- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля ви за сериозен отговор и айде да не се обиждаме
Правих секс с моята приятелка за първи път но то не може да се нарече и секс, по скоро опит за секс. В началото всичко си беше наред целувки, милувки но когато дойде момента на проникването тя изохка и каза че много я боли.Аз се попитах да сперм ако я боли и го извадих, но тя някак си уверено ми каза айде давай да се свършва и аз повторих но явно този път много я заболя и каза да спрем. След като спряхме тя се разплака, и се извърна на една страна може би за да не видя че плаче ама то си беше очевидно аз легнах зад нея и започнах да я целувам по гърба и да я оспокоявам.Единствените и думи бяха само гушни ме и аз разбира се го направих и тя моментално заспа,но ас не можех да заспя цяла нощ. Чувствам се някак гузен че и причиних тази болка и сега не знам как да я погледна в очите а това беше едно от очакванията ми че няма да стане и на сутринта ще се чудим как да се погледнем в очите и така и стана.Моля ви дайте някой съвет как да постъпя или какво да и кажа за да ми олекне на мен, да и олекне и на нея. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Наистина гадно,явно все още не е готова за това.
На колко сте ?
Преди да правите каквото и да било бъдете сигурни,че го искате както се казва да е по мерак,така винаги се получава без проблеми![]()
Извини й се дори и да не си ти виновен.Кажи й,че нищо не е станало и ако не сега то следващия път ще се получи.Можеби се чувства виновна,че не ти е дала това което си искал.Накарай я да премахне чувството за вина или ако й е било за първи път е била уплашена и за това се е получило така.Просто я успокоявай и й кажи,че можеш да я чакаш колкото е нужно.Момичетата са притеснителни и много често първия им път не такъв какъвто са очаквали,стават и такива нещаСпоко и дано всичко се управи
![]()
Кофти се е получило, но се случва .. извини й се въпреки, че ти нямаш кой знае каква вина, успокой я, не я притискай за втори опит .. общо взето бъди до нея ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е не си виновен ...Небой се... Просто не я оставяй бъди до нея![]()
просто е по чувствителна и е нормално .Нея притискай за втори опит и си поговорете на тези теми и всичко сигурно ще е нормално.И на мен ми се случи да се разплача след секс,но това беше по друга причина (сякаш съм направила нещо ,което не е трябвало) ( не съм била девствена) за по чувствителни момичета се случва.Пак и незнам беше първи път в които правя секс и не усетих никакво удоволствие.Първоначално написано от shadowofnight
![]()
Може би за това
sleda ot lubovta
Да!Първоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Taя тема я беше пуснал миналата седмица.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Пич, не се притеснявай!
1.Има един проблем при някои от жените, при който се получава спазъм при навлизането на "непознат" обект. Това се маха оперативно, не е опасно.. само трябва консулт с лекарРазрови се по лекарски форуми.. ии готово
2. Разбира се, може просто да не е готова.. или ципата и да е дооста дебела и да боли при разкъсване. Лубрикант му е майката.. овлажнители... ии обстановка..! Предразположи я![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Не се притеснявай. И при мен с моята приятелка беше така. Бяхме девствени и успяхме чак от третия път. Можеби 10 дена отне. Ще й мине.