.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Премахване на смучка!?

Здравейте, приятелката ми направи една огромна и адски червена смучка на врата, пробвах с паста и лъжица, но никой от тях не подейства дори малко, някой да ми каже начин в домашни условия освен златото и среброто?

Друго не се сещам (:
    лъжицата изстуди ли я?
    А, бтв, лед нещо може да помогне поне малко
    Смучките съкс, аз моя само го хапя ;д
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Нищо не помага,моите като имах стояха седмица и нещо :/
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    еми нз ..аз имах супер супер голяма и червена смучка.. и имах концерт..слагах лъжицата във фризера за по 2 -3 минути ..вадя търкам и после пак го слагам и след 4 часа изчезна почти ..сложих малко коректор и никои не забеляза ,че съм имала :п
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9
    еми нз ..аз имах супер супер голяма и червена смучка.. и имах концерт..слагах лъжицата във фризера за по 2 -3 минути ..вадя търкам и после пак го слагам и след 4 часа изчезна почти ..сложих малко коректор и никои не забеляза ,че съм имала :п
    4тири часа повтаря това? малее, аз търках само 1 път и дори най-малак ефект не забелязах

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    еми да.. но понякога го оставях и за по повече време.. Успех
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на mynichka
    и с аз си ги махам с лед или с изстудена лъжица, иначе ми седят по- адски много време и е грозно
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

леле...защо и даваш да ти прави такива неща?! Иначе аз съм чувала че се търка със злато (пръстен или нещо друго) , но не знам дали има ефект.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    На мен едно гадже ми беше направил егати и смучката,беше синя направо и ме боля около 6 дни.. с смучката си седя около цял месец и остана белег, а пък после ми се обели кожата и сега я няма.. около 2 месеца имах нещото на врата.. ПФУ , колкото и смучки да съм имала , никога не е било това чудо Иначе на по-леките смучки среброто действа
    ла-ла-ла

Град
    Sofia, Bulgaria
    като са ти такъв проблем смучките, не давай да ти правят. А иначе студената лъжица би трябвало да помогне, просто го повтори повече пъти. Късмет
    "Спрете Земята! Искам да сляза"

Град
    Ботевград
    една приятелка спомена преди време, още щом се приберете с червен лук в/у смучката, обаче трябва да е скорошна, смисъл да не чакате 2-3 дни.. иначе няма да се маха разрязвате лука на две и държите в/у смучката, след това мажете с крем за лице и сте готови

Поне при мен действа!!!
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Белтък от яйце. Бях направила на приятеля ми такава смучка и даже беще в болница и там това са му казали за 4-5 дни изчезнаха

Град
    Ямбол
    добре а защо и позволяваш да ти прави смучка.. аз знам че със лед се заличава може и както казват със лъжица ..
    Продавам гердани,гривни,обеци http://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400

аз пробвах с лед и имаше ефект ..

аз като има една много голяма и мама ми каза,че при нея помагало суров картоф срязваш го на 2 и туркаш по смучката. и при мен помогна - стана по светла иначе тва с лъжицата колко много търках...

не знам за васрно аз просто я наплесквам с доооста ФДТ и чакам сама да си се махне.
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Град
    Pleven
    Слагаш лепенка и ако те попитат за какво ти е тази лепенка казваш ходих на море и ме охапа медуза или се опържих с пресата *(това важи само за хора с дълги коси) или пържих си картофки и картофа скокна и ме перна по гушата или пък захапа ме пчела за врата обих я докато беше на врата ми и кръвта и остана в мен и се образува този станен червен белег или пък охапа ме няква вампирясала кучка в дискотеката тва е от мен момчета и момичета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си