- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за госпожици, които се грижат за косата си
донесоха ми една маска за коса.. с змийско мляко, първо доста се погнусих, но просто не можете да си предствите какъв е ефекта...косата ми ще кажете ,че не е изправяна с преси м не е къдрена с маши , не е боядисвана никога... страхотна е и ви я препоръчвам
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Нещо марка,цена?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
ами маската е бразилска ,чесно казано марката не ми е позната казва се LORYS creme hair snake oil effect а за цена наистина не мога да ви помогна тъй като на мен ми ги носят иии нямам идея![]()
Е, много хубаво ама тва триста процента го няма по магазините..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Мда,никакъв ефект от това чр го каза.Със блясък да си я ползваш![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
м да
благодаря![]()
(:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
ще питам по магазините, но нещо не ми се вярвя, че ще я има![]()
Просто аз
Аз съм виждала такова нещо преди доста време в един козметичен магазин тъй,че мисля да видя дали все още го има.
ползвала съм я два пъти за сега и косата ми е перфектна... а попринцип съм много критична към всякакви продукти за косаПървоначално написано от mirelinda
![]()
В който и козметичен магазин да съм влязла има маски за коса на "LORYS" ; р Ползвах преди време една от маските им .. Много доволна останахВзех си я за 6 и нещо , но е 1 кг и я ползвах около 6-7 месеца :р Косата ти става суууупер мека , мнохо хубава
Таа и аз я препоръчвам :P
като ми я донесоха ми казаха за някаква друга маска за коса, не знам марката ,с чесън... била многооо хубава
1кг..![]()
на мен с тая мойта къса коса за 1 година ще ми стигне
![]()
a шампоана с чесън..дали на чесън мирише, щото аз мисля да си купя шампоана и маската, но ако после ще мириша сякаш съм яла кило чесън..![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Може да я пробвам. Аз сега позлзвам на Seri за суха и изтощена коса с мед, косата ми става много мека и хубава 1кг за 14 лв. А преди си бях купувала една 1 кг за 30 лв от една приятелка, която работи във фризьорски салон. Не помня марката, но не намирам никаква разлика. Та следващата, която ще пробвам сигурно ще е тази.
Първоначално написано от ElinoOor
![]()
това трябва да се пробва ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз мисля, че съм я виждала в съвсем обикновен магазин за козметика.Не обърнах внимание нито на марка, нито на цена.Помня само змията и 95% съм сигурна, че е тази маска.![]()
Big or small, lies are lies!
Да ти кажа мисля че пак е ставало въпрос за същата марка,защото съм виждала маска с чесън на "Lorys"Първоначално написано от POLLINA
възможно е.
казаха ми ,че също е много добра и след това не миришеш на чесън![]()
Да .. Маската мирише много приятно даже .. Помирисвала съм я![]()
Ммм.Интересно. Мисля да я пробвам тази маска със змийско мляко. Иначе за първи път чувам за това Лорис или както там се пише.