.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Мега фен Аватара на Niakoitam

Един интерес въпрос...

Имаме един мъж женен, и с дете. В един момент този мъж се развежда може би по иниациатива на жена му и след определено време тръгва с друго момиче. Връзката е от по-дългите, но не и от перфектните. Тя е доста накъсана, защото в целият период мъжът е зарязвал момичето три пъти заради други. Но поради дадени обстоятелства и поради основна иниациатива на момичето след кратки негови връзки отново са тръгвали. И така четири пъти. Та въпросът ми е:
    Има ли според вас бъдеще една такава връзка и какъв е шанса мъжът този път да е оценил наистина момичето?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Много неща не си доуточнил,като например на колко години са,колко години е имал брак въпросния господин,каква е причината за развода ...
    А и едва ли в тийн-форум някой ще може да ти даде адекватен отговор
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Шанса е нулев

Това затвърждава хулиганската същност на мъжа. И всъщност подкрепя той да бъде използвач. Защото вижда че каквото и да направи винаги му се разминава.

Зоренце - естествено че може. Малко логика се иска. И.. няма нужда да се доизясняват нещата... достатъчно ясно е описано.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Май навлязох в дълбоки води и дано ако момичето случайно види тази тема и се сети да не ми се разсърди, защото държа на нея.

На въпросите ти.

Колко години е имал брак? Незнам. Знам само че на 27 е бил вече разведен.
    Поради каква причина са се развели? Нямам си и на представа дори.
    На колко години са сега двамата? Момичето е на 21, а мъжът на 30 години?
    Иначе връзката им като цяло с прекъсванията скоро ще стане 3 години и половина, а прекъсванията са най-много за по 2-3 месеца.

Просто ми е интересно дали мненията тук ще дублират моето, защото и аз имам такова, но може и да съм малко пристрастен поради дадени обстоятелства.

Мега фен Аватара на babity
    В идеалистичните представи на повечето хора, включително и моите, мъжът би преодолял всяка пречка за да бъде до любимата. Обаче мъжете са страхливи създания, дори повече, отколкото могат да признаят. Да не говорим, че силната воля доста често не им е присъщо качество. Мисълта ми е, че може да съществува някакво чувство, някаква силна привързаност, но мъжа просто да се притеснява да отстоява чувствата си и просто да се отказва и да си тръгва, защото е по - лесно.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Шанса е нулев

Това затвърждава хулиганската същност на мъжа. И всъщност подкрепя той да бъде използвач. Защото вижда че каквото и да направи винаги му се разминава.

Зоренце - естествено че може. Малко логика се иска. И.. няма нужда да се доизясняват нещата... достатъчно ясно е описано.
    Твоето мнение е подобно на моето. И всъщност ти може би се сещаш за кое момиче става въпрос.

Град
    В мислите на хората
    Въх.... що си я пуснал да се занимава с отрепката, наречена разведен мъж?

Я марш да се видирте с девойката... много неща ще се променят към по хубаво, мой човек

Dr. Gregory House

Град
    ForSaken city (:
    Според мене си гледал много сапунки.. От `Листопад` или по `Перла` се вдъхнови?

П.Т.

Щом му е прощавала 3-4 пъти значи го обича... ама си е подло от негова страна.. аз ако бях на нейно място още от първия път да съм му теглила майната.. ТОЙ НЕ Я ЗАСЛУЖАВА.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Влади шанса не е чак нулев,според мен
    Ако мъжът се е оженил прекалено рано е нормално сега да иска да си поживее и за това да се занимава с няколко момичета.
    Възможно е да му дойде акъла в главата и да реши,че отново иска сериозна връзка,но не знам дали ще е с въпросното момиче
    А на нея не й ли пречи,че той има дете,предишно семейство ... Дали е готова да гледа (макар и няколко пъти годишно) чуждо дете?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Когато усети че е стигнал възраст на която неможе да си намери половинка..

Град
    in the reality : )
    Ако ходят от 3 год и половина, той се е развел на 27, а сега е на 30, това означава, че или се е развел заради нея или е тръгнал с нея веднага щом е зарязал жена си. Което означава, че доста лесно е преодолял чувствата си към собствената си жена, пък се чудя как ли ще преодолее чувствата си към някво гадже... Тази връзка няма шанс. Ако беше сериозен мъж щеше да прецени дали ще издържи достатъчно с бившата си съпруга, за да реши дали да има брак и деца. Човек, който разбива живота на детето си, просто защото не е преценил чувствата си за мен е боклук.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Щом му е прощавала 3-4 пъти значи го обича... ама си е подло от негова страна.. аз ако бях на нейно място още от първия път да съм му теглила майната.. ТОЙ НЕ Я ЗАСЛУЖАВА.
    ... Няма какво повече да се каже
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на sasha_90
    На това се вика "не знам какво искам".Много се дразня на такива хора.В смисъл или си с даден човек и си му верен,или няма смисъл.

"Когато едно нещо се случи веднъж,не е задължително да се повтори,но случи ли се два пъти ,то със сигурност ще има и трети"

Мисля,че това е достатъчно...

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Няма шанс , защото винаги когато са се сдобрявали това е ставало по инициатива на момичето . = > само тя се бори тази връзка да просъществуа , а мъжът не прави никакви усилия. А когато му омръзне от нея, я зарязва , като знае , че ако пак остане сам винаги може да се върне при нея
    Memento mei, memini tui!

loliii, незнам дали се е развел точно на 27...знам че тогава е бил разведен и са тръгнали, winterfresh4o аз какво да се променям. Аз съм просто един 24 годишен младеж.

Град
    В мислите на хората
    Зозенце... късничко отговарям, предвид че след нощна пиша.

"Ако баба беше мъжка.. дядо щеше да пъшка"

Нали знаеш

А иначе болния оптимизъм нека го оставим за друга тема. Не е нормално да се ожениш ако искаш да "си поживееш". Както и не е нормално да смяташ че жена ти ще ти търпи капризите и това да си вееш "нещото" както си искаш.

Ситуацията е.. доста объркана. Лошото е че автора ще страда най-много от всички. Щото е единствения сериозен от тримата.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Никъв шанс... А за момичето само мога да каже че е тъпа като летва...

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

А на нея не й ли пречи,че той има дете,предишно семейство ... Дали е готова да гледа (макар и няколко пъти годишно) чуждо дете?!
    Не бях видял този въпрос. По принцип и пречи че може да трябва да гледа чуждо дете, но рядко се замисля над този въпрос. По принцип ако я спираха такива неща отдавна да се е отказала да си общува дори и с мен, защото и аз имам не малко негативи, които пречат да се видиме на живо.

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Никъв шанс... А за момичето само мога да каже че е тъпа като летва...
    Грешка. Момичето си е много умно даже, но понякога любовта не прощава на никой. Казвам ти го от личен опит, защото и аз около 3-4 години не можех да си избия от главата едно момиче. И добре че тя въпреки че ми даваше надежди, не ми даваше такива големи надежди, както тоя...просто не знам как да го нарека. И да, и аз бих реагирал по подобен начин тогава на сходна ситуация. И това автоматично ли ме прави тъп като летва.

Град
    Wonderland
    никъв шанс.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Няма.С времето е доказал, че не може да му се има доверие.Той да си прави каквото си иска, а тя да върви след него-не си заслужава просто \:
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Този мъж щом е зарязал жена си с дете... извода е ясен

Re: Един интерес въпрос...

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Има ли според вас бъдеще една такава връзка и какъв е шанса мъжът този път да е оценил наистина момичето?
    Според мен такава връзка няма бъдеще. Мъжът е с детински и незрял характер. Не мисля, че и този път ще оцени момичето. И отделен въпрос е, че по принцип не бих се обвързала с женен/разведен мъж. :]

айе стига е....вече 3 теми чета за женени и любовници.....
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си