Имах предвид,че в предишна тема казваш,че си имаш гадже,а в тази,че никога не си имал.Това имах предвид.Първоначално написано от ceci
Послушай вълка, много истини ти каза. Няма да се повтарям.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Както виждаш в подписа ми, не беше тук правилното място да си пуснеш темата, но така и така вече си го направил :}
Моя съвет е да не се компексираш, имам приятел също нисък, с коремче, леко е черничък, но за сметка на това според мен - НЯМА РАВЕН !
Просто ми пълни душата този човек, от както се запознахме много ми се промени мисленето.
Прост пример: Вървим си ние 2мата и гледаме едни момичета и му викам ей тая с розовото доста хубавичка изглежда, и той ми вика "иди я заговори ве", аз му викам "Абе неее сякаш малка ми се струва" ии той ми каза само "ЕЛА С МЕНЕ"(осети, че си търся оправдания ..) отиде при момичетата почна да ги заговаря запознахме се иии така иии като се замисля изобщо не беше трудно, не му пука от нищо на момчето.
Замисли се много добре - колкото повече мислиш -> толкова по-зле !
Отиваш при момичето казваш и здравей усмихваш се приветливо иии с думи от рода дали искат да се запознаят с теб.
Аз съм по-комплексиран от моя приятел, но какво да се прави уча се от него -> евалата на момчето !!!
Бъди пич !!!!!!!!!!!!!!!!!
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()