.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Танцувате ли с гаджето?

Аз до сега не съм танцувала с нито едно гадже и въобще не знам как да се движа ако е на бърза музика.На бавна ясно...клатиме се и тва е хахах.

Ами вие?Обичате ли да танцувате с нея/него?На каква музика?Кога беше първият ви танц?

За малко да претрепя първото ми гадже Беше преди няколко години на 1 парти и 2пъти я ударих с лакътя ми

Супер фен Аватара на lyfche
    Мда,танцуваме и сме танцували на всякаква музика.А просто хващаш ритъма и оставяш музиката да те води,оттам двамата ще си хванете ритъма и става уникално.
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    леле само 3ма отговорили...какво ви става бе хора?Това не е любовен проблем,разкажете нещо забавно.

Танцувала съм само с един бивш. И беше много зле, той за малко да се разплаче на бавния танц.

Да, много пъти И бавни танци, и бързи танци. Бавен танц не ми е отказвал никога и това не знам защо, ама ми доставя голямо удоволствие.Много обичам да танцувам с него
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Нямам сегашно гадже и попринцип мразя да танцувам ,но с бившите винаги съм танцувал.Особенно с последната ми,тя беше гимнастичка и танцуваше добре и ме учеша
    >>DjBelev<<

Kato c[lo e vaxno da moxew da tancuvaw s gadxeto. Dori i da ne e perfektno e dobre da izlizate i da se zabavl[vate, a ne samo da stoite po kafetata ili toj/t[ da tancuva a ti da gledaw kato....

извинете за латиницата но се бъгва клавиатурата

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    В дискотека - да, бавни танци - не
    клатите се, кво толкова
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Танцувате ли с гаджето?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Аз до сега не съм танцувала с нито едно гадже и въобще не знам как да се движа ако е на бърза музика.На бавна ясно...клатиме се и тва е хахах.

Ами вие?Обичате ли да танцувате с нея/него?На каква музика?Кога беше първият ви танц?
    танцувах с първата ми любов,ама тогава не бяхме гаджета,а фр..не помня песента.Иначе не се сещам с някой от предните да съм танцувала
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на go71n
    ахаха аз НЕ мога да танцувам, обаче удрям няколко текили и 2 големи водки, и почва да не ми пука и скачам на дансинга та съвет пийни нещо за кУраж
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Първи танц ... На няк'ва балада в едно заведение.
    На бърза музика също сме избухвали,макар че съм от хората,които не обичат да танцуват ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на Seductress
    Само с един от бившите ми съм танцувала... запознахме се в дискотека. Разбира се, нямаше бавни песни, но като се изморим се гушвахме и се целувахме. Беше миналото лято, определено няма да го забравя.
    I couldn't care less what you think.

Ами да танцуваме ... най - забавно ми е когато танцуваме на бавна песен, даже още помня коя беше баладата, на която танцувахме за първи път
    I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
    I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се е случвало.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Да танцували сме и на бързи и на бавни танци ... На купони, в ресторанти (: На бавните танци обожавам да го гушна силно и да му кажа "Обичам те, любов моя!" :P
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Пуснат ли музиката дай свбода на тялото си. Не с еопитвай да мислиш кой крайник къде е - тялото и интуицията си знаят далеч по-добре. Е когато надобрееш, вече можеш да мислиш за движенията.

Другата школа е да гледаш на танца, като език. Какво искаш да кажеш? С какви движения? Всеки си има своите движения. Просто не се притеснявай, това ще ти помогне.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Все още не
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Още не

Остави музиката да те води.. и всичко ще си дойде на мястото.. но ако и двамата неможете да танцувате.. не ви завиждам Но пък е добре да направиш някой друга тренировка с някой приятелка/приятел,за да видиш коети куца в танците

Taнцувам на безмузика! (: И то на плажа... пред смаяните погледи на хората около нас. И обикновено аз стъпвам на краката му и така се клатушкаме... като той си тананика нещо. ;Д
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Танцуваме заедно само когато се разлигавим,иначе само аз танцувам ,а той стои като пън

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Град
    Roma, Italia
    Общо взето се попадма на хора, които се срамуват да танцуват. И стават едни сръдни, защото аз го приканвам да се разкърши,а той седи отстрани изолиран. На няколко пъти е ставал и то май заради мен.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Моят приятел не обича да танцуваме..Един път едваааам насила го накарах за 5мин. и това беше..Казва,че не е по тези неща..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Обожавах да танцувам с негоо! А пък и ние бяхме в такава ситуация,че и той да не искаше да танцува,се налагаше всеки ден Играла съм с него всичко - валс,джаз .. обаче най-много ми хареса да играя хип-хоп с него.Може би,защото обожавам тоя стил,но е някакво страстно,бързо ..
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си