- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Танцувате ли с гаджето?
Аз до сега не съм танцувала с нито едно гадже и въобще не знам как да се движа ако е на бърза музика.На бавна ясно...клатиме се и тва е хахах.
Ами вие?Обичате ли да танцувате с нея/него?На каква музика?Кога беше първият ви танц?
За малко да претрепя първото ми гаджеБеше преди няколко години на 1 парти и 2пъти я ударих с лакътя ми
![]()
![]()
![]()
Мда,танцуваме и сме танцували на всякаква музика.А просто хващаш ритъма и оставяш музиката да те води,оттам двамата ще си хванете ритъма и става уникално.![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
леле само 3ма отговорили...какво ви става бе хора?Това не е любовен проблем,разкажете нещо забавно.![]()
Танцувала съм само с един бивш. И беше много зле, той за малко да се разплаче на бавния танц.![]()
Да, много пътиИ бавни танци, и бързи танци. Бавен танц не ми е отказвал никога и това не знам защо, ама ми доставя голямо удоволствие.Много обичам да танцувам с него
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Нямам сегашно гадже и попринцип мразя да танцувам,но с бившите винаги съм танцувал.Особенно с последната ми,тя беше гимнастичка и танцуваше добре и ме учеша
![]()
>>DjBelev<<
Kato c[lo e vaxno da moxew da tancuvaw s gadxeto. Dori i da ne e perfektno e dobre da izlizate i da se zabavl[vate, a ne samo da stoite po kafetata ili toj/t[ da tancuva a ti da gledaw kato....
извинете за латиницата но се бъгва клавиатурата
В дискотека - да, бавни танци - не
клатите се, кво толкова![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
танцувах с първата ми любов,ама тогава не бяхме гаджета,а фр..не помня песента.Иначе не се сещам с някой от предните да съм танцувалаПървоначално написано от SuNsEt
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ахаха аз НЕ мога да танцувам, обаче удрям няколко текили и 2 големи водки, и почва да не ми пука и скачам на дансингата съвет пийни нещо за кУраж
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Първи танц ... На няк'ва балада в едно заведение.
На бърза музика също сме избухвали,макар че съм от хората,които не обичат да танцуват ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Само с един от бившите ми съм танцувала... запознахме се в дискотека.Разбира се, нямаше бавни песни, но като се изморим се гушвахме и се целувахме. Беше миналото лято, определено няма да го забравя.
![]()
I couldn't care less what you think.
Ами да танцуваме ... най - забавно ми е когато танцуваме на бавна песен, даже още помня коя беше баладата, на която танцувахме за първи път![]()
I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3
Да танцували сме и на бързи и на бавни танци ... На купони, в ресторанти (: На бавните танци обожавам да го гушна силно и да му кажа "Обичам те, любов моя!" :P
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Пуснат ли музиката дай свбода на тялото си. Не с еопитвай да мислиш кой крайник къде е - тялото и интуицията си знаят далеч по-добре. Е когато надобрееш, вече можеш да мислиш за движенията.
Другата школа е да гледаш на танца, като език. Какво искаш да кажеш? С какви движения? Всеки си има своите движения. Просто не се притеснявай, това ще ти помогне.
Още не![]()
Остави музиката да те води.. и всичко ще си дойде на мястото.. но ако и двамата неможете да танцувате.. не ви завиждамНо пък е добре да направиш някой друга тренировка с някой приятелка/приятел,за да видиш коети куца в танците
![]()
Taнцувам на безмузика! (: И то на плажа... пред смаяните погледи на хората около нас. И обикновено аз стъпвам на краката му и така се клатушкаме... като той си тананика нещо. ;Д
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Общо взето се попадма на хора, които се срамуват да танцуват. И стават едни сръдни, защото аз го приканвам да се разкърши,а той седи отстрани изолиран. На няколко пъти е ставал и то май заради мен.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Моят приятел не обича да танцуваме..Един път едваааам насила го накарах за 5мин. и това беше..Казва,че не е по тези неща..![]()
Обожавах да танцувам с негоо!А пък и ние бяхме в такава ситуация,че и той да не искаше да танцува,се налагаше всеки ден
Играла съм с него всичко - валс,джаз .. обаче най-много ми хареса да играя хип-хоп с него.Може би,защото обожавам тоя стил,но е някакво страстно,бързо ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива