.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Re: Танцувате ли с гаджето?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Аз до сега не съм танцувала с нито едно гадже и въобще не знам как да се движа ако е на бърза музика.На бавна ясно...клатиме се и тва е хахах.

Ами вие?Обичате ли да танцувате с нея/него?На каква музика?Кога беше първият ви танц?

ами как да се танцува, следите си движенията , гледаш реакцията му ... а за бавен танц не се срамувай да признаеш че си неопитна в танците ...

относно първия ми танц с гадже- беше детска работа в 3 клас на детска дискотека .. поне това си спомням ... А със сегашното ми гадже обожавам да танцувам особенно на бърза музика например на Рияна - Руд Бой

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Само веднъж съм танцувала с моя на балада ии.. добре се получи. Той е бивш танцьор и знае какво да прави с тялото си, а съм по-неопитна, но имаше синхрон. Иначе нааай-запомнящият ни танц беше на The Jack на AC/DC на едно събиране с приятели. Е, тогава си беше като по филмите (всички други ни зяпаха изненадани).. тогава почувствах танцьорката в себа си
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Не обичам да танцувам, той също. Не сме танцували и дано не ни се налага скоро.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    В мислите ти..
    Да,много се раздаваме..
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си