- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обърквация
От половин година съм с едно момче,което така и така немога да разбера.Свикнахме един с друг,имаме много готини моменти,но едно не ме остава на мира.Усещам,че го обичам,но той твърди,че незнае да обича и незнае как да разпознае чувството ЛЮБОВ покрай всички останали...вчера говорихме по тая тема и той каза ...'Обичам яката ти част,другата не я обичам..нали уж,за да обичаш еидн човек..ти трябва да го обичаш целия- и лошото и доборто.' - това му бяха думите.Немога да разбера какво чувства..и аз незнам за какво пиша тази тема,но простоо ми беше адцки странно ад ми каже тия думи...и незнам просто какво да мисля и изобщшо какво да правя..![]()
Според мен и той не знае какво иска....но пък е нужно повече време,за да те опознае изцяло.Изчакай още малко време и поговорете открито.Ако пак ти каже,че "не харесва другата част" от теб,според мен ще трябва да си търсиш друг...
Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....
еми нещо такова се получава.незнам още колко да чакам? простоооо не бил харесвал,когато съм гадна,заядлива и т.н,което доста често ми се случва заради него...незнам!Просто е първото момче с ,коетонаправих много първи неща и това е причинаат до сега да не съм му биал шута..другото е ,че постоянноо ме критикува и апк аз излизам кривата...![]()
Абе ако иска да е с теб и занапред,би трябвало да те приеме такава каквато си...дори и да си заядлива...
И аз съм такава понякога,но моя приятел никога не ми е казвал,че не ме харесва такава..Просто,ако нещо не му се нрави много,сядаме и разговаряме.
Така,че се опитай да се изясните![]()
Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....
Никой не обича като човекът срещу него е в кофти настроение или е изнервен .
На по колко години сте ?