- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гривна Power Balance
Здравейте хора!![]()
Въпросът ми е какво знаете за тези гривни, ползвали ли сте ги, доволни ли сте и има ли наистина ефект? Или, ако не вие, то някой близък, приятел, роднина, познат и какъв е отзивът?![]()
Чудя се дали да не си я купя и аз и това е причината да питам.
За тези, които не знаят, това са едни гривни, по които целия свят е луднал, разработка на НАСА, която балансира организма, придава тонус и етц. В България я имат доста чалга звЙезди, политици (ББ, Цветан Цветанов, Лъчезар Иванов, Борис Велчев) и др. В световен мащаб я ползват много спортисти, като Роналдо, Бекъм, Барикело, Шакийл О'Нийл и политици като Обама и т.н.
Та споделете каквото знаете или сте изпитали. :P
Благодаря.![]()
Аз никого не съм виждала с такава гривна. Продават ли се изобщо някъде в България?И как изглеждат?
^ЯКОО ..Първоначално написано от BlueKnife
![]()
http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...0abcc9&start=0
Продават се. Аз, обаче, им нямам доверие на тукашните продавачи и ще си я поръчам директно от Америка и то не от ибей. Тук май я продават в The Mall.Първоначално написано от nimfetka7
![]()
Напоследък доста от известните личности в България носят такива, но за мен лично са си чисто шарлатанство тия гривни :X
"Спрете Земята! Искам да сляза"
Един приятел има такава,мисля че я беше взел от някакъв сайт,но той попринцип живее в Испания,така че.. Иначе каза,че трябвало да се носи повече време за да има ефект,има прозрачна,не помня за какво беше..
http://www.balanceband.com/my_files/images/pb444M.jpg
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Според мен самовнушението е нещо мощно и в случая може да играе голяма роля
Поредната психо атака... Всичко е внушаване...
^ Точно това се чудя - действа ли или не. Това, което ме кара да си мисля, че действа е, че толкова много хора я носят. Обаче идва и моментът реклама...в крайна сметка нищо не пречи да пробвам. Пък, ако действа - действа, ако не - не.![]()
BlueKnife,
след като АЗ съм решил, че темата ми е за тук, значи Е за тук. Темата ми няма нищо общо със здравен проблем, нито със спорт, защото аз няма да ползвам гривната да си подобрявам олимпийските времена. Повече обяснения няма да ти давам. Чувствай се предупреден по т.3 и т.9. Ако имаш да ми казваш нещо - ЛС. Опитите ти за заяждане няма да минат, не си познал просто. Мненията ти са делнати от мен за неспазване на т.9.
Незнам аз не вярвам на такива щуротий .. Като тези гривни, или амулети за късмет и прочие..А пък камоли да дам толкова кинти за т'ва , никакъв шанс просто .. Но все пак успех,ако си я вземешш .. Пиши дали действа
![]()
ла-ла-ла
Няма по-добро обяснение,всичко е внушение.Първоначално написано от brokeninside13
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Една обикновена, гумена гривна ще има същото
въздействие върху теб.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ле-ле! За богоизбраните правилата не важат.Първоначално написано от amk933
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Както казаха тази гривна действа под действието на самовнушението и за това може би да има някакъв ефект.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Ще си я купя през идните 1-2 седмици и ще ви кажа какво исполин от енергия съм станал.![]()
Ако все пак някой има какво да каже, да не сподели. Личен опит ще ми е полезен...![]()
+1Първоначално написано от Nakadah
Психоатака и ти изпразва джоба
Това са глупости!
Ами да ти кажа може и така да е и аз не вярвам много, ама не пречи да пробвам. След като толкова много хора я носят, ще вземе да пробвам и аз да видим колко нощи няма да спя и ще фуча из къщи като Супер Марио.Първоначално написано от 7227
![]()
Хехе,дано да има ефект,аз не съм пробвала и не знам,но съм на мнение,4е тези неща са въздух под налягане.
мм,днес един приятел точно ми обясняваше за тях..
40 евро,действало...не знам.
Мисля че бях виждала по Витошка там по сергийкитеПървоначално написано от amk933
![]()
Only u! <3