- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревнуват ли ви или вие ревнувате?
И при мен такаПървоначално написано от iveetyy
!
Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !
дали се е случвало едновременноПървоначално написано от iveetyy
![]()
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
ревнуват ме :Д
Pain is inevitable. Suffering is optional.
НЕ ревнувам..няма полза и е твърде не-рационално...не си струва да си тровиш живота с подозрения...смятам че ако момичето до мен не иска да е с мен просто повече няма да е и толкова...
Елементарно е...
Мен никое момиче не би имало причина да ме ревнува щото ако обичам някого обичам с цялото си сърце...пък ако ще и да е за дни...и поради причините които споменах по-гор също...просто ако се появи друго моиче ще кажа на първото че не искам да съм с нея повече и готово...
Няма да има причина вътрешно да се разкъсва от подозрения...мисля че това е и доста добра политика принципно при връзките тъй като е по-лесно и в пъти по-безполезнено да казвате на половинките си че вече сте си намерили някой с който ви е по-приятно вместо да ги мъчите с дни,седмици че понякога и месеци...а и става по-бързо...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
И двете и той мен и аз него![]()
Ревността убива..от ли4ен опит го казвам![]()
мне...
В сегашната ми връзка всичко е под контрол, има лека ревност...но не е някак натрапчиво![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И двамата сме ревниви но с мярка...до сега не сме се ревнували..имаме си пълна вяра и това ни е достатъчно![]()
и 2теаз съм доста ревнив , но се старая да не го показвам
![]()
Същото е и при мен,аз ревнувам когато ми се дава повод...дори съм скачал на бой...Първоначално написано от mnogoznaikO
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
и двете
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
И двете,но има разлика в начина,по който се ревнуваме един друг.
Първоначално написано от Naive
Обичам те,Антонио!!!!
И двете,но сякаш той повече ревнува..
Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....
Ревността е опасна игра на притежание., също и загуба на време и нерви ., ;р ако е решил/а да изневери, ходи го спри ..![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от blader
Да ревнувам не ми се е случвало почти никога,но да ме ревнуват- доста често.
Той ме научи да не ревнувам, т.е. да не показвам по никакъв начин, че ревнувам. Така ми е добре, бързо и лесно се справям със собтвената си ревност, а що се отнася до чуждата... в момента точно няма кой да ме ревнува, но и преди съм казала, че ми харесва да ме ревнуват (може би 'щото не съм попадала на няк'ви болни копелета до с'а).
И въпреки това се ревнуваме един друг .. даже аз май малко повече.Първоначално написано от Rory
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
аз съм адски ревнива. може би съм най-ревния човек на света и това мнооого ме измъчва.. хубавото е,че привидно съм адски безразлична към случващото се около мен и хората,за които ми пука,иначе в мен горят огньове....
но и ме ревнуват,защото съм си идиот и си правя кефа без да обръщам внимание на тва кой какви чувства има към мен и т.н
да.. противоречив характер съм много