- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- изгорях..
днес изгорях ужасно,а нямам нищо за след слънце да се намажа..
утре пак съм на плаж и ще си е мъчение ако не се пооправи положението
чувала съм за кисело мляко,помага ли?ще се обеля ли ако сложа?
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ходи си купи "Пантенол", вместо да се мажеш с кисели млека, краставици, водки и прочие.
Ако си бяла и наистина си изгоряла лошо - ще се обелиш при всички случаи.
Само не разбрах откъде тая мазохистична нотка "утре пак съм на плаж и ще си е мъчение" - ами не ходи? Един ден не е голям пропуск, особено когато си живееш до морето.![]()
Аз искам да отида. Няма да пропусна само защото съм изгоряла.
Аптеката вече е затворила,а аз определено не съм изгоряла толкова, че да не мога да спя.
Kaname senpai <3
Киселото мляко успокоява кожата! Обаче трябва да е студено кисело мляко инъче няма да усетиш никакво облекчение! Намажи се и после като изсъхне го премахни със студена вода. И така повтаряй тази процедура по няколко пъти на ден докато усетиш някакво облекчение. Обаче ти щом си изгоряла днес ти препоръчвам утре да не ходиш за много дълго на плаж, защото хем слънцето ще ти дразне на кожата и солената вода също. Не знам, ти си решаваш, но бъди внимателна със слънцето, защото след като си изгоряла вече веждън и на другия ден пак ще ходиш на плаж ще бъде малко болезнено, ако не и доста!
Казват, че алкохола помага. Киселото мляко според мене нищо не прави, както и краставиците. След като наредиш "таратора" върху себе си, така хубавко се обелииихПървоначално написано от ElinoOor
![]()
А и утре времето няма да става за плаж, нищо няма да изгубишИ се мажи с кремове преди да отидеш на плаж, след това файда няма
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Утре ще изгоря другата страна![]()
Тази вечер ще се намажа 3-4 пъти с мляко,тогава..
А лавандуловото масло не помагаше ли и за това?![]()
Имам масла от евкалипт,чаено дърво,лавандула,смрадлика, осилек,чаено дърво.. дали някое ще ми свърши работа?![]()
Kaname senpai <3
Вярно,че ще вали.. но още по добре :ДПървоначално написано от ameli
Днес просто си забравих спрея..иначе ползвам с фактор 25 -.-
Kaname senpai <3
За маслата не знам. Като си го забравила никой друг ли няма, да вземеш малко. Мажи се още у вас. Така ми е казвал лекар. След това ако искаш не се мажи, но у вас задължително. Така попива и създава по-голяма защитаЕстествено на плажа пак е добре да се пръскаш, но не е толкова голям риска.
25 не е ли малко.. тоест г/д бива, но най-добре е 30-50
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
еми аз попринцип съм с по-мургава кожа и не ми трябва висок фактор![]()
днес си беше прецедент
много силно слънце -.-
иначе вкъщи ако си сложа ще ми станат мазни дрехите,затова :Д
п.п. момчетата не ползват слънцезащитни продукти(поне тези,които познавам)![]()
Kaname senpai <3
Недей само с кисело мляко, ще изхабиш само млякото. Разбъркай в него сода и така се мажи.![]()
Кисело мляко, ще облекчи болката и ще си супер за утрешния плаж.![]()
![]()