- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за .. ?
и аз го гледах това и сериозно се замислям дали да не си го купя, но по-добре някой, който го е ползвал да каже дали върши някаква работа
Аз направо се влюбих,хихи и до сега да бях го взела,но 1 нещо ме притеснява.Щом дават 5 допълнителни приставки , значи се изтъпяват , и сигорно трябва да си поръчваш от ebay.. Едва ли в бг има от къде да си купиш,и ако се изтъпяват на едно "обезкосмяване" , то парите който ще дадеш в козметичен салон,сигорно ще си ги наваксаш.
Питам,защото ми изглежда малко нереално за тея пари..
Една моя приятелка си взе наскоро същото и е доста доволна от него.
"Спрете Земята! Искам да сляза"
Като и свършат приставките от къде трябва да си купи нови?
Аз не разбирам само едно нещо: как така тва ти маха космите от корена? Ако някой знае моля да ми обясни, защото и аз се замислям дали да не си го взема.
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Зарибяващо изглежда ..
Но не искам да дам пари , ако не върши работа.
Така , че ще помоля , който го е използвал да сподели мнението си. (:
Нещо не ми вдъхва доверие \:
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
^ И на мене. Попринцип не съм фенка на тези неща, които се рекламират от тази фирма, защото мисля, че не са толкова качествени и не вършат добра работа. Поне това си мое мнение без да съм изпробвала този продукт.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Май,май никой не го е ползвал..