.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Поредният тъп, смотан, педерастичен олигофрен, които го сърби пишката и гледа само как да се прочеша. Срам ме е ще съществуват такива хора от моят пол, които даже имат наглостта да се наричат и мъже. Зарязвай го и не се чуди изобщо, защото ще затъваш все повече и повече.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Всезнаиковци, той НЕ Я ЛЪЖЕ!!! Тя не е питала дали той е женен при което следва че ТОЙ НЕ Я ЛЪЖЕ! Просто е крил някой съществен факт от живота си...

Много го обичаш? Току що си разбрала че човека срещу тебе не е бил искрен с тебе и ти го обичаш? Нека позная, ти си от тая дето си прекарва времето в Амор?

Какъвто и съвет да дадеме ти няма да го приемеш защото вътрешно искаш той да остави другата... Ем ходи му го кажи бе...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Всезнаиковци, той НЕ Я ЛЪЖЕ!!! Тя не е питала дали той е женен при което следва че ТОЙ НЕ Я ЛЪЖЕ! Просто е крил някой съществен факт от живота си...

Много го обичаш? Току що си разбрала че човека срещу тебе не е бил искрен с тебе и ти го обичаш? Нека позная, ти си от тая дето си прекарва времето в Амор?

Какъвто и съвет да дадеме ти няма да го приемеш защото вътрешно искаш той да остави другата... Ем ходи му го кажи бе...

Не искам да остави жена си. Неприятно ми е заради скрития факт. Ако беше споделил с мен никога нямаше да се стигне до тук. И да, обичам го...тъпо е ама.....

Цитирай Първоначално написано от viktoria92

Не искам да остави жена си. Неприятно ми е заради скрития факт. Ако беше споделил с мен никога нямаше да се стигне до тук. И да, обичам го...тъпо е ама.....
    Тъпо е да. И я си представи щом след 4 месеца мислиш така как ще мислиш евентуално след бая повече време.
    А Nakadah...чисто и просто си я е излъгал. Прикрил истината. Глупости на търкалета. Ти с всеки, които тръгваш ли го питаш първо дали е женен.

П.П.Към авторката. Радвай се че ще имаш честта да разбиеш едно семейство. Не че ако не си ти няма да е друга де, но какво да се прави такива са "милите и свестни" пичове.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    яко те върти.и аз имах подобна "връзка",4овека ме лъга няколко месеца ,след това разбрах,4е е женен и дори има дете целта е само една-разнообразие в леглото му!

Мега фен
    Град
    Earth...
    След 4 години Български език няма да има, а новото поколение е все по-тъпо и по-тъпо...

Лъжа е когато ти ме питаш дали съм пил кола вчера и аз кажа НЕ при положение че съм пил. Когато ти не ме питаш дали съм пил кола вчера и аз не ти кажа НЕ Е лъжа!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото

ако той имаше сериозни намерения към нея..нямаше да скрие този съществен факт от живота си.

Мега фен
    Град
    Earth...
    ^^ някой да зацепи, разгеле!!!

Съвет към авторката: Ако наистина смяташ че си готова да го зарежеш се обади на жена му и и разкажи всичко!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Бягай от тази връзка..по-добре
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

anonymous708973
    Guest
    Скриването на истината също е лъжа.
    Едно е да скриеш, че си пил кола, но е съвсем друго да скриеш, че си женен.

Авторке, не знам какъв съвет да ти дам... Питай го защо е скрил. Не вярвай на клишета, че бракът им не върви и прочее. Най-безопасното за теб е да забравиш за него... Но при някои хора инстинктът за самосъхранение е силно претъпен.

След 4 години Български език няма да има, а новото поколение е все по-тъпо и по-тъпо...

Лъжа е когато ти ме питаш дали съм пил кола вчера и аз кажа НЕ при положение че съм пил. Когато ти не ме питаш дали съм пил кола вчера и аз не ти кажа НЕ Е лъжа!
    Абе я не ми се прави много на ти с българският език ако обичаш. И почти съм сигурен че съм по-голям от теб.

Я колко лесен начин за измъкване имало значи. Да, и аз на 100% подкрепям че е по добре да премълчиш отколкото да излъжеш ако не искаш да кажеш истината, но някои си го използват това за вратичка като гореспоменатия тип. И какво при положение че се занимава с нея и даже няма и халка...какво да му каже. "Хъх извинявай, не че нещо ама ей така просто от любопитство да си попитам...Абе ти женен ли си и някога през живота си бил ли си женен". Да не говорим че ако този "мъж" не беше тъпо копеленце, което гледа само как да се прочеша и ако поне малко го ебеше за семейството му, а не разчиташе на това да се крие и пред семейството си и пред новото си гадже щеше да каже:' Абе съжалявам, но ей така информативно да знаеш, аз си имам семейство и няма смисъл да се занимавам с други" Голям пич няма що. Да, понякога може да премълчиш вместо най-нагло да излъжеш, но когато премълчаването се използва по подобен начин то си е с чист статут на една голяма и мазна лъжа. Сети ли се сега бе грамотният.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото

Съвет към авторката: Ако наистина смяташ че си готова да го зарежеш се обади на жена му и и разкажи всичко!
    е за какво да му разваля семейството? Дори и да разкаже на жена му,те едва ли ще се разделят.Това е много долна лъжа от негова страна,вижда,4е тя хлътва и си премъл4ава,за добрата кауза.
    Вие правихте ли нещо с него,имали ли сте интимност???

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от 7227

е за какво да му разваля семейството? Дори и да разкаже на жена му,те едва ли ще се разделят.Това е много долна лъжа от негова страна,вижда,4е тя хлътва и си премъл4ава,за добрата кауза.
    Семейството му вече си е развалено, след като е бил готов да изневерява. Би било подло да лъжат така жената. Ти нямаше ли да искаш да ти кажат на нейно място? Пък дали ще се разделят или не си е тяхна работа.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Наистина е така,семейството е развалено.Тези неща са много сложни,много.Аз споменах,4е имах такава връзка и като разбрах това седнахме да поговорим и той ми каза да имам търпение,ще я остави....минаха 5 години от тогава Добре,4е с времето се оправих,времето лекува вси4ко.Ама това,4е не и е казал е много подло и не може нищо добро да се о4аква от този 4овек.

Кой знае още колко неща крие...

Мега фен Аватара на mynichka
    добре бе, за тези 4 месеца..ти не се ли усъмни в нещо ?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Как може въобще да питаш какво да правиш.Той те прави на пълната шматка вече 4 месеца, а ти искаш да бъдеш деликатна.Божее . .
    +1
    Memento mei, memini tui!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Не, винаги е бил на разположение, смс посред нощ разговори посред нощ остава при мен цялата нощ...нищо не съм заподозряла.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    lol ти не си го заподозряла,ами жена му не го ли е заподозряла цяла нощ да стои с теб...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не, винаги е бил на разположение, смс посред нощ разговори посред нощ остава при мен цялата нощ...нищо не съм заподозряла.
    И за тези 4 месеца ти никога не си ходила у тях? И дори не е ставало на въпрос?

И за тези 4 месеца ти никога не си ходила у тях? И дори не е ставало на въпрос?
    Да, никога! Винаги той ме е търсил. Идвал е у нас...ходили сме насам натам. Не сме от един град и не ми се струваше за ненормално това.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Първо, само на мен ли не ми се хваща вяра на тая тема? Не може ти 4 месеца да имаш връзка с някого и да не се усетиш, че нещо не е както трябва. Едва ли е бил способен да излиза по всяко време, да си вдига телефона и т.н.
    Второ, след като си разбрала, че е женен, как изобщо ти минава през главата да оставаш с него. Нима би била доволна да си "втората", другата?
    Млада си, не си губи времето.

И накрая - каква беше тази глупост, че да се жениш под 28 е самоубийство?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Зарежи го ... не се замисляй изобщо.... незаслужа , а и за това време не може да твърдиш че го обичаш... той те лъже. Но все пак се овери че той наистина е женен .... , може да кажеш че си го видяла с нея е такива работи ... но не си длъжна да му даваш обеснение, този щом е женен , и даже да тръгне с теб, може даже да ти изневерява !!!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си