- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хмм...плс помогнете/предложете!!!
здравейте!
имам 2 въпроса...
1.как мога да разбера адреса на едно момче, което харесвам, без да го питам "къде живееш точно"...аз знам квартала, но улица или нещо друго-не...а пък не познавам някакви негови добри приятели, които могат да го знаят...
2.как мога да разбера кога си е вкъщи, са нали е ваканция и нямам представа??
иначе значи ние сме в един клас и сме си приятели, но сега нещо му мутира гласът и не ще да излиза с компанията
(срам ли го е не знам), а па на мен не ми пука къв му е гласа, аз си го харесвам :P ...и искам да го видя преди да замина..и ми хрумна, щом той не иска да дойде, аз ще отида при него да му кажа най-после какво 2 години изпитвам към него.(от 2 години се каня и все не го правя)
мерси предварително!
тоест заминавам за чужбина и преди да замина искам все пак да знае...по-добре късно отколкото никога, нали?!
Е щом сте в един клас, все някои ваш съученик ще му знае адреса.
The blood that binds us ..till death unites us
1. Ако има импулс, фацебук и т.н. - тва ми хрумва като първи вариант
2. Ако имате някакви общи снимки с класа и са ви написани адресите
3. Питай някой съученик, все някой живее близо до него
Твърде си си навила на пръста според мен, че ТРЯБВА да му кажеш к'во чувстваш, ще кажеш, че няма да го видиш септември.
Най-сетне за 2 години си се престрашила да си признаеш кво чувстваш(не че момчето не се е усетило) и си си навила на пръста, че трябва моменталически да го издириш, да отидеш до тях, да му признаеш, той да се зарадва, да те целуне и "заживели щастливо до края на дните си".
Само да не се окаже накрая, че захаросаните ти представи ще бъдат разбити, само 'щото в реалността не са се сбъднали така, както на теб ти се е искало и само да се разочароваш преди хубавото пътуване.
Според мен е най-хубаво да изтраеш още 2 месеца.
нещо явно не си ме разбрал..заминавам да живея в чужбина! няма да го видя повече! и аз знам, че не ме харесва, тоест убедена съм, че не ме...просто искам да знае...и няма фасебоок или нещо друго..
^Заради ника![]()
The blood that binds us ..till death unites us
Обади се на класната,те ходят лятната до даскало ,а в дневника ви има адресите![]()
Щом ще заминаваш,защо тряя да му правиш гадно,като му казваш...Първоначално написано от stern
+1Първоначално написано от VinDiesel
е как така ще му правя гадно?! само искам да му кажа..нещо не разбирам накъде биеш и "мармаладка" sry, просто гледах картинката ти![]()
Аз и ти сме в 1 клас,2 години те харесвам,ся отивам да живея в чужбина,но преди да замина ти казвам,че те обичам и си заминавам.Ти как ще се чувстваш?Първоначално написано от stern
9ти клас сме :Д ами не бе аз искам и едни други неща да му кажа, за които сега тук не ми се пише, но които винаги съм искала да му ги кажа...сега съм си го наумила и ще си го направя...не мисля, че с нещо ще му стане гадно, тъй като ще му кажа само хубави неща (като изключим тва с харесването, което нз него колко го интересува)
"Аз и ти сме в 1 клас" - с цифрички
"Аз и ти сме в един клас" - с думички![]()
Отново се бъзикаш с мен,ще ти ударя една патка накраяПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Не е ли малко рано за такива сложно съставни изречения?![]()
И преди да се заканваш на кого какво ще удряш, погледни, че момичето се е объркало и е прочело "аз и ти сме в първи клас".
Нали ползвате интернет, модерна технология, социални работи. Защо не си размените линковете, да си пишете по-късно и да си казвате всякакви неща![]()
omgнещо се бъркам днес..първо обърквам момиче с момче, а сега пък число с дума :Д:Д
Аз съм ловджия,имах предвид,че ще ти гръмна една патка,ще ти я зготвя и ще ти я изпратя по "Speedy" или "Еконт",да видиш,че съм добра душа.Ти пък за какво си помисли,после момчетата само за секс сме мислили!Първоначално написано от mArMaLaDkA
Ти от къде знаеш,че па не въртим най-яката любовна игра на ЛС тук,в скайпа,фб,елмаз,муцунки,аха ,флиртче,гепиме и дрПървоначално написано от JDeel
![]()
Щтракнах темата, и видях к'во съм писалПървоначално написано от mArMaLaDkA
.Дойде ми на момента.
Що не взе дневника на класа през учебната година и не видя къде живее дори и номера му аА?А??А?А??А?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ама не ти се получи измъкването... тигре.Първоначално написано от VinDiesel
![]()
'щото е добро момиче и не се рови в училищна документация току-така.Що не взе дневника на класа през учебната година и не видя къде живее дори и номера му аА?А??А?А??А?![]()
Иска се жертви....'щото е добро момиче и не се рови в училищна документация току-така.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you