.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Стичане на сперма

Здравейте! Притеснението ми надделя, затова реших да се допитам и до вас. Снощи правих секс с приятеля си, първо вагинален, а след това анален. Проблема е , че приятеля ми без да ме предупреди свърши в дупето ми. След това колкото и внимателно да си го извади, усетих как известно количество сперма се стече до влагалището, тъй като бях по корем. От няколко часа само за това си мисля и постоянно претеглям шансовете да е станал гаф..

Който може да ми даде адекватен отговор му благодаря, останалите с бъзиците - да не се хабят

шансът винаги си го има, но е много малък взимай ескапел, но може да се разминеш и без да взимаш нищо шансът да ти се размине е много по-голям, но както си решиш

малък е шанса ... но все пак си направи тест
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

anonymous708973
    Guest
    Правили сте анален без гума?!

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Ве4ният ми савет (и не само моят!) - ХАП4ЕТО ДО 72 4АСА и другият път - презерватив!
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Благодаря за отговорите. Аз си мисля, че шанса наистина не е толкова голям, че да се тъпча с тези хапчета, дота ме притесняват последиците от тяхното пиене.

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Не се "тъп4и"! Земи е'но за секи слу4аи!
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Абе я се образовайте малко пък тогава говорете и се ебете...Не си бременна и не може да си забременяла. Не пий нищо.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Съветвам те да не пиеш нищо. Тия експерти отгоре, дето го раздават тоя Ескапел кат' Харибо, не ми е ясно, наясно ли са с аномалиите в репродуктивната система, които ще ти докара.

Първо, предполагам не си била в овулация. Второ, спермата се е стекла до влагалището, а не е проникнала до матката. Сама си прави изводите.

Tрето, следващият път ползвайте презерватив хем за повечко сцепление, хем да се пазиш от болести, защото аналният секс, вярваш или не, е най-опасен за пренасянето на венерически болести.

Лека вечер.

Наистина ви благодаря много , сега се чувствам доста по-добре. Признавам си грешката и повече няма да го правя без презерватив, защото наистина прочетох доста по въпроса и се оказа, че има неща , за които не съм и подозирала. Ескапел-а наистина няма да го пия, а и самата аз си мисля, че прекалено лесно тук хората препоръчват взимането му. Още веднъж ви благодаря и смятам темата за приключена.

Заклюена или не, направи си тест за бременност. По възможност два или три от една и съща марка и виж какво ще покаже. Не забравяй минималния срок, който трябва да е минал след половия акт за да отчете теста

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от titinka21
    Още веднъж ви благодаря и смятам темата за приключена.
    Считам темата за приключена.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си