.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

козметик- кола маска

Ходите ли на козметик и какви части от тялото си обезкосмявате? една приятелка иска да отиде за интимните части,но много я е срам.Има ли момичета,които са ходили и как мислите дали всяка козметичка се занимава с тази част от тялото ?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Всяка козметичка се занимава с "тази част от тялото". И няма нищо срамно, жената всеки ден вижда "тази част от тялото".

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: козметик- кола маска

Аз ходя за ръце и крака.И да всяка козметичка чисти интимни части,няма нищо срамно,нито ще си първата нито последната
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Всяка козметичка се занимава с интимните части на тялото на една жена. Нормално е като за 1-ви път момичето да се срамува. Аз все още не съм ходила на козметик за тази работа, но си мисля скоро време да отида. И мен ме е срам, но все някога трябва да се престраша. Щом хората са измислили това почистване на тялото чрез колата маска, значи е нормално!

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Естествено,че всяка казметичка обезкосмява тригалника.Няма нищо срамно.Аз ходя от време на време,но попринцип се обезкосмявам сама в къщи с течна кола маска Джанкар,но когато нямам време си ходя на
    козметик и изобщо не се притеснявам.

да ви попитам какви са тия кола маски дето и вкъщи могат да се използват и как ?също каква е разликата между топла и студена ,и течна.извинявам се,но не съм наясно.

[quote][quote]да ви попитам какви са тия кола маски дето и вкъщи могат да се използват и как ?също каква е разликата между топла и студена ,и течна.извинявам се,но не съм наясно. Ами кола маска Джанкар се продава в аптеката.Аз лично използвам течната.С нея става по-бързо и лесно струва към 2 лв.Загрява се на водна баня.В кутиката има специална лента режеш я на малки лентички и деистваш.
    П.С. Не ти препоръчвам студената с нея става много бавно и резултата не е толкова добър

И да, ако си с двете леви, не е препоръчително сама да си правиш кола маска на такова деликатно място. Първо пробвай да си обезкосмиш краката в домашни условия с течната кола маска, после продължавай нататък. Такива гадости можеш да си причиниш, ако не знаеш как да действаш...

+1 да и това е вярно

Естественно, че всяка козметичка се занимава с обезкосмяване на триъгълника (дори и прически правят) Аз на козметичка 1 г., но само за ръце и крака, на триъгълника си ги махам сама в къщи (пак с кола маска)

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Всяка козметичка се занимава с интимните части. А за срама, той е само в началото, но ако много я е срам.. някои козметички ти дават специални гащички, за да не се притесняваш толкова. Те са като от хартия или нещо подобно.

П.с. Не мога да разбера защо някои винаги казвате: "Една приятелка", а всъщност те е срам да кажеш, че е за теб. Е, точно сега не съм мн сигурна дали е за теб или за приятелката ти, ама доста хора правят така.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си