.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    plovdiv

Вярна на себе си

Как да покажа на момчето с което ходя,че не може да ме разиграва и да ме прави за смях.Искам да покажа твърдост и че с мене тея игрички не вървят.Не питайте защо,просто до тук се е стигнало,а той прекалява,затова искам да се взема в ръце.Да не се показвам слабата.Не искам всичко да приключва,но знаете,че като един човек не е толкова лесен и е по желан,поне по мое мнение Според мен не трябва да го търся аз,а да изчаквам той да ме търси винаги,понякога да не си вдигам телефона за да се замисли леко,когато ми предлага да излезем понякога да отказвам за да не си мисли,че съм му в краката,на повикване и че ще съм там винаги когато ме търси,да му давам леки поводи за ревност и т.н.
    Дайте някакви други предложения и има ли някакъв такъв вариант чувствата му да се засилят от тея трикчета,защото когато си в неизвестност и мислиш за работата постоянно и се влюбваш до някаква степен поне според мен,ако съдя от моя опит Общо взето как карате гаджето си да полудява по вас Отчаяно имам нужда от съвет,а не от хокане от ваша страна

Не трябва да прекаляваш обаче с правенето на недостъпна .. всичко си има граници (;
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Според мен няма да излезе нищо хубаво от това което си намислила - лично мнение. Просто се дръж по-зряло, естествено и не бъди себе си. Прави се на груба, а не на недостъпна.

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ilia_92
    Според мен няма да излезе нищо хубаво от това което си намислила - лично мнение. Просто се дръж по-зряло, естествено и не бъди себе си. Прави се на груба, а не на недостъпна.
    ами точно това имах предвид,искам да се правя на груба ще ме извинявате ама не съм много добра в обясненията Както момчетата са груби с момичетата и ги карат да страдат,искам тоя път да си разменим ролите Искам някакъв сигурен начин за да не ме мисли за парцал или пък че съм му в кърпа вързана

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Излизах една седмица с момиче,не ми харесваха особено някой неща,мислех че ще се промени,но не.Преди 1 мин и казах по телефона,че не е човека за мен,че дадох всичко от себе си и получих _|_.И че вече няма какво,да говоря с нея и затворих .Грешката ти одавна е направена,щом се е стигнало до тук,много трудно би се променила ситуацията....

не се занасяй.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Излизах една седмица с момиче,не ми харесваха особено някой неща,мислех че ще се промени,но не.Преди 1 мин и казах по телефона,че не е човека за мен,че дадох всичко от себе си и получих _|_.И че вече няма какво,да говоря с нея и затворих .Грешката ти одавна е направена,щом се е стигнало до тук,много трудно би се променила ситуацията....

аз мога да променя нещата които не харесва,но ме е страх да не би тогава ептен да я фтасам пък и съм обидена,че се подигра с мен,това не може да го оправдае с нищо

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не се променяй заради него.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Обиждай се на себе си - ти сама си позволила да се подиграят с теб.
    Не смяташ ли, че е малко късно(и доста тъпо, впрочем) да се правиш на силна и независима? Да не говорим колко фалшиво ще изглежда отстрани.

Супер жалкарска ми е картинката, когато някой, когото съм отхвърлила, се опитва да ми доказва, че е продължил напред, а всъщност продължава вътрешно да му се иска да му обърна внимание. Определено ще изглеждаш доста зле в неговите очи, ако тръгнеш да си отмъщаваш.
    Та, понеси фактът, че си загубила, а после си продължи живота постарому, намери си хоби, порасни и не се занимавай с глупости.

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Обиждай се на себе си - ти сама си позволила да се подиграят с теб.
    Не смяташ ли, че е малко късно(и доста тъпо, впрочем) да се правиш на силна и независима? Да не говорим колко фалшиво ще изглежда отстрани.

Супер жалкарска ми е картинката, когато някой, когото съм отхвърлила, се опитва да ми доказва, че е продължил напред, а всъщност продължава вътрешно да му се иска да му обърна внимание. Определено ще изглеждаш доста зле в неговите очи, ако тръгнеш да си отмъщаваш.
    Та, понеси фактът, че си загубила, а после си продължи живота постарому, намери си хоби, порасни и не се занимавай с глупости.

вие май не ме разбрахте ние не сме скъсали и това е началото все пак,защо ще е късно

Град
    Цитирай Първоначално написано от mishet0

вие май не ме разбрахте ние не сме скъсали и това е началото все пак,защо ще е късно
    И при мен е началото ,и затова сложих края

'Щото си мислех, че вече сте имали връзка и т.н.

И това, че не сте били заедно, не ми променя мнението. Как да спечелиш уважението на човек, когато си изкуствена? Виж, на едно момче или си му интересна, или не си; или те иска, или не те.
    С трикове и съвети по форумите да го задържиш максимум седмица отгоре и то, докато сте в периода на заиграването. После вече - надали.

Няма как отведнъж да станеш търсена и желана, при положение, че още в началото си била като отворена книга и си позволила да се подиграват с теб, т.е си изглеждала лесна и в кърпа вързана. ТваЙ.

Град
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    'Щото си мислех, че вече сте имали връзка и т.н.

И това, че не сте били заедно, не ми променя мнението. Как да спечелиш уважението на човек, когато си изкуствена? Виж, на едно момче или си му интересна, или не си; или те иска, или не те.
    С трикове и съвети по форумите да го задържиш максимум седмица отгоре и то, докато сте в периода на заиграването. После вече - надали.

Няма как отведнъж да станеш търсена и желана, при положение, че още в началото си била като отворена книга и си позволила да се подиграват с теб, т.е си изглеждала лесна и в кърпа вързана. ТваЙ.
    И аз така си помислих че ходят,обяснявайте по-подробно .Съветите по форумите ,не винаги са най-точните и най-правилните.Група непознати,няма как да ти дадат най-точния съвет,защото не познават по-добре от теб,твоя рицар....

Град
    plovdiv
    Няма да ме разубедите,вече съм решила,знам си положението затова ако имате идейки по темата казвайте това от което се интересувам моля

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb

Съгласна.. просто няма смисъл да се променяш за някой,който така се отнася с теб и по принцип!!
    Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !

Мисля, че прекаляваш с правенето на недостъпна.

Re: Вярна на себе си

Как да покажа на момчето с което ходя,че не може да ме разиграва и да ме прави за смях.
    Ще ти отгоровя просто и кратко....:
    Хващай си такива каквито не са надути и знаят как да се държат с момиче....
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    plovdiv

Re: Вярна на себе си

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Как да покажа на момчето с което ходя,че не може да ме разиграва и да ме прави за смях.
    Ще ти отгоровя просто и кратко....:
    Хващай си такива каквито не са надути и знаят как да се държат с момиче....
    а няма ли начин да променя нещо в държанието му

Голям фен Аватара на BlueKnife
    "вярна на себе си" - тва звучи кат некъв колумбийски сериал
    the sky is the limit.

Цитирай Първоначално написано от Smile91
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb

Съгласна.. просто няма смисъл да се променяш за някой,който така се отнася с теб и по принцип!!
    +1 Бъди себе си..
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Трябвало е още преди да тръгнете да му покажеш , че няма да търпиш да си играе с теб .
    Я разкажи , по-подробно как точно те разиграва . Ако наистина се държи зле с теб , няма смисъл да бъдеш с него .
    Ясно ми е , че каквито и съвети да ти дадем , щом си решила да направиш всичко възможно тази връзка да продължи , няма да ти променим мнението . Но се замисли , дали наистина си струва .
    Memento mei, memini tui!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си