- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Премахване на смучка!?
Здравейте, приятелката ми направи една огромна и адски червена смучка на врата, пробвах с паста и лъжица, но никой от тях не подейства дори малко, някой да ми каже начин в домашни условия освен златото и среброто?
Друго не се сещам (:
лъжицата изстуди ли я?
А, бтв, лед нещо може да помогне поне малко
Смучките съкс, аз моя само го хапя ;д
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Нищо не помага,моите като имах стояха седмица и нещо :/
еми нз ..аз имах супер супер голяма и червена смучка.. и имах концерт..слагах лъжицата във фризера за по 2 -3 минути ..вадя търкам и после пак го слагам и след 4 часа изчезна почти ..сложих малко коректор и никои не забеляза ,че съм имала :п
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
4тири часа повтаря това? малее, аз търках само 1 път и дори най-малак ефект не забелязахПървоначално написано от dqvolcheto9
еми да.. но понякога го оставях и за по повече време.. Успех![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
и с аз си ги махам с лед или с изстудена лъжица, иначе ми седят по- адски много време и е грозно
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
леле...защо и даваш да ти прави такива неща?! Иначе аз съм чувала че се търка със злато (пръстен или нещо друго) , но не знам дали има ефект.
На мен едно гадже ми беше направил егати и смучката,беше синя направо и ме боля около 6 дни.. с смучката си седя около цял месец![]()
![]()
![]()
![]()
и остана белег, а пък после ми се обели кожата и сега я няма.. около 2 месеца имах нещото на врата.. ПФУ , колкото и смучки да съм имала , никога не е било това чудо
![]()
![]()
Иначе на по-леките смучки среброто действа
![]()
ла-ла-ла
като са ти такъв проблем смучките, не давай да ти правят. А иначе студената лъжица би трябвало да помогне, просто го повтори повече пъти. Късмет
"Спрете Земята! Искам да сляза"
една приятелка спомена преди време, още щом се приберете с червен лук в/у смучката, обаче трябва да е скорошна, смисъл да не чакате 2-3 дни.. иначе няма да се махаразрязвате лука на две и държите в/у смучката, след това мажете с крем за лице и сте готови
Поне при мен действа!!!
Белтък от яйце. Бях направила на приятеля ми такава смучка и даже беще в болница и там това са му казали за 4-5 дни изчезнаха![]()
добре а защо и позволяваш да ти прави смучка..аз знам че със лед се заличава
може и както казват със лъжица ..
Продавам гердани,гривни,обециhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400
аз като има една много голяма и мама ми каза,че при нея помагало суров картоф срязваш го на 2 и туркаш по смучката. и при мен помогна - стана по светла иначе тва с лъжицата колко много търках...![]()
не знам за васрно аз просто я наплесквам с доооста ФДТ и чакам сама да си се махне.![]()
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Слагаш лепенка и ако те попитат за какво ти е тази лепенка казваш ходих на море и ме охапа медуза или се опържих с пресата *(това важи само за хора с дълги коси) или пържих си картофки и картофа скокна и ме перна по гушата или пък захапа ме пчела за врата обих я докато беше на врата ми и кръвта и остана в мен и се образува този станен червен белег или пък охапа ме няква вампирясала кучка в дискотекататва е от мен момчета и момичета
![]()