- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наште почват да ме дразнят ...
Проблема ми е следния, стана нещо и наште вече почнаха да ме дразнят супер много. Примерите за които ме дразнят са много, но най - вбесявящото е, че когато телефона ми звънне, нали някой като ми пусне сигнал веднага питат кой ми е звъннал ... е това направо ме вбесява адски, мисля, че след като аз ни ги питам за това нещо, следователно и те не трябва да ме питат за това.
Някой да има такъв проблем с техните, да каже как се успокоява, вече за да се успокоявам почнах да спа по цял ден...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ся изпадни в депресия щото ваще те питат кой ти звъни
абе кажи им ''моя си работа'' и да не ти пука бря
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
На колко си години ?Защото от тях зависят много работи и въпроси ...
О, бе, да не ти пукаИ мен родителите ми някой път така се опитват да разберат нещо .. ама не е тяхна работа и толкова.Се пак и ние имаме право на личен живот.Точно тва кажи следващия път когато те питат - "не е ваша работа..аз нямам ли право на личен живот?"
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Това щях да му кажа,но какъв личен живот да имаш на 10 години ?![]()
Толкова ли не можеш да кажеш "един приятел" или "една приятелка",вместо да се дразниш за глупости.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
И мен ме дразнят,всяка вечер баща ми идва да ме пита,елемеинтарни неща,на който и сам може да си отговри,нооо той трябва да дойде и да ме пита само,за да ме дразни.Идва при мен и обсъжда с часове защо ми е такава сметката на тела,с кой си пиша,какво съм яла...Абе квото се сетите.Накрая,за да избегна тъпия разговор надувам музиката на макс и нечувам нищичко.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Абее те и наще ме дразнят с многото си въпроси от рода на "кой звънна?" "И сега еди си кой що не излезе?" "с кой си пишеш" и всякакви такива простотии .... ама вече не им обръщам вниманиеОтговарям кратко и те накрая се отказват
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~
Ако си малка/малък,примерно 9-12г. и телефона ти звани постоянно нормално е да те разпитват,тревожат се за теб,може би си мислят,че някой ти досажда..знам ли![]()
но ако примерно си над 15 годишна възраст вече е по-нормално да им се дразниш,може просто спокойно да седнеш с тях и да им кажеш че не искаш да те разпитват постоянно и че не си давал/а тел.на непознати някви да те тормозятуспех
![]()
Don't think about yesterday!
Питахаме докато не навърших 11 после-нищо.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Амии..и мен понякога ме питат, но аз нищо не казвам, викам "Еее..сяя"И нищо ми не казват, защото знаят, че са приятелки, ама какво толкова се дразниш беее...
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Ти се впрягаш за някакви дребни нещаДреме ти, че те питат, кажи им, че не ти е приятно да ти навлизат в личното пространство и така
![]()
И на мен малко ми е втръснало, че като GSM-а ми звънне или получа смс и издаде звук наще ме питат учудено какво става![]()
, но чак да се дразня..
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Когато на мен ми звънне телефона, баща ми на момента започва да ме базика и когато вдигна се започва " КОй е тате, кой, кой , кой те търси, кажи кой деееее, айде деее" тва се случва по време на разговора и доста често не мога да чуя какво ми говори другия...![]()
И като ме стрелне някой и ме питат кой е отговарям "Господ"
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Ммм .. майка ми също винаги ме пита и аз винаги и отговарям нещо от сорта на 'моя си работа' 'все едно' .. То и писва да ме пита и си млъква ^^
хах, и мен непрекъснато ме питат кой ми звъни, кво си говорим и т.н. ПОнякога дори майка ми като си говорим нещо със сестра ми и веднага трябва да пита за кво си говоримАма вече не й обръщам внимание. Прави се на сърдите 5-10 минути и после й минава
![]()
хаха и аз така спя по цял ден![]()
![]()
Понякога питат, не ми прави впечатление. Ако съм в добро настроение им отговарям, ако не - ще го преживеят.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ми и мойта майка е такава аз малко се нервя,ама и казвам за да спе да ме пита![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Същото.минава се с номера,че са ми родители и трябва да знаят всичко за мен...да,окей,но абс всичко![]()
Ооо майка ми изисква отчет за ВСИЧКО,което правянапр ми идва до гуша
но като започне да ми мрънка аз си отивам в моята стая и се успокоявам
![]()
![]()
един ме пита какво съм яла през деня и аз отговарям-слонско месо![]()
![]()
![]()
oxxxx iskam da vi spodelq ne6to az sam momi4e na 15 godini imam sestra na 3 dosinki ne stiga 4e me draznqt maikami i ba6tami no i sestra miza vsi4ko az sam vinovna
iskam nqkoi pat da izlezna s fr. i te se gledai sestri4kata si zemiq s sebe si ne moga tka da jiveq omrazna mi
iskam da jiveq svobodno za sestra mi vsi4ko a za men ni6to ne izdarjam s maikami samo se karam
ba6atmi i toi ujasno mnogo me drazniiiiii
oxxxx iskam nqkoi put dori da izbqgam ot nas i da ne se vra6tam do tam sam stignala
.... neznam kakvo da pravq molq vi daite mi savet
Blagodarq vi predvaritelno
![]()
![]()
![]()
Ами нищо не ти пречи да им отговориш кой ти е звъннал , една дума се иска от теб нищо повече ! По-добре да кажеш примерно Мишето отколкото да им казваш че имаш нужда от личен живот !! Родителите са такива,просто се притесняват и са грижовни !!!
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Да ти имам проблема.Вашите се тревожат и затова питат.И нашите преди ме питаха,вече не.
Темата е от 2008 година![]()
Но все пак - И мене така ме питат..Но повечето пъти не им отговярам..Просто им казвам,че е моя работа..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥