- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Майки-бельо
понякога се случва да излезем 2те,но не сме си купували еднакви неща,защото сме с различен вкус![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз пък много обичам да ходя на пазар с майка ми .. винагии получавам нещо в плюс :Д И да купували сме си бельо заедно,но не еднакво)
Да.. Избирали сме си бельо заедно, но не е било еднакво..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
И аз си купувам с майка ми
Имаме сравнително еднакакъв вкус, т.е страшно много харесвам всичките й комплекти, но си купувам сама бельо. Казвам й да ми даде пари и отивам да си купя.![]()
да,доста често ходим заедно за бельо,но никога не сме си купували еднакви.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Да , ходя с нея..
Тя знае отлично какъв е вкуса ми и ми купува без мен.
Еднакво бельо - да , имаме няколко еднакви чифта бикини , но попринцип са ни различни нещата
Първоначално написано от Harmonyy
Аз също съм така !А и когато иска да ми подари нещо малко-без повод,само тя ходи да ми купува,защото ми знае вкуса и така !!!
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от crazybebe
Купуваме си заедно не миждам лошо ,но еднакво бильо нямаме защото сме с много различни вкусове.
Много обичам да ходя на пазар с майка ми .. и за бельо също .. Вкусовете ни не са еднакви, но тя знае какво харесвам и винаги ми купува хубави неща, ако не съм с нея ..![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
И аз така ,а какви модели предпочитате?Първоначално написано от Fr3eGiRl
Да, но много рядко. Повечето време аз ходя сама, а понякога тя сама ми копува по нещо.
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Не, не ходя да пазарувам бельо с майка ми. По-често ходя с приятеля ми или сама (когато искам да го изненадам нещо). Отдавна мина времето когато пазарувах с майка ми.
Цялото ми бельо е от мама и бабаНикога не съм ходила да си купувам. И 2-те ми знаят вкуса и взимат много екстравагантни модели
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Когато бях по-малка ходих с нея,сега си купувам сама...За сега не сме си купували еднкави,а и не мисля,че ще си купим някога.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не виждам срамно момиче да пазарува с майка си. Дори да не си съвпадат вкусовете. На мнение съм, че едно момиче трябва да е приятелка с майка си или ако не - поне да са в добри отношения и да прекарват малко повече време заедно.![]()