.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Паникаааааааааа

Оффффф, мразя го!
    -Ще ти се обадя, обещавам!

Хайде де, какво стана!? За пореден път ме върза, а аз си стоя мирно и кротко да чакам....!!!! Писна ми!
    Да сме заедно от скоро, разбирам. Няма да се ядосвам. Но ми пука за този глупак, а той... Е какво като си с приятели? Бъди си с тях, забавлявай се. Всеки си има това право, но правилно ли е всеки път да ме забравяш?!!!!!!!!
    Побърквам се, хора. Той каза, че ще се обади, а минаха часове. Няма обаждане. Защо се побърквам ли? Много просто. Защото си блъскам главата с него от както се помня. Прощавам и прощавам, и все си мисля, че този път пак ще сгафи, както си го мисля и сега. Не се обажда... Защо ли? Какво ли му е дошло на главата сега? Отново 'не сме един за друг, ням а смисъл' Ужас... Каква е тази паника ?! Искам да се успокоя, да не мисля на-лошото, но как като 99% от случаите е ставало така... !!!

За какво обеща да се обади, за какво ми даде тъпите надежди! да бях инат докрай, да не му давам тоя тъп шанс! Къде ми еше умът? Сега така се набутах пак да живея в страх и паника?!

Някакъв съвет... да се успокоя малко..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не знам какво се е случвало между вас..Но щом 99% е било така,не знам..Седни и поговори с него сериозно..
    Не знам какво друго да ти кажа..Ти го познаваш най-добре...
    Успех..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен

Re: Паникаааааааааа

Цитирай Първоначално написано от uSmivKaLovE

Някакъв съвет...
    късай го тоя неблагодарник.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy

Някакъв съвет...
    +1
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    ем като си толкова припряна много ясно че няма да иска да ти звъни ..

Някакъв съвет...
    Ммдамм .. изобщо не е е трябвало да му даваш втори шанс,но всеки грешии и сега виждаш последствията,така че наистина е по - добре да го скъсаш и той да ходи да си троши главата!!
    Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !

Според мен трябва да скъсате. Той не те заслужава. Ще ти е трудно, но трябва. За успокоение ти предлагам да спреш да мислиш за него. Поне опитай да го забравиш. Пусни си ВЕСЕЛА мумика (не тъжна) нещо такова. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ИЗПАДАЙ В ДЕПРЕСИЯ. Пожелавам ти успех.

От зор хубост нестава.....
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    In the middle of Nowhere
    Пфф...Позната история,режи го няма смисъл да съ тровиш нервите с него..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на Sunshin3
    А откога сте заедно?

Успокой се малко. Може да е зает, да му се е случило нещо и да не може да не ти се обади. Поговори с него. Щом толкова много искаш да го чуеш, обади му се ти. (: Защо всички и казвате да го зареже? Така се зарязва някой, когато имаш чувства...
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Голям фен Аватара на BlueKnife
    да го къса, щото не се е обадил няколко часа? не знам вие ли нещо.. аз ли нещо..
    а и да ти кажа си противоречиш..
    казваш, че не сте от скоро заедно.. еми значи вече трябва да си свикнала с "недостатъците" му? примерно, че забравя някой път да се обади, въпреки че е обещал. айде малко повечко търпение и по-малко филми.
    the sky is the limit.

А обичаш ли го ?

Град
    столицата
    Много са дразнещи такива момичета.Но вината си е негова.Светът не се върти около вас,оставете приятелите ви да ЖИВЕЯТ или поне да дишат.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

А защо не му се обадиш ти? като гледам си изпаднала в доста голяма главоблъсканица,затова ще се опитам да ти помогна.Щом е такъв идиот защо още си с него,и му прощаваш толкова много пъти с надеждата да се промени...Зарежи го и му докажи ,че няма да търпиш талова отношение

Цитирай Първоначално написано от Kopu

Някакъв съвет...
    +1
    И аз съм за..не те заслужава,ще си намериш по-добър
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Оффффф, мразя го!
    -Ще ти се обадя, обещавам!

Хайде де, какво стана!? За пореден път ме върза, а аз си стоя мирно и кротко да чакам....!!!! Писна ми!
    Да сме заедно от скоро, разбирам. Няма да се ядосвам. Но ми пука за този глупак, а той... Е какво като си с приятели? Бъди си с тях, забавлявай се. Всеки си има това право, но правилно ли е всеки път да ме забравяш?!!!!!!!!
    Побърквам се, хора. Той каза, че ще се обади, а минаха часове. Няма обаждане. Защо се побърквам ли? Много просто. Защото си блъскам главата с него от както се помня. Прощавам и прощавам, и все си мисля, че този път пак ще сгафи, както си го мисля и сега. Не се обажда... Защо ли? Какво ли му е дошло на главата сега? Отново 'не сме един за друг, ням а смисъл' Ужас... Каква е тази паника ?! Искам да се успокоя, да не мисля на-лошото, но как като 99% от случаите е ставало така... !!!

За какво обеща да се обади, за какво ми даде тъпите надежди! да бях инат докрай, да не му давам тоя тъп шанс! Къде ми еше умът? Сега така се набутах пак да живея в страх и паника?!

Някакъв съвет... да се успокоя малко..

Същата мизерия и при мене.... само,че аз чакам от седмица вече... ... моя съвет е - не му се обаждай!Ако той има чувства към тебе все ще те потърси-не го ли направи-той губи.А ако не го направи сега-после може да е прекалено късно.
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

Супер фен Аватара на lyfche
    Цитирай Първоначално написано от Torn
    ем като си толкова припряна много ясно че няма да иска да ти звъни ..
    +1 + това .. изчакай може пък да не може да ти звънне веднага.Като е казал " ще ти звънна" може да е имал предвид и утре не само след 5 минути .. изчакай спокойно и всичко ще си дойде на мястото. и .. няма да се успокоиш като си мислиш само лошите неща гледай малко по-позитивно на нещата,може пък този път да протръгне айде късмет и спокойно :P
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си