- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да приема всичко това ..?
Всичко започна защото той харесваше най добрата ми приятелна а аз гаджето ѝ .. но и той не ми беше безразличен .. след известно време чат .. смс какво ли не започнах да го харесвам и забравих гаджето на най добрата ми приятелка .. една вечер ме попита дали го хар аз си признах .. той ми каза че не съм му безразлична и ми предложи аз приех и всичко започна .. ходехме 1 месец но накрая каза че нямаме бъдеще и скъсахме .. 1 седмица по късно ми каза че е бил голям глупак за да ме зареже и аз му повярвах и сичко започна отначало .. ходех на хип хоп танци а той и групичката която излизаме идваха да ни гледат (мен и мойте приятелки). Както ме гледаше аз се разтапях .. края на Януари пак скъсахме. На рожденния му ден той се зарибяваше с една приятелка но аз знаех че го правеше за да се дразня .. една приятелка помогна и пак тръгнагме .. и винаги такива случки около 5 пъти. и всяка раздяла я понасях страшно зле .. сълзи дори стигнах и до рязане. Но той не го оценяваше .. беше към 8 часа и той ме изпрати аз го целунах и се прибрах. И след 10 минути ми звъни и ми казва че късаме. Затворих и му написах: Мислех си че си ме обичал но явно съм грешала .. той ме търсеше но аз си изключих телефона. Той звъннал на негов приятел да се обади на майка ми и да каже да си включа телефона. Най накрая го включих и той ми каза да изляза пред нас .. излязох той плачеше и ми каза че мн ме обича и че съм всичко за него .. аз се ядосах и му казах че не см го очаквала от него и това е краят .. той си тръгна и отишъл при наи добрата ми приятелка и и предложил и тя приела. Аз си плаках, плаках на др ден тръгнах с най добрия му приятел .. на него му стана гадно и бях излязла аз гаджето ми и той .. гаджето ми се прибра а аз останах само с него и си говорихме и след това се с1брахме около 10 човека а аз се прибрах .. и едно момиче си беше забравило телефона в мен и дойде заедно с него и той ми предложи и аз глупачката приех .. от тогава вс се оправи за известно време .. април се скарахме и скъсахме запоследно .. на един купон беше припаднал а аз плаках като за световно .. скарахме се с приятелите и се разделихме на 2 групи той остана с мен и внезапно започнахме да се държим като гаджета той ми каза че ме обича и го доказа но пак направих грешка и прецаках всичко .. и вчера ми каза че няма смис .. аз се разревах и до сега си мисля само за него а аз за него съм само изтория ..
Какво да направя да го оставя или да докажа че е всичко за мен моля ви помогнете ми .. : )) мерси предварително ..![]()
Aз мisLя чe lюbovta e iзмaмa ..