.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

моля ви за сериозен отговор и айде да не се обиждаме

Правих секс с моята приятелка за първи път но то не може да се нарече и секс, по скоро опит за секс. В началото всичко си беше наред целувки, милувки но когато дойде момента на проникването тя изохка и каза че много я боли.Аз се попитах да сперм ако я боли и го извадих, но тя някак си уверено ми каза айде давай да се свършва и аз повторих но явно този път много я заболя и каза да спрем. След като спряхме тя се разплака, и се извърна на една страна може би за да не видя че плаче ама то си беше очевидно аз легнах зад нея и започнах да я целувам по гърба и да я оспокоявам.Единствените и думи бяха само гушни ме и аз разбира се го направих и тя моментално заспа,но ас не можех да заспя цяла нощ. Чувствам се някак гузен че и причиних тази болка и сега не знам как да я погледна в очите а това беше едно от очакванията ми че няма да стане и на сутринта ще се чудим как да се погледнем в очите и така и стана.Моля ви дайте някой съвет как да постъпя или какво да и кажа за да ми олекне на мен, да и олекне и на нея. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Наистина гадно,явно все още не е готова за това.
    На колко сте ?
    Преди да правите каквото и да било бъдете сигурни,че го искате както се казва да е по мерак,така винаги се получава без проблеми
    Извини й се дори и да не си ти виновен.Кажи й,че нищо не е станало и ако не сега то следващия път ще се получи.Можеби се чувства виновна,че не ти е дала това което си искал.Накарай я да премахне чувството за вина или ако й е било за първи път е била уплашена и за това се е получило така.Просто я успокоявай и й кажи,че можеш да я чакаш колкото е нужно.Момичетата са притеснителни и много често първия им път не такъв какъвто са очаквали,стават и такива неща Споко и дано всичко се управи

Мега фен Аватара на Hilary_
    Кофти се е получило, но се случва .. извини й се въпреки, че ти нямаш кой знае каква вина, успокой я, не я притискай за втори опит .. общо взето бъди до нея ..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Е не си виновен ...Небой се... Просто не я оставяй бъди до нея

Re: моля ви за сериозен отговор и айде да не се обиждаме

Цитирай Първоначално написано от shadowofnight
    Правих секс с моята приятелка за първи път но то не може да се нарече и секс, по скоро опит за секс. В началото всичко си беше наред целувки, милувки но когато дойде момента на проникването тя изохка и каза че много я боли.Аз се попитах да сперм ако я боли и го извадих, но тя някак си уверено ми каза айде давай да се свършва и аз повторих но явно този път много я заболя и каза да спрем. След като спряхме тя се разплака, и се извърна на една страна може би за да не видя че плаче ама то си беше очевидно аз легнах зад нея и започнах да я целувам по гърба и да я оспокоявам.Единствените и думи бяха само гушни ме и аз разбира се го направих и тя моментално заспа,но ас не можех да заспя цяла нощ. Чувствам се някак гузен че и причиних тази болка и сега не знам как да я погледна в очите а това беше едно от очакванията ми че няма да стане и на сутринта ще се чудим как да се погледнем в очите и така и стана.Моля ви дайте някой съвет как да постъпя или какво да и кажа за да ми олекне на мен, да и олекне и на нея. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    просто е по чувствителна и е нормално .Нея притискай за втори опит и си поговорете на тези теми и всичко сигурно ще е нормално.И на мен ми се случи да се разплача след секс,но това беше по друга причина (сякаш съм направила нещо ,което не е трябвало) ( не съм била девствена) за по чувствителни момичета се случва.Пак и незнам беше първи път в които правя секс и не усетих никакво удоволствие. Може би за това
    sleda ot lubovta

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Е не си виновен ...Небой се... Просто не я оставяй бъди до нея
    Да!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Taя тема я беше пуснал миналата седмица.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ебааач,к'во се притесняваш толкова?!
    Станислава

Пич, не се притеснявай!
    1.Има един проблем при някои от жените, при който се получава спазъм при навлизането на "непознат" обект. Това се маха оперативно, не е опасно.. само трябва консулт с лекар Разрови се по лекарски форуми.. ии готово
    2. Разбира се, може просто да не е готова.. или ципата и да е дооста дебела и да боли при разкъсване. Лубрикант му е майката.. овлажнители... ии обстановка..! Предразположи я
    "Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....

Не се притеснявай. И при мен с моята приятелка беше така. Бяхме девствени и успяхме чак от третия път. Можеби 10 дена отне. Ще й мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си