.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Защо?!?

Защо?!?

Амм здравейте! От доста време чета какво пишете и доста полезни неща съм прочела... НО не съм видяла една тема... Става въпрос за мен. На 11 съм. Като малка съм била пухкавичка, но не прекалено. От мн дребна (че аз сега не съм мн голяма) съм почнала да спазвам диети. Когато не ям почт (имам силна воля) свалям нужно за месец. Обаче в последно време апетита ми намаля. Ям по две лъжици на вечеря, пия мляко за закуска, най - много един сладолед и толкова. Попринцип имам доста апетит, но съм му свикнала и ям умерено....Ама сега пък свалям като луда! За седмица и вече корема ми не си личи! Не съм се теглила... Дали не преминавам през няк'ва фаза? НОрмално ли е? Плс помогнете!

Град
    Павликени
    Най-добрия ми приятел и той с неговите диети.. цигари,вода,кафе и ако хапне нещо на вечеря т'ва е.. и бая смъкна.. но и той е като тебе без апетит.Ако смяташ че си постигнала нужното почни да хапваш помалко помалко и ше си го възвърнеш
    Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не е хубаво да гладуваш прекалено много , защото куп болести могат да ти се качат на главата , не искам да споменавам имена , сама се сети. Това , което каза , че ядеш за един ден за мен е адски малко. Гладуването не е най - правилният начин за поддържане хубава форма на тялото. Яж си нормално , спортувай нещо и мисля , че ще постигнеш желаният ефект , а и ще се чувстваш добре.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Ти си на 11!?
    И спазваш диети!?
    Аз .. ако бях на родителите ти .. щях да те приведа веднага в ред.
    Дай си воля този път и яж.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Не е хубаво да гладуваш прекалено много , защото куп болести могат да ти се качат на главата , не искам да споменавам имена , сама се сети. Това , което каза , че ядеш за един ден за мен е адски малко. Гладуването не е най - правилният начин за поддържане хубава форма на тялото. Яж си нормално , спортувай нещо и мисля , че ще постигнеш желаният ефект , а и ще се чувстваш добре.
    Съгласна съм
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Само ще ти кажа , че Диета не се спазва с гладуване ! .

Мега фен Аватара на L0ST
    Диета на 11? Мале колко проблемище си докараш. Стига с тея глупости дечко, храни се нормално, яж по много и започни да излизаш от вас и да спортуваш.
    Lexynnka

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На 11 години си и спазваш "диети",но диетата не става с гладуване..А и не знаеш ли,че така можеш да си "привлечеш" купища неприятности..
    Започни да ядеш повече,че това количество не е нормално за твоята възраст..Малка си,за да спазваш някакви диети...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не сте ме разбрали... Аз спортувам...Плувам. Обаче впоследно време хич нямам апетит.... Въпроса ми е защо се получава така??? Иначе мн ясно че няма да гладувам.... Диетите които съм спазвала са по една схема за здравословно ядене и коя храна с коя не бива да се смесва. Един път не съм яла нищо освен някви овесени каши, ама ми стана лошо и повече не опитах... Но да, имам силна воля и мога да се спра ако ми се яде нещо мазно като чипс например.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от 9mishie9
    Не сте ме разбрали... Аз спортувам...Плувам. Обаче впоследно време хич нямам апетит.... Въпроса ми е защо се получава така??? Иначе мн ясно че няма да гладувам.... Диетите които съм спазвала са по една схема за здравословно ядене и коя храна с коя не бива да се смесва. Един път не съм яла нищо освен някви овесени каши, ама ми стана лошо и повече не опитах... Но да, имам силна воля и мога да се спра ако ми се яде нещо мазно като чипс например.
    Няма как да бяхме разбрали , че спортуваш , след като никъде не го спомена. Добре , сега пък казваш , че не гладуваш и не смесваш храните , а в по - горния пост твърдиш , че изкарваш целия ден на мляко и един сладолед ? Кое е вярното ?
    Самото безапетитие може да се дължи на АДСКИ много неща. И във всеки един от случеите не е хубаво. Може да е заради болестно състояние , внушение , може просто да е от климата , няма как да ти кажем. Почни да ядеш по - малко и с времето увеличавай. Това , че спазваш принцип да не ядеш вредни храни , като чипс и др. е хубаво , но недей да си позволяваш цял ден да изкарваш само на един сладолед. А относно плуването , тъйкато и аз тренирам мога да ти кажа , че според мен това е един от най - хубавите спортове , тъйкато стяга и развива всяка част от тялото. Толкова ли няма резултат при теб , че се ограничаваш така ? Колко пъти в седмицата ходиш на плуване ? За да не си доволна от формата на тялото си или тренировките ти не са достатъчни или си прекалено самокритична.

Това че съм на един сладолед мляко и вечеря, не значи че го искам. А и мерси за съвета... Днес съм хапнала повече и нямах проблем... Ще продължа да увеличавам, но малко по малко както ме съветваш. Благодаря ти, а за плуването + спазването на диети: Попринцип ходя около 4 пъти в седмицата, но сега прз лятото има мн посетители и водата е изключително мръсна... Затова не ходя хич. Мисля че темата темата вече е за ключ, защото получих нужната помощ. Предполагам че е от климата, защото впоследно време е доста дъждовно, а преди бяха рекордните горещини. Още веднъж благодаря на всички!!!

Ти си на 11 - на тази възраст не мисля, че е добре да спазваш диети , тъй като организма ти сега почва да се развива и да навлизаш в пубертета,а с тези дието го ограничаваш от необходимите му витамини,минерали,протеини и др. за растежа му.Недей да се ограничаваш така,просто започни да спортуваш и не яй прекалено мазни и калорични храни.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Тц , тц .. на 11 диети спазва.
    Момиче сега навлизаш в така наречения пубертет .. ще станеш по-висока и килцата ти ще залепнат за тялото ти. Сега нямаш никаква полза от диети! Ако толкова ти се слабее - спортувай и не яж вредни храни. Но яж минимум 3 пъти на ден , защото още си малка.
    Успех и мисли преди да правиш такива глупости. ((:

Пий марсианци / ако ги има още / те увеличават апетита

А ся сериозно. На 11 си както казаха другите не е уместно да правиш каквито и да е диети и гладувания, на всичкото отгоре и спортуваш плуване- орагизмът ти се нуждае от енергия дори и да не го усещаш
    А и ако си спазваш някакъв режим примерно ядеш наден по 3-4 пъти помалко / т.е. да не се натъпчеш като прасе / и не ядеш боклуци от сорта чипс,солети, разни сладки работи няма да напълнееш
    Както казаха по-отгоре ще станеш по-висока, тялото ти ще се оформи и няма да ти личат килцата мн мн
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

... пфф от кво може да ти е ..ми в най лошия случий да си тръгнала към анурексията ....
    ТИ ЛУДА ЛИ СИ УЕ лапешки историии я яж ако бях на ваще щях такива шамари да ти лепа че нямам думи...На 11 си тря ядеш всичко да смесваш всичко организма ти се нужда е от всичко сега освен анурексия с времето може да си докараш толкос пробле ми ...почвай да ядеж схеми ша ми спаЗва пикла ...имала воля тя нищо нямаш освен лиготията с която си стигнала до тук....
    ЯЖ ..СПОРТУВАЙ И ТВА Е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си