз на него . И ние бяхме заедно една година и малко,и той ми беше първия във всичко,както и аз на него ... Но както и да е , скъсахме преди година .. отначало беше ужасно,но времето лекува (колкото и клиширано да звучи) . Сега след една година си пишем по скаип-а,понякога,нищо повече.Той си има свой живот,а аз мой![]()
Една любов се забравя най-добре с нова .. това е съвета ми, само трябва да откриеш подходящата)
thx bro! \Първоначално написано от Valento
/
Can It All Be So Simple ?
Идва и времето в което преминава, не се забравя, но болката изчезва. Но трябва време, при някой е повече, при други по-малко, но всички са я преживелидръж се
edinstveniq na4in spored men e da se hvane6 s tvoite priqtel4eta da kuponqsvate,da se razseiva6 po nqkava na4in,da osaznae6 4e vsi4ko e minalo i da vdigne6 glava nagore s misalta 4e ot vsqko momi4e ima i po-dobro s koeto 6te ti e po-gotino...![]()