- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка с женен мъж
Поредният тъп, смотан, педерастичен олигофрен, които го сърби пишката и гледа само как да се прочеша. Срам ме е ще съществуват такива хора от моят пол, които даже имат наглостта да се наричат и мъже. Зарязвай го и не се чуди изобщо, защото ще затъваш все повече и повече.![]()
Всезнаиковци, той НЕ Я ЛЪЖЕ!!! Тя не е питала дали той е женен при което следва че ТОЙ НЕ Я ЛЪЖЕ! Просто е крил някой съществен факт от живота си...
Много го обичаш? Току що си разбрала че човека срещу тебе не е бил искрен с тебе и ти го обичаш? Нека позная, ти си от тая дето си прекарва времето в Амор?
Какъвто и съвет да дадеме ти няма да го приемеш защото вътрешно искаш той да остави другата... Ем ходи му го кажи бе...
Първоначално написано от Nakadah
Не искам да остави жена си. Неприятно ми е заради скрития факт. Ако беше споделил с мен никога нямаше да се стигне до тук. И да, обичам го...тъпо е ама.....
Тъпо е да. И я си представи щом след 4 месеца мислиш така как ще мислиш евентуално след бая повече време.Първоначално написано от viktoria92
А Nakadah...чисто и просто си я е излъгал. Прикрил истината. Глупости на търкалета. Ти с всеки, които тръгваш ли го питаш първо дали е женен.
П.П.Към авторката. Радвай се че ще имаш честта да разбиеш едно семейство. Не че ако не си ти няма да е друга де, но какво да се прави такива са "милите и свестни" пичове.
яко те върти.и аз имах подобна "връзка",4овека ме лъга няколко месеца ,след това разбрах,4е е женен и дори има детецелта е само една-разнообразие в леглото му!
След 4 години Български език няма да има, а новото поколение е все по-тъпо и по-тъпо...
Лъжа е когато ти ме питаш дали съм пил кола вчера и аз кажа НЕ при положение че съм пил. Когато ти не ме питаш дали съм пил кола вчера и аз не ти кажа НЕ Е лъжа!
ако той имаше сериозни намерения към нея..нямаше да скрие този съществен факт от живота си.Първоначално написано от Nakadah
^^ някой да зацепи, разгеле!!!
Съвет към авторката: Ако наистина смяташ че си готова да го зарежеш се обади на жена му и и разкажи всичко!
Бягай от тази връзка..по-добре![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Скриването на истината също е лъжа.![]()
Едно е да скриеш, че си пил кола, но е съвсем друго да скриеш, че си женен.
Авторке, не знам какъв съвет да ти дам... Питай го защо е скрил. Не вярвай на клишета, че бракът им не върви и прочее. Най-безопасното за теб е да забравиш за него... Но при някои хора инстинктът за самосъхранение е силно претъпен.![]()
Абе я не ми се прави много на ти с българският език ако обичаш. И почти съм сигурен че съм по-голям от теб.Първоначално написано от Nakadah
Я колко лесен начин за измъкване имало значи. Да, и аз на 100% подкрепям че е по добре да премълчиш отколкото да излъжеш ако не искаш да кажеш истината, но някои си го използват това за вратичка като гореспоменатия тип. И какво при положение че се занимава с нея и даже няма и халка...какво да му каже. "Хъх извинявай, не че нещо ама ей така просто от любопитство да си попитам...Абе ти женен ли си и някога през живота си бил ли си женен". Да не говорим че ако този "мъж" не беше тъпо копеленце, което гледа само как да се прочеша и ако поне малко го ебеше за семейството му, а не разчиташе на това да се крие и пред семейството си и пред новото си гадже щеше да каже:' Абе съжалявам, но ей така информативно да знаеш, аз си имам семейство и няма смисъл да се занимавам с други" Голям пич няма що. Да, понякога може да премълчиш вместо най-нагло да излъжеш, но когато премълчаването се използва по подобен начин то си е с чист статут на една голяма и мазна лъжа. Сети ли се сега бе грамотният.![]()
е за какво да му разваля семейството? Дори и да разкаже на жена му,те едва ли ще се разделят.Това е много долна лъжа от негова страна,вижда,4е тя хлътва и си премъл4ава,за добрата кауза.Първоначално написано от Nakadah
Вие правихте ли нещо с него,имали ли сте интимност???
Семейството му вече си е развалено, след като е бил готов да изневерява. Би било подло да лъжат така жената. Ти нямаше ли да искаш да ти кажат на нейно място? Пък дали ще се разделят или не си е тяхна работа.Първоначално написано от 7227
Наистина е така,семейството е развалено.Тези неща са много сложни,много.Аз споменах,4е имах такава връзка и като разбрах това седнахме да поговорим и той ми каза да имам търпение,ще я остави....минаха 5 години от тогаваДобре,4е с времето се оправих,времето лекува вси4ко.Ама това,4е не и е казал е много подло и не може нищо добро да се о4аква от този 4овек.
добре бе, за тези 4 месеца..ти не се ли усъмни в нещо ?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Memento mei, memini tui!
Не, винаги е бил на разположение, смс посред нощ разговори посред нощ остава при мен цялата нощ...нищо не съм заподозряла.Първоначално написано от mynichka
lol ти не си го заподозряла,ами жена му не го ли е заподозрялацяла нощ да стои с теб...
И за тези 4 месеца ти никога не си ходила у тях? И дори не е ставало на въпрос?Първоначално написано от viktoria92
![]()
![]()
Да, никога! Винаги той ме е търсил. Идвал е у нас...ходили сме насам натам. Не сме от един град и не ми се струваше за ненормално това.Първоначално написано от Nakadah
Картинката тук
Moderated by LadyDi
Първо, само на мен ли не ми се хваща вяра на тая тема? Не може ти 4 месеца да имаш връзка с някого и да не се усетиш, че нещо не е както трябва. Едва ли е бил способен да излиза по всяко време, да си вдига телефона и т.н.
Второ, след като си разбрала, че е женен, как изобщо ти минава през главата да оставаш с него. Нима би била доволна да си "втората", другата?
Млада си, не си губи времето.
И накрая - каква беше тази глупост, че да се жениш под 28 е самоубийство?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Зарежи го ... не се замисляй изобщо.... незаслужа , а и за това време не може да твърдиш че го обичаш... той те лъже. Но все пак се овери че той наистина е женен .... , може да кажеш че си го видяла с нея е такива работи ... но не си длъжна да му даваш обеснение, този щом е женен , и даже да тръгне с теб, може даже да ти изневерява !!!
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!