.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Професия и родители

Здравейте, искам да ви попитам дали вече знаете каква професия искате да имате "като порастнете" Ако не-дали у вас ви натякват да си избирате по-бързо; ако да-дали са съгласни с вашия избор и ако не прекалявам вече с въпросите защо се спряхте на този избор
    SAMO LOST!

Ами и аз не знам още.Все си мисля,че е прекалено рано,но като се замисля колко бързо ще мине времетоо..
    Баща ми мрънка нещо за право,защото тука имаме няколко човека,които работят вече това и са много доволни,но знам,че за правото се учи здраво и не е сигурно,че ще успееш.За едно място се борят няколко човека,а някои са с връзки-така че може ей така да ти отиде мястото,колкото и по-компетентен да си от човека,с когото се бориш.
    Всъщност.. Да.Рано ми е.
    Все пак (ще) съм 8ми клас.
    Има дооооста време.
    Не знам и аз.
    Но определено няма да е нещо с биология,химия и физика.Бляяяяях!
    Ама кой знае..може пък да ми потръгнат и да се занимавам с нещо,свързано с тях.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ще уча право.И родителите ми са съгласни с решението ми.

Мега фен
    Град
    Earth...
    само на мене ли не ми се чете?

Знам какво искам и съм твърдо решена да го постигна.
    Нашите са напълно съгласни с решението ми и никога не са ми натяквали за нищо. Винаги са ме оставяли сама да взимам решениято, които се отнасят до мен самата
    А как стигнах то това.. Просто това, което съм си избрала ми е интересно и с удоволствие бих се занимавала с него професионално.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Повече от фен
    Аз реших каква искам да бъда още на 9.
    Разбира се,факта,че езиците ми идват отръки ме разколеба за момент,но в крайна сметка - окончателно - дентална медицина.

Нашите?Безумно несъгласни с избора ми.Но това е моят живот

Не съм решила още каква професия искам да имам
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на ameli
    адвокат, но все повече и повече се разубеждавам
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Архитект.Твърдо съм го решила,пък и ся в даскало тва уча и ще ми помогне.Наще са съгласни с мен и гледат винаги да ме подкрепят ^^

Голям фен
    От малка съм решила,че ще уча право.Нашите на 100 % ме подкрепят,но дори и да не бяха съгласни,нищо нямаше да ме спре,защото каквото си го наумя го получавам!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    обмислям варианта за редактор..
    нз нещо свързано с литература,само това е важно..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Имам големи симпатии към журналистиката, но свързана с радио или вестници и подобни, защото мога да пиша хубави неща! В момента уча в икономическа гимназия и това води до идеята да продължа да се занимавам с икономика, която не ми харесва особено Онзи ден татко ми подхвърля някакви идеи за медицина и подобни, но аз категорично казах НЕ Харесвам и археологията, но това е прекалено мечтателско! Засега е това, но не се знае какво ще ми хрумне в близките 3 години! А иначе от нашите имам пълна подкрепа, каквото и да реша

Не знам какъв искам да стана. Просто искам работата ми да е спокойна, да си знам почивните дни, и да взимам много пари. май няма такова животно

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Не знам какъв искам да стана. Просто искам работата ми да е спокойна, да си знам почивните дни, и да взимам много пари. май няма такова животно
    Има - министър трябва да станеш ... ама много дупета се целували докато станеш чувам

п.п.. Това е кръчмарска мъдрост - не се връзвай

Аз искам да стана психолог (макар,че в България не е много популярно и модерно). Нашите са съгласни и ме подкрепят на макс. Баба ми също е съгласна макар,че тя иска или адвокат да стана или лекар (защото съм била произхождала от лекарска фамилия бляблябля). Иначе стигнах до този извод,защото ме влече психологията,а и обичам да помагам на околните.....Просто интересна професия си е

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    В момента уча Екология.След държавните изпити ще съм с 2 професии - лаборант и еколог (освен ако министъра не промени нещо в учебния план ) и доста се замислям дали да не продължа с някоя от тези две специалности В момента точно не се изкарват много добри пари,но в бъдеще се очаква доста голямо развитие в тези области (все пак сме в ЕС ),нооо ще видим Има доста време докато завърша с образованието си и започна да мисля за работа
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Определено искам да се занимавам с нещо , което няма нищо общо с това , което се занимават родителите ми , защото ми е писнало до сега да ми дават акъл , няма да понеса и цял живот да ми дават за работата ми. С оглед не само на това , но и на личните ми предпочитания и преценка , в момента уча архитектура и евентуално да стана архитект Дано да имам късмет

Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    Аз искам да стана психолог (макар,че в България не е много популярно и модерно). Нашите са съгласни и ме подкрепят на макс. Баба ми също е съгласна макар,че тя иска или адвокат да стана или лекар (защото съм била произхождала от лекарска фамилия бляблябля). Иначе стигнах до този извод,защото ме влече психологията,а и обичам да помагам на околните.....Просто интересна професия си е
    И аз мислил за това, но не виждам каква реализация има после...
    Да работя като психолог в някое даскало? Или в полицията? Не, мерси....

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    И аз мислил за това, но не виждам каква реализация има после...
    Да работя като психолог в някое даскало? Или в полицията? Не, мерси....

Аз също съм си мислила за това, но наистина в момента няма голям шанс за реализация тук. Но ако специализираш извън България има повече вероятност за успех. Изключително много се интерсувам от психология, но наистина започвам да се отказвам, въпреки че ме влече.
    Ако не е това, ще е нещо свързано с хуманитарни науки, като връзки с обществеността, което също е много интересно.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    всеки втори иска да стане адвокат или лекар

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    всеки втори иска да стане адвокат или лекар
    Ази искам народен представител да стана

Горд Варненец!

Супер фен
    Аз също съм мислила да бъда психолог.Хубавото при мен е,че 100 % ще уча във Франция след като завърша.А там има шанс за по-голяма реализация,все пак е по-развита държава.Мисля си и за някоя професия-примерно преводач,плащат добре.А и знам перфектно френски и много добър устен и писмен английски.
    Така,че се надявам на добро бъдеще.

Аз ще стана хирург.Моите им е се там все пак нито те ме питат дали аз им харесвам професията, нито аз питам тях.
    Пък и аз обичам биологията, болниците ^^
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Аз също съм мислила да бъда психолог.Хубавото при мен е,че 100 % ще уча във Франция след като завърша.А там има шанс за по-голяма реализация,все пак е по-развита държава.Мисля си и за някоя професия-примерно преводач,плащат добре.А и знам перфектно френски и много добър устен и писмен английски.
    Така,че се надявам на добро бъдеще.
    имам далечен роднина, който завърши в Франция международно право и сега е евро депутат

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Докторка
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си