- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярна на себе си
Как да покажа на момчето с което ходя,че не може да ме разиграва и да ме прави за смях.Искам да покажа твърдост и че с мене тея игрички не вървят.Не питайте защо,просто до тук се е стигнало,а той прекалява,затова искам да се взема в ръце.Да не се показвам слабата.Не искам всичко да приключва,но знаете,че като един човек не е толкова лесен и е по желан,поне по мое мнениеСпоред мен не трябва да го търся аз,а да изчаквам той да ме търси винаги,понякога да не си вдигам телефона за да се замисли леко,когато ми предлага да излезем понякога да отказвам за да не си мисли,че съм му в краката,на повикване и че ще съм там винаги когато ме търси,да му давам леки поводи за ревност и т.н.
Дайте някакви други предложения и има ли някакъв такъв вариант чувствата му да се засилят от тея трикчета,защото когато си в неизвестност и мислиш за работата постоянно и се влюбваш до някаква степен поне според мен,ако съдя от моя опитОбщо взето как карате гаджето си да полудява по вас
Отчаяно имам нужда от съвет,а не от хокане от ваша страна
![]()
Не трябва да прекаляваш обаче с правенето на недостъпна .. всичко си има граници (;
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Според мен няма да излезе нищо хубаво от това което си намислила - лично мнение. Просто се дръж по-зряло, естествено и не бъди себе си. Прави се на груба, а не на недостъпна.
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
ами точно това имах предвид,искам да се правя на грубаПървоначално написано от ilia_92
ще ме извинявате ама не съм много добра в обясненията
Както момчетата са груби с момичетата и ги карат да страдат,искам тоя път да си разменим ролите
Искам някакъв сигурен начин за да не ме мисли за парцал или пък че съм му в кърпа вързана
![]()
Излизах една седмица с момиче,не ми харесваха особено някой неща,мислех че ще се промени,но не.Преди 1 мин и казах по телефона,че не е човека за мен,че дадох всичко от себе си и получих _|_.И че вече няма какво,да говоря с нея и затворих.Грешката ти одавна е направена,щом се е стигнало до тук,много трудно би се променила ситуацията....
не се занасяй.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Първоначално написано от VinDiesel
аз мога да променя нещата които не харесва,но ме е страх да не би тогава ептен да я фтасампък и съм обидена,че се подигра с мен,това не може да го оправдае с нищо
![]()
Не се променяй заради него.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Обиждай се на себе си - ти сама си позволила да се подиграят с теб.
Не смяташ ли, че е малко късно(и доста тъпо, впрочем) да се правиш на силна и независима? Да не говорим колко фалшиво ще изглежда отстрани.![]()
Супер жалкарска ми е картинката, когато някой, когото съм отхвърлила, се опитва да ми доказва, че е продължил напред, а всъщност продължава вътрешно да му се иска да му обърна внимание. Определено ще изглеждаш доста зле в неговите очи, ако тръгнеш да си отмъщаваш.
Та, понеси фактът, че си загубила, а после си продължи живота постарому, намери си хоби, порасни и не се занимавай с глупости.![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
вие май не ме разбрахтение не сме скъсали
и това е началото все пак,защо ще е късно
![]()
И при мен е началото ,и затова сложих краяПървоначално написано от mishet0
![]()
'Щото си мислех, че вече сте имали връзка и т.н.
И това, че не сте били заедно, не ми променя мнението. Как да спечелиш уважението на човек, когато си изкуствена? Виж, на едно момче или си му интересна, или не си; или те иска, или не те.
С трикове и съвети по форумите да го задържиш максимум седмица отгоре и то, докато сте в периода на заиграването. После вече - надали.
Няма как отведнъж да станеш търсена и желана, при положение, че още в началото си била като отворена книга и си позволила да се подиграват с теб, т.е си изглеждала лесна и в кърпа вързана. ТваЙ.
И аз така си помислих че ходят,обяснявайте по-подробноПървоначално написано от mArMaLaDkA
.Съветите по форумите ,не винаги са най-точните и най-правилните.Група непознати,няма как да ти дадат най-точния съвет,защото не познават по-добре от теб,твоя рицар....
Няма да ме разубедите,вече съм решила,знам си положението затова ако имате идейки по темата казвайте това от което се интересувам моля![]()
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Съгласна.. просто няма смисъл да се променяш за някой,който така се отнася с теб и по принцип!!
Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !
Мисля, че прекаляваш с правенето на недостъпна.
Ще ти отгоровя просто и кратко....:Първоначално написано от mishet0
Хващай си такива каквито не са надути и знаят как да се държат с момиче....![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
а няма ли начин да променя нещо в държанието муПървоначално написано от AnzaRe
![]()
"вярна на себе си" - тва звучи кат некъв колумбийски сериал
the sky is the limit.
+1 Бъди себе си..Първоначално написано от Smile91
![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Трябвало е още преди да тръгнете да му покажеш , че няма да търпиш да си играе с теб .
Я разкажи , по-подробно как точно те разиграва . Ако наистина се държи зле с теб , няма смисъл да бъдеш с него .
Ясно ми е , че каквито и съвети да ти дадем , щом си решила да направиш всичко възможно тази връзка да продължи , няма да ти променим мнението . Но се замисли , дали наистина си струва .
Memento mei, memini tui!