Как да покажа на момчето с което ходя,че не може да ме разиграва и да ме прави за смях.Искам да покажа твърдост и че с мене тея игрички не вървят.Не питайте защо,просто до тук се е стигнало,а той прекалява,затова искам да се взема в ръце.Да не се показвам слабата.Не искам всичко да приключва,но знаете,че като един човек не е толкова лесен и е по желан,поне по мое мнение Според мен не трябва да го търся аз,а да изчаквам той да ме търси винаги,понякога да не си вдигам телефона за да се замисли леко,когато ми предлага да излезем понякога да отказвам за да не си мисли,че съм му в краката,на повикване и че ще съм там винаги когато ме търси,да му давам леки поводи за ревност и т.н.
Дайте някакви други предложения и има ли някакъв такъв вариант чувствата му да се засилят от тея трикчета,защото когато си в неизвестност и мислиш за работата постоянно и се влюбваш до някаква степен поне според мен,ако съдя от моя опит Общо взето как карате гаджето си да полудява по вас Отчаяно имам нужда от съвет,а не от хокане от ваша страна