За пръв път ми се случва. Имам чувството, че съм в детска градина. Темата ще предизвика смях у някои, може би.
Ходим на плаж една компаниика - аз, две приятелки (на по 15-16 сме) и три момчета (един 19-годишен; 17-годишни Б и В).
Едната приятелка е със 19-годишния от 3 години, тъй че тя не ни бърка.

Обачееее... Моята приятелка (нека да е А) известно време се сваляше с момчето Б. Сега са гаджета. С момчетата В и Б първия път не се запознах ИЗОБЩО, но на следващия ден А благоволи да ме представи на тях (след като настоях, че няма САМА да го направя). В започна да флиртува с мен, аз отвърнах. На края на деня поискал от третото момиче скайпа ми и говорел нещо от сорта, че ще ме кани на кафе и т.н. Аз му дадох пълномощно, обаче не сме се засекли онлайн още, пък и съм инат и няма да му пиша първа.
А и Б са гаджета, както ви казах. Сега обаче А (нарочно може би) ми набива филма, че В непрекъснато я зарибявал, какви неща й казал, колко й отивала роклята и т.н. И тя нищо не прави по въпроса, въпреки че е вече обвързана с Б... В смисъл, не казва на В да се разкара или нещо от сорта.
И на всичкото зарибяване от страна на В спрямо А аз НЕ съм ставала свидетел... чудно как.
Знам само, че А същевременно повтаря колко ме зяпал В, колко ме харесвал и други подобни.

И сега ме е яд, че А /една от най-добрите ми приятелки/ се опитва да ме закопае с това. Едва се сдържах да я удуша.
Пък от друга страна, ако с пича се получи нещо, няма да понеса такава ситуация. Да избира - мен или нея.

Почти съм се примирила, че немалко момчета постъпват така... Ако тръгна с него, знам какво да го правя, но просто.. много е напечено.
Бахти детския филм... Смея се и плача едновременно!!!!