.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Нещастен

Нещастен

Ужасно съм нещастен незнам какво да правя несъм имал гадже и нямам ,нисък съм и никое момиче неме харесва . чувствам се самотен и недoоценен какво да правя сякаш целия живот е срещу мен.

Като за начало се научи да пишеш

Супер фен Аватара на radeberger
    Както виждам от начина ти на писане , не си много голям . Има време .

Може да мислиш, че целия живот е СРЕЩУ теб.. Но замисли се.. Целият живот е и ПРЕД теб.. Предполагам не си много голям => все някога ще си хванеш гадже.. Бъди по-малко самокритичен.. Стегни се
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Точно пък такъв депресиран тип.. момичетата не харесват особено.
    Стягай се,пич.

От самосъжаление, мърморене и отчайване смисъл няма, братле! Стягай се! Захващай се с някакъв спорт, усети кой ти се отдава и ще се издължиш(баскетбол, волейбол). Футболът също малко или много спомага.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Човек, нали в другата си тема каза че имаш гадже? Кво стана с нея а?! Нищо чудно че нямаш, остави ръста ти и си помисли дали ако продължаваш да лъжеш някога ще си намериш гадже
    Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Цитирай Първоначално написано от ceci
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlA

сьжалявам ще си останеш така

п.с...по висока съм от теб с 20
    трудно ще си хванеш момиче
    as gaje 4e si imam imam si no prosto iskam pomo6t
    :

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти нямаше ли гадже бе ?
    Както и да е...Със самосъжаление нищо не става..Вземи се в ръце и направи някаква промяна,която да те направи щастлив..
    Занимавай се с нещо,което ще ти достави удоволствие..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Повиши самочувствието си като за начало.
    И спри да се приемаш като жертва - жертва си единствено на самия теб. Живота не е срещу теб, ти го правиш такъв.

Между другото, моля да ми отговориш : Защо искаш да имаш гадже?

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlA

сьжалявам ще си останеш така

п.с...по висока съм от теб с 20
    трудно ще си хванеш момиче
    as gaje 4e si imam imam si no prosto iskam pomo6t
    Ужасно съм нещастен незнам какво да правя несъм имал гадже и нямам ,нисък съм и никое момиче неме харесва . чувствам се самотен и недoоценен какво да правя сякаш целия живот е срещу мен.

ахаххаахахаха бях ли права аз....бях

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Повиши самочувствието си като за начало.
    И спри да се приемаш като жертва - жертва си единствено на самия теб. Живота не е срещу теб, ти го правиш такъв.

Между другото, моля да ми отговориш : Защо искаш да имаш гадже? :)
    Еми искам да осета и аз лубовта от противоположния пол . Ако имам тази вазможност ще се опитам да се чуства като няи- невероятното момиче на светут . за да мога да намеря огунят в сурцето си и в неиното .

ужс.. преди да си търсиш гадже се научи да пишеш, че ако трябва да и пишеш СМС или някое писмо / / момичето ще се отчая
    Ако си печен, ръстът няма да ти е проблем
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    ужс.. преди да си търсиш гадже се научи да пишеш, че ако трябва да и пишеш СМС или някое писмо / :razz: / момичето ще се отчая :? :-x
    Ако си печен, ръстът няма да ти е проблем ;)
    нямам българси на компутара и за туи не са ми правилни думите от англиски ги превеждам на български

Хубуу бе какво ми се обясняваш ... айде късмет с гаджетата и се стегни
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

ами ето къде ти е проблвам - ти искаш да усетиш любовта от друг човек, искаш друг човек да те накара да се чувстваш обичан, защото ти сам не се обичаш.

Обикни себе си първо. И нещата ще се наредят.

Не се отчайвай , а относно любовта spox тя идва когато най-малко очакваме....

Град
    София
    щом си не нещастен...умирай

бе тъй ти се струва...
    може би те харесват много момичета...
    които са притеснителни и ги е срам дати го кажат...
    бъди по- наблюдателен и може би...ще намериш момиче което те харесва...

Супер фен Аватара на fatrat
    бе оставете човека намира бе! той ако е решил да се реже-да се реже кво го спирате!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Само на мен ли на ебавка ми намирисва?

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Само на мен ли на ебавка ми намирисва?
    Не значи че на някои живота е гаден е ебавка

Да, трудно се живее в този свят на материялното, когато не притежаваш нищо, което да те кара да си мислиш, че си щастлив. Най-важно е да знаеш, какво всъщност искаш. В твоя случай - Искаш да имаш гадже, или да не бъдеш нещастен? Не е нужно да си висок, за да си щастлив, не е нужно да си красив, за да бъдеш обичан. Ако си на мнение, че любовта е единствения път към щастието, грешиш. За да изпиташ удволетворение и наслада от живота, трябва да имаш цел, да се стремиш към самоусъвършенстване. Помни, че никога не е късно да откриеш истинското, безграничното щастие. Само човек, живал на дъното може да види истинската красота на гледката от върха.

Любовта не винаги е щастие. Тя е болка, страдание, воля, смирение, един безсмислен проблем на човека, който я изпитва. Проблем, които само ограничените духом хора не могат да разрешат. Тя носи много повече страдание от колкото радост. В повечето случай е породена от любопитство и търсене на нови усещания и това я прави безкрайно банална.
    Влюбването е чувство, което отминава. То е като алкохола, а човек изтрезнява от него. Взаимната любов е безинтересна, тя е усещане с което се свиква и с времето се превръща в нещо бледо и отегчаващо, понякога дори досадно. Чуждата любов ни показва, че егоизма е неизбежно заложен в човешката природа.
    Любовта е ненужно осложнение на простите ситуаций, тя взима много а в замяна дава нищо освен краткотрайни усещания, които са привлекателни за слабите хора. Но само човек, научил суровия урок от това да бъдеш влюбен е способен да разбере това. Човек трябва да е пожелал да умре, за да разбере колко хубав е животът.

Супер фен Аватара на Djuff
    Пич недей се депресира.Има хора на по 40 години където не са виждали цици на живо камоли гаждже да са имали.Ти сигурно си на 13, 14 год. живота е пред теб.Така като се сдухваш гаджето от небето няма да падне.Ако си дебелак - тръгвай на фитнес,ако си космат - обръсни се сложи си гел ала, бала прилепнали дънки розови блузки, оскубани вежди - кифличоците си падат по такива. Аре късмет :P

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Ако си дебелак - тръгвай на фитнес,ако си космат - обръсни се сложи си гел ала, бала прилепнали дънки розови блузки, оскубани вежди - кифличоците си падат по такива. Аре късмет :P
    Точно от такива глупави начини на мисленето много хора страдат
    "Кифличоците" може да си падат по квото искат, защо трябва еди-кой си да се старае да се хареса на който и да било, освен на себе си?

Недейте да се променяте заради другите! Това е най-голямата грешка.
    Приемете недостатъците си и ги обикнете. Тогава и другите ше ви харесат.

"оскубани вежди"
    Не го прави супер педалско е .. зависи от вкуса на момичето но според мен е много грозно мисля че момчето трябва както се вика да е силната половинка не някав оскубан женчо..апък любовта както казаха сама идва..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си