.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Доста подло отмъщение

Това отмъщение което се опитвам да го направа в момента,той си го е заслужил напълно за 2те години в които секи ден ме тормзеше.Взех от една приятелка,която беше бременна снимка от видеозона и мисля да му я покажа и да кажа,че е от него.Преди малко му се обадих и той е на някъв купон и овъртах там правех се,че рева и му казах нали и той вика ''кажи го тва на тоя дето ти го е направил не на мене'' и затвори,после пак му званнах и ми вика,че сме щяли утре да говориме,че сега не може.Чудя се дали ще се хване защото и друг път,като ми е закъснявало и съм му казвала,че може да е станало нещо,понеже ние си го правехме повечето пъти без презерватив.Сега искам да го измъча малко 2-3 дена и после ще му кажа,знам много глупава постъпка е,но аз няма какво вече да губя,не мога да мирясам без да му отмастя,уверявам ви,че напълно си го е заслужил! Чудя се само по какъв начин да го обедя че е вярно

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    ОТМАЩАВАЙ МУ !!!!МЪЖЕТЕ СА КОПЕЛЕТА И СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ !!!
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Недей !!

Edit 1 - Поли недей много да говориш за мъжете, ясно е че та разиграват но не защото са копелета а защото си куха лейка

Много добро отмъщение....то нищо че не го познавам,но щом ти е говорил такива гадни думи ..... имам работа.... този си мисли,че светът се върти около него....направи му тъпо и после го зарежи.....той ако си мисли,че може да намери друга която да издържи колкото тебе с него....... най-много след ден два да ти се моли да се върнеш при него
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly
    Я по скопойно както казвате на нас мъжете,че има и различни така и за вас казваме,че има различни... стига простотии тва,че всеки път се стига до края на дадено нещо....това не означава,че тряя всички да сме еднакви...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Не е тва начина..няма смисъл да си "отмъщаваш" и да правиш квото и да е било..остави го, не се занимавай..намери си някого, който наистина ще те цени..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Re: Доста подло отмъщение

аз мисля,че с това мн мн няма да го стреснеш
    и като прочетох какво ти е казъл : ''кажи го тва на тоя дето ти го е направил не на мене''
    нз накрай го да ревнуваа или нещо другоо
    аа на колко сте сори ама ми е инт защотоо ако сте по големии може да мине номераа
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

Ако той се държи като животно-отмъщавай му и давай докрай.Не се отказвай и не съжалявай-някои хора точно това си и заслужават.Щом той така ти говори-научи го на обноски
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Като си тръгнала да му отмъщаваш,защо не се замисли първо,защо си го търпяла 2 години такъв?Ха детска му работа....

На 18 сме и не ходиме вече от 3 седмици,но когато бяхме заедно ми е казвал,че ако забременея направо ще се самоубие...Голям боклук е 2 години секи ден ме тормозии,секи ден съм ревала за тоя човек,колко пъти ми изневерява и колко ме разиграваше,аз му лазех в краката постоянно,чесно ли е само аз да страдам?искам поне и той за няколко дена да се помъчи,не се сетих за нещо по гадно от това...

Казваш му, че е станал гаф, а той ти отговаря, че в момента е на купон и утре ще говорите. Мислиш ли, че изобщо му пука?

Оставям настрана факта колко глупава, детска и тъпа постъпка е. Не дърпай дявола за опашката, че накрая да не стане майтапа реалност.

ЕДИТ: и да, сама си си виновна(тва за n-ти път го пиша в тоя раздел, което само доказва, че днешните момичета нямат никакво самоуважение и достойнство) - 2 години се е държал като боклук с теб, нищо не си направила, сега, като те е разкарал, си се сетила, че трябва да направиш нещо. Не е ли малко късно бе, майна?

да знам,че е най глупавата постъпка и,че после ще стане зле за мене,аз ще го обедя,че това е истина и ще му запука!Омръзна ми да ме мачка мисля,че сега и аз трябва да го мачкам!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от allaballaaaa
    да знам,че е най глупавата постъпка и,че после ще стане зле за мене,аз ще го обедя,че това е истина и ще му запука!Омръзна ми да ме мачка мисля,че сега и аз трябва да го мачкам!!
    Трудно ще го "Мачкаш",като обясняваш какъв царвул е ...

Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    Не е тва начина..няма смисъл да си "отмъщаваш" и да правиш квото и да е било..остави го, не се занимавай..намери си някого, който наистина ще те цени..

Съгласна съм с теб!!
    Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !

царвул е обаче знам,че тва му е болна тема и само заради това би страдал,но само ако ми се върже,утре даже ще говорат и други хора с него,че уж е истина,пък дано стане,ще му прата и снимката от видеознона.A другото което е ако се видиме съвсем ще повярва,защото по цял ден пия кола и корема ми се е подул такаче

Тцтц.. абе вие сериозно ли?!
    Това е много глупава и безсмислена постъпка. Авторке, нали знаеш, че отмъщението не връща загубеното, така че нищо няма да спечелиш с това. Не мога да си обясня защо хората са толкова отмъстителни и злобни.
    На един приятел бившата му беше решила да му спогоди този номер и човека се беше побъркал.. тцтц.. Не мога да ви разбера какво толкова ви доставя удоволствие да играете ролята на "гадната кучка".
    Просто сложи край на връзката си и му кажи, че прекратявате всякакви взаимоотношения и си продължи напред. Каквото и да е направил и колкото и лошо да е било то - вече е сторено и минало. Не падай на нивото му и не се занимавай с такива унизителни постъпки.
    Продължи си спокойно напред! :}
    Щом досега си го търпяла 2 години с това му държание не мислиш ли, че проблема си е в самата теб, и че нямаш достойнство и себеуважение..?

Хаха.. ти пък се изказа..
    Хайде, моля ти се.. Всичко си е до човека и зависи какви момчета познаваш ти, така че не се изказвай неподготвена.. :]

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Цитирай Първоначално написано от allaballaaaa
    Трудно ще го "Мачкаш",като обясняваш какъв царвул е ...

съгласнаа с тебб
    нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...

Мега фен
    Град
    <3
    Давай. Ще е много забавно,когато след 2-3 дена иска да те пребие,заради яката лъжа. Тогава ще пратиш ли рентгенови снимки?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Той никога няма да ме пребие,познавам го много добре

Голям фен Аватара на BlueKnife
    само на мене ли нещо не ми се верва?!
    the sky is the limit.

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    Тцтц.. абе вие сериозно ли?!
    Това е много глупава и безсмислена постъпка. Авторке, нали знаеш, че отмъщението не връща загубеното, така че нищо няма да спечелиш с това. Не мога да си обясня защо хората са толкова отмъстителни и злобни.
    На един приятел бившата му беше решила да му спогоди този номер и човека се беше побъркал.. тцтц.. Не мога да ви разбера какво толкова ви доставя удоволствие да играете ролята на "гадната кучка".
    Просто сложи край на връзката си и му кажи, че прекратявате всякакви взаимоотношения и си продължи напред. Каквото и да е направил и колкото и лошо да е било то - вече е сторено и минало. Не падай на нивото му и не се занимавай с такива унизителни постъпки.
    Продължи си спокойно напред! :}
    Щом досега си го търпяла 2 години с това му държание не мислиш ли, че проблема си е в самата теб, и че нямаш достойнство и себеуважение..?

Хаха.. ти пък се изказа..
    Хайде, моля ти се.. Всичко си е до човека и зависи какви момчета познаваш ти, така че не се изказвай неподготвена.. :]
    мхм права си ,не мисилих като го писах,ядосана бях сори
    ,,Не мога да ви разбера какво толкова ви доставя удоволствие да играете ролята на "гадната кучка". '' не ни доставя удоволствие, а просто ни олеква след отмъщението.
    Но ако наистина му е толкова болна тази тема за бремеността и наистина се самоубие или се опита поне,какво ще правиш тогава?ама пък иначе, ако не му отмъстиш сигурно ще ти е гадно, че не си му го върнала...
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Най - голямото отмъщение , което може да получи той е пълното ти безразличие към него.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Най - голямото отмъщение , което може да получи той е пълното ти безразличие към него.
    да ти кажа, щом на него не му пука (както изглежда вземайки предвид реакцията му, когато му се е обадила..) и тва нема да помогне..
    the sky is the limit.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от BlueKnife
    да ти кажа, щом на него не му пука (както изглежда вземайки предвид реакцията му, когато му се е обадила..) и тва нема да помогне..
    Да ама , ако тръгне да му отмъщава това значи , че все още е ангажирала съзнанието си с мили по - него, което пък ще му достави удоволствие. Тръгнала да търси снимки , та да му звъни , да мисли номера , само за да му отмъсти. Щом иска да му отмъщава значи е наранена или поне достойнството и , което ще му се хареса..

Цитирай Първоначално написано от BlueKnife
    Да ама , ако тръгне да му отмъщава това значи , че все още е ангажирала съзнанието си с мили по - него, което пък ще му достави удоволствие. Тръгнала да търси снимки , та да му звъни , да мисли номера , само за да му отмъсти. Щом иска да му отмъщава значи е наранена или поне достойнството и , което ще му се хареса..
    agree. жалка работа е целата идея
    the sky is the limit.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си