- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревнуват ли ви или вие ревнувате?
В предната ми връзка не се е случвало нито едноо нито другото.
Занапред ще се постарая да бъде така.
Ревността е страх...много отчаян страх.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Преди две години примерно бях супер ревнива. То беше... ахаха, болест беше, като се замисля.
В момента съм ебати пича. :P
Не, не казвам, че не се интересувам с кого излиза приятелят ми, не казвам, че не ме вълнуват нещата, свързани с него, въобще нямам предвид, че не ме ебе. Напротив. Интересува ме, разбира се. Обаче от известно време насам, като си имам приятел, не му държа сметка. Това са си лично негови неща. Както аз си излизам с моите приятели/приятелки, така и той с неговите. Всеки си има свобода и хора, с които движи, и всеки си е доволен. Без доверие нещата се прецакват. Краааайно смотани са ми филмите 'ама той излезе днес с някакво момиче', 'ама той прекарва много време с някаква негова приятелка', 'ама пък той загледа краката на едно момиче, което днес мина покрай нас на улицата'. Супер тъпите филми. Няма човек, който да не се заглежда. Мен въобще не ме дразни, ако го видя, че примерно е загледал някоя. Дори мога да я обсъдя с него. При положение, че той е с мен, че е избрал мен, а не друга, за какво изобщо си говорим?!
И тъй като се впуснах в дълги романи...
Ами, не, не съм ревнива.![]()
А мен дали ме ревнуват. Да, но в границите на нормалното. Не давам особено много поводи, за да бъда ревнувана.
И двете, но мисля, че повече мен ме ревнуват ;д
Преди бях супер ревнива. Вече почти изобщо не съм. Просто, когато някой човек държи наистина на мен и не иска други - няма да ми изневери. Ако пък си го е навил на пръста, ще го направи без значение какви нерви хвърлям по него.
Аз съм болезнено ревнива.
Той е по-непукист и не се впечатлява особено. Но аз ревнувам за двама.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
аз не мога да преценя за себе си ква съм, някой път си мисля, че съм неква параноично ревнива, друг път изобщо, ама изоообщо не ми пука..
иначее мене нема кой от кво да ме ревнува ;D
the sky is the limit.
Имам до себе си красиво момиче и вероятно бих я ревнувал. Хубавото е, че тя изобщо не ми дава поводи.
аз съм си ревнива,ама зависи колко държа и колко харесвам момчето,а иначе дали ме ревнуват-имала съм гаджета,който много ревнуват и други,който не
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Той ревнува много![]()
А аз малко
Предимно той ревнува, въпреки че няма повод![]()
I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3
И двете. Преди бях доста ревнива и направо паранои ме гонеха, но после взех да се сдържам и да имам повече доверие у хората. За момента пак съм си ревнива, но вече не се хващам за най-малкото. Приятелят ми - той е друго нещоДоста ревнив е и общо взето все за някакви дребни неща се хваща
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
и аз съм така доста въм ревнив и ако хвана някой с моето момичеПървоначално написано от sasha_90
ще му се стъжни
И двамата, ама той повече ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
И двамата сме болезнено ревниви, което е много много кофти.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов