- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Професия и родители
Здравейте, искам да ви попитам дали вече знаете каква професия искате да имате "като порастнете"Ако не-дали у вас ви натякват да си избирате по-бързо; ако да-дали са съгласни с вашия избор и ако не прекалявам вече с въпросите защо се спряхте на този избор
![]()
SAMO LOST!
Ами и аз не знам още.Все си мисля,че е прекалено рано,но като се замисля колко бързо ще мине времетоо..
Баща ми мрънка нещо за право,защото тука имаме няколко човека,които работят вече това и са много доволни,но знам,че за правото се учи здраво и не е сигурно,че ще успееш.За едно място се борят няколко човека,а някои са с връзки-така че може ей така да ти отиде мястото,колкото и по-компетентен да си от човека,с когото се бориш.
Всъщност.. Да.Рано ми е.
Все пак (ще) съм 8ми клас.
Има дооооста време.
Не знам и аз.
Но определено няма да е нещо с биология,химия и физика.Бляяяяях!
Ама кой знае..може пък да ми потръгнат и да се занимавам с нещо,свързано с тях.![]()
Ще уча право.И родителите ми са съгласни с решението ми.
само на мене ли не ми се чете?
Знам какво искам и съм твърдо решена да го постигна.
Нашите са напълно съгласни с решението ми и никога не са ми натяквали за нищо. Винаги са ме оставяли сама да взимам решениято, които се отнасят до мен самата![]()
А как стигнах то това.. Просто това, което съм си избрала ми е интересно и с удоволствие бих се занимавала с него професионално.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз реших каква искам да бъда още на 9.
Разбира се,факта,че езиците ми идват отръки ме разколеба за момент,но в крайна сметка - окончателно - дентална медицина.
Нашите?Безумно несъгласни с избора ми.Но това е моят живот![]()
Не съм решила още каква професия искам да имам![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
адвокат, но все повече и повече се разубеждавам![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Архитект.Твърдо съм го решила,пък и ся в даскало тва уча и ще ми помогне.Наще са съгласни с мен и гледат винаги да ме подкрепят ^^
От малка съм решила,че ще уча право.Нашите на 100 % ме подкрепят,но дори и да не бяха съгласни,нищо нямаше да ме спре,защото каквото си го наумя го получавам!
обмислям варианта за редактор..![]()
нз нещо свързано с литература,само това е важно..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Имам големи симпатии към журналистиката, но свързана с радио или вестници и подобни, защото мога да пиша хубави неща! В момента уча в икономическа гимназия и това води до идеята да продължа да се занимавам с икономика, която не ми харесва особеноОнзи ден татко ми подхвърля някакви идеи за медицина и подобни, но аз категорично казах НЕ
Харесвам и археологията, но това е прекалено мечтателско! Засега е това, но не се знае какво ще ми хрумне в близките 3 години! А иначе от нашите имам пълна подкрепа, каквото и да реша
![]()
Не знам какъв искам да стана. Просто искам работата ми да е спокойна, да си знам почивните дни, и да взимам много пари. май няма такова животно![]()
Има - министър трябва да станеш ... ама много дупета се целували докато станеш чувамПървоначално написано от plmn
![]()
п.п.. Това е кръчмарска мъдрост - не се връзвай![]()
Аз искам да стана психолог (макар,че в България не е много популярно и модерно). Нашите са съгласни и ме подкрепят на макс. Баба ми също е съгласна макар,че тя иска или адвокат да стана или лекар (защото съм била произхождала от лекарска фамилия бляблябля). Иначе стигнах до този извод,защото ме влече психологията,а и обичам да помагам на околните.....Просто интересна професия си е![]()
В момента уча Екология.След държавните изпити ще съм с 2 професии - лаборант и еколог (освен ако министъра не промени нещо в учебния план![]()
) и доста се замислям дали да не продължа с някоя от тези две специалности
В момента точно не се изкарват много добри пари,но в бъдеще се очаква доста голямо развитие в тези области (все пак сме в ЕС
),нооо ще видим
Има доста време докато завърша с образованието си и започна да мисля за работа
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Определено искам да се занимавам с нещо , което няма нищо общо с това , което се занимават родителите ми , защото ми е писнало до сега да ми дават акъл , няма да понеса и цял живот да ми дават за работата ми. С оглед не само на това , но и на личните ми предпочитания и преценка , в момента уча архитектура и евентуално да стана архитектДано да имам късмет
![]()
И аз мислил за това, но не виждам каква реализация има после...Първоначално написано от hamacs563
Да работя като психолог в някое даскало? Или в полицията? Не, мерси....
Първоначално написано от plmn
Аз също съм си мислила за това, но наистина в момента няма голям шанс за реализация тук. Но ако специализираш извън България има повече вероятност за успех. Изключително много се интерсувам от психология, но наистина започвам да се отказвам, въпреки че ме влече.
Ако не е това, ще е нещо свързано с хуманитарни науки, като връзки с обществеността, което също е много интересно.![]()
всеки втори иска да стане адвокат или лекар![]()
![]()
Ази искам народен представител да станаПървоначално написано от Mastta
![]()
Горд Варненец!
Аз също съм мислила да бъда психолог.Хубавото при мен е,че 100 % ще уча във Франция след като завърша.А там има шанс за по-голяма реализация,все пак е по-развита държава.Мисля си и за някоя професия-примерно преводач,плащат добре.А и знам перфектно френски и много добър устен и писмен английски.
Така,че се надявам на добро бъдеще.![]()
![]()
Аз ще стана хирург.Моите им е се там все пак нито те ме питат дали аз им харесвам професията, нито аз питам тях.
Пък и аз обичам биологията, болниците ^^
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
имам далечен роднина, който завърши в Франция международно право и сега е евро депутатПървоначално написано от Converse333
![]()
![]()
Докторка![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...