.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Искам те, не те искам. Детска му работа. Седнете и се разберете искате ли да сте заедно или просто ви доставя удоволствие да се наранявате взаимно.
    Но лично според мен щом толкова пъти се е стигало до края, няма смисъл да се опитвате да поддържате нещо, което отдавна вече не съществува.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Момиче,след толкова много скъсания - не разбра ли,че той просто си играе с теб..Казва,че те обича,целува те и след 10 минути ти пише смс,че късате..И това се повтаря така няколко пъти..
    Въобще не осъзнаваш ли,че той няма никакви чувства към теб или поне аз така мисля..

И според мен няма смисъл да му доказваш,че е "всичко за теб"..

Намери си някакво свестно момче..
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Момиче, зарежи тая сапунка. Въртиш се в кръг с него. Ако толкова много се обичахте до сега щяхте да сте направили и невъзможното, за да запазите връзката си, но вие късате постоянно, а след това се залъгвате, че всичко ще е наред и тръгвате отново... Просто явно не сте един за друг. Няма смисъл да продължавате и двамата да спирате напредъка си като се въртите в един такъв кръг. Сложете окончателно края и това е. Без повече тръгвания, сълзи и простотии
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Има няколко вариянта :
    1.Просто скъсайте веднъж завинаги,забрави го и си намери друг !
    2.Или попитай го дали изобщо те харесва и да му дадеш последен шанс и ако се получи=получи,ако не=не ...

Според мен,ти не знаеш дали изобщо го харесваш и ти,но понеже ще останеш без гадже и за тва всеки път му приемаш ! Но незнам,ти си решаваш !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си