.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: модел ...

Hybrid View

модел ...

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Лично за тази агенция не съм чувала. Аз не съм от Варна и може би за това да не съм я чувала. Но ако имаш желание и имаш позволението на родителите ти, можеш да пробваш да продължиш с ревютата. Отиди в тази агенция или в друга и попоитай дали ще могат да те вземат като модел.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Мега фен Аватара на ameli
    Ох, като почнете с тея модни агенции 1во - трябват пари, много пари. 2ро - знаем какви манекенки се става наистина Откажи се навреме
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Ох, като почнете с тея модни агенции 1во - трябват пари, много пари. 2ро - знаем какви манекенки се става наистина Откажи се навреме
    защо ? на мен това ми е мечта от малка и као съм амбициозна не може ли пък да стане нещо

Мега фен Аватара на ameli
    Агенцията не е много известна. От Варна съм, а не съм я чувала. Всички знаят, че в България трудно ще се реализираш. Не само ти, всички.

Парите са нужни за снимки, уроци как се ходи, бла-бла.. Ако ще те спонсорира някой - задължително ще трябва да преспиш с него. Едва ли това е мечтата ти. Ок, не е задължително, но ако искаш да 'успееш' - това е начинът.

Щом това е мечтата ти (на повечето момичета е), добре, не те съдя. Просто си учи, моделстването да ти е хоби, не цел в живота.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от sExYbEbS
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    защо ? на мен това ми е мечта от малка и као съм амбициозна не може ли пък да стане нещо
    Пхахаха на баба ми хвърчилото... всичи малки и не толкова малки момиченца искат да са манекенки. И все пак може и да имаш данни.
    Ако не ти е проблем би ли пуснала своя снимка?

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ти си реши, дали ще станеш модел. Ние не можем да ти кажем, дали ще имаш успехи или ще въобще няма да ти провърви, защото нямаме кристална топка! Ако толкова много искаш отиди, виж, заинтересувай се и готово! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си