.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 195

Hybrid View

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Защо по дяволите мразите рок!?
    За метъл, добре, имате чувството, че викат (макар че не е така), но рок!? Мразите AC/DC, Scorpions, Cream, Jimi Hendrix, Beatles, Deep Purple, Queen!?
    Защо съм част от днешната младеж?
    Мене не ме бройте. Аз харесвам и AC/DC, и Jimi Hendrix донякъде, и Beatles, Deep Purple, Queen, дори Black Sabbath, a Scorpions са любимата ми група изобщо.
    Но метълът е боза.
    Прочетох повечето коментари и се начетох на простащина. Защо някой, който не слуша метъл /като мен/ веднага започвате да го нападате с аргументи против чалгата. Чакайте малко! Ние, нормалните хора, не слушаме само чалга. Кажете нещо против попа, рапа, R&B? А нещо против народната музика?
    Явно не си чел както трябва. Прочети пак и ще разбереш. Аре направи антифен тема на метъла (чул 2 дет метъл песни) и рока (??) без ник'ви аргументи и почва да обижда насам натам, че метъла и рока(??) не струват. След тва дойде юнайтед дето не слушал чалга, нито метъл, ама чалгата била по-добре от метъла, рока отново не се споменава, но се предполага, че го мрази (все пак антифен тема). После пише във фен темата на линкин парк и вика, че му ефен доживот. Всеки да си слуша к'вото иска, смешното е, че някои тръгват да плюят метъла и рока (??) без да имат и понятие от тази музика, че дори и не знаят какво мразят в рока. О.О

If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Явно не си чел както трябва. Прочети пак и ще разбереш. Аре направи антифен тема на метъла (чул 2 дет метъл песни) и рока (??) без ник'ви аргументи и почва да обижда насам натам, че метъла и рока(??) не струват. След тва дойде юнайтед дето не слушал чалга, нито метъл, ама чалгата била по-добре от метъла, рока отново не се споменава, но се предполага, че го мрази (все пак антифен тема). После пише във фен темата на линкин парк и вика, че му ефен доживот. Всеки да си слуша к'вото иска, смешното е, че някои тръгват да плюят метъла и рока (??) без да имат и понятие от тази музика, че дори и не знаят какво мразят в рока. О.О

Това че пише във фен темата на Линкин Парк не можах да го схвана... Да не би и те да се водят метъл? Май вие самите не можете да си различите жанра, който слушате...
    И да - чалгата е по-хубав жанр от метъла. Аз примерно не слушам много техно обаче бих казала, че техното е 100 пъти по-добра музика от метъла. Какво му е странното човек да предпочита други стилове музика пред МЕТЪЛА? Великия свещен метъл! И освен това ще го кажа отново, не е нужно да знаеш абсолютно всичко за един стил музика и да си изслушал хиляда песни, че да разбереш, че не те кефи. Ако беше така щяхме да сме фенове, защото по принцип те са запознати със своята си музика, а не анти-фенове. Н ме интересува колко "як" е метъла, чула съм достатъчно от него и бих предпочела да си слушам чалгията, да гледам как Андреа държи микрофона на обратно, да знам, че е на плейбек и да се разцепвам от кючек!!!
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland

Това че пише във фен темата на Линкин Парк не можах да го схвана... Да не би и те да се водят метъл? Май вие самите не можете да си различите жанра, който слушате...
    И да - чалгата е по-хубав жанр от метъла. Аз примерно не слушам много техно обаче бих казала, че техното е 100 пъти по-добра музика от метъла. Какво му е странното човек да предпочита други стилове музика пред МЕТЪЛА? Великия свещен метъл! И освен това ще го кажа отново, не е нужно да знаеш абсолютно всичко за един стил музика и да си изслушал хиляда песни, че да разбереш, че не те кефи. Ако беше така щяхме да сме фенове, защото по принцип те са запознати със своята си музика, а не анти-фенове. Н ме интересува колко "як" е метъла, чула съм достатъчно от него и бих предпочела да си слушам чалгията, да гледам как Андреа държи микрофона на обратно, да знам, че е на плейбек и да се разцепвам от кючек!!!
    Въпроса е, че пише в антифен тема на метъл и РОК и след т'ва бил мега фен на линкин парк (рок ли е кво е де да го знам, не го слушам) Мнението си е твое, все ми е едно.Колкото до другото достатъчно е, да мислиш че Диму боргир е целия метъл на света и за капак на всичко да кажеш, че рока върви към дет метъка. Не разбра ли, че няма значение кой к'во слуша? Просто да не се изказват неподготвени. Според теб някой да ти каже че АC/DC вървят към дет метъл, разбира ли от музика??
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Кефя се, как тънко се вмъква дет метъла като нещо непонятно и гадно а приори. Слушам най-вече дет метъл и грайндкор. Дори само тези два субжанра имат една камара разновидности.
    Но вие, сериозно, нямате идея какво е дет метъл, да не говорим за метъл въобще.

Съвсем наистина, нямате капка понятие за какво говорите. И не виждам защо да правя друго, освен да си правя смях в тая тема.

Ето ви малко дет метъл:
    http://www.youtube.com/watch?v=KBLOMGMW9ww

Дори нямате идея за каква концепция става дума в текста на това парче, а и целия албум ('94, някои не сте били родени дори).

Ето още малко:
    http://www.youtube.com/watch?v=0oxU6...eature=related

Светът е голям и шарен, хора. Ако младият човек не го разбере (не търси, не се интересува, не опитва), докато може, остава поредния безполезен и късоглед глупак. Без значение дали е за музика, за убеждения или друго.

Въпроса е, че пише в антифен тема на метъл и РОК и след т'ва бил мега фен на линкин парк (рок ли е кво е де да го знам, не го слушам) Мнението си е твое, все ми е едно.Колкото до другото достатъчно е, да мислиш че Диму боргир е целия метъл на света и за капак на всичко да кажеш, че рока върви към дет метъка. Не разбра ли, че няма значение кой к'во слуша? Просто да не се изказват неподготвени. Според теб някой да ти каже че АC/DC вървят към дет метъл, разбира ли от музика??
    Linkin Park са далеч от това което вие наричате метъл
    Koлко пъти трябва да кажа,че НЕ мразя Рок ?

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Тази тема наистина става все по-забавна и по-забавна!

UNITED да знаеш, че съществува и подстил ню метъл.

Я, това ме подсеща за една групичка - http://www.youtube.com/watch?v=R_HHm9ki3JI Айде със здраве!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Тази тема наистина става все по-забавна и по-забавна!

UNITED да знаеш, че съществува и подстил ню метъл.

Я, това ме подсеща за една групичка - http://www.youtube.com/watch?v=R_HHm9ki3JI Айде със здраве!
    Не знаех мерси,че ми каза Те станаха много и различни видове метъл,ама май ню метъла е най як

П.С-Песента става

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Всичко е Rock'n Roll!
    =D> Long Live Rock 'n' Roll =D>

Еее вие го превърнахте на фен тема >.>
    Сега няма да има глупави и недообмислени коментари относно кой какво мрази : (

На мнение съм, че един достатъчно широко скроен човек ще слуша абсолютно всички музикални стилове- от рок до чалга и няма да обижда и да плюе тези, които харесват само определен жанр. Аз слушам всичко,слушам и опера,слушам и чалга, слушам и гръцко и арменско и руско и музика от 60-те и музика от тоя век и т.н...но е меко казано тъпо да казваш, че чалгата е музиката на селяните и рока е най-великия жанр..всеки с мнението си, но за да обиждаш човека отсреща, трябва да си наясно, че не си сам и винаги ще има второ мнение...
    за да кажеш,че мразиш метъл, първо трябва да си чул за какво става на въпрос, да знаеш изпълнителите, кво е характерно за тях etc..и после да видиш кое ти харесва и кое не
    ама ставате смешни с тва кой е метъл и кой не е..

Ей автора.. ти си много ментално ограничен бе (т*п).Слушал бил jazz хахахаха боже боже,много знаеш ти какво е jazz,да те питам малко въпроси на един няма да ми отговориш.Такива лекета като теб ,който не уважават истинската и стойностната музика са за жалост много напоследък.Най кадърните музиканти избщо които съществуват и са съществували са точно jazz музикантите,а след тях рок изпълнителите.
    Слушай си електронните ритми направени от компютърна програма и се радвай,и като пишеш анти-фен тема поне се обосновавай.Били крещяли лелелелелле по т*п от тебе не съм виждал последните години.

youtube.com/watch?v=Bkjv9SscotY&a=GxdCwVVULXcJ2A_-hCcBxngxn3fWkn-z

Ти знаеш ли ,че само 1 от тези музиканти има повече МУЗИКАЛЕН талант от колкото всички DJ на земята?Ама от къде да знаеш ,ти сигурно от дискотеките не излизаш.

Ще напиша няколко факта относно рок-а и метъла които да прояснят на автора как стоят нещата!

1.Най-продавана музикална биографична книга: Лед Зепелин - чукът на боговете.
    2.Най-велик музикален изпълнител(всички стилове): Лед Зепелин/Биитълс и може би Джон Колтрейн(джаз)
    3.Най-добър фронтмен Робърт Плант(Лед Зепелин),Фреди Меркюри(Куин)
    4.Най-продаван изпълнител: Биитълс(1.1 МИЛЯРДА копия),Лед Зепeлин(200млн),АЦ/ДЦ(200млн).. и разбира се Краля(около 1 милярд)
    5.Най-голяма публика на концерт: Мастърс оф Рок 1991 Москва -
    АЦ/ДЦ,Пантера и Металика изнасят концерт пред 1.3 МИЛИОНА души.
    Рок ин Рио 2001 (UP THE IRONS!!!) Мейдън свирят пред 250 000 фена.
    6.Най-продаван албум(след Трилър на М.Дженксън)AC/DC Бак ин Блак 49 млн.

Мога да продължа още много.Сега като вземем предвид че Майкъл е поп/рок изпълнител ,a Краля е рок енд рол ,мисля че става ясно кой е най-добрия и слушания стил?

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Този човек ми пълни душата всеки път, когато си пусна негова песен! - http://www.youtube.com/watch?v=x11NA63gLDM
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

кънтрито е хубава музика..аз съм фен на кънтри музиката, но не тези измислени Тейлър Суифт и Кери Ъндърууд, които са си направо чисто поп звучене Кънтрито от 90-те например за мене е хубаво

Странни са ми хората, които слушат всичко..
    Е защо !?
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Е защо !?
    Освен че е невъзможно да слушаш всичко, тъй като повечето стилове са си доста противоречиви и като идея, и като звучене, говори за нерешителност и неизграден вкус/предпочитания. Малко е трудно да мешаш "дълбокомислените" метъл песни с поп, да кажем.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Е защо !?
    Освен че е невъзможно да слушаш всичко, тъй като повечето стилове са си доста противоречиви и като идея, и като звучене, говори за нерешителност и неизграден вкус/предпочитания. Малко е трудно да мешаш "дълбокомислените" метъл песни с поп, да кажем.
    OK
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Град
    Lyon
    не е ли по добре да крещят и да реват отколкото да правят жалки опити да пеят както в чалгата ?!? .. ня кво да обяснявам за някви хеiтъри и хора които си нямаt и понятие от метал или rock ... айде слушкайте си там чалгиите мазни.. и нмз

да живее метала и рока \\м/
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от spexx
    не е ли по добре да крещят и да реват отколкото да правят жалки опити да пеят както в чалгата ?!? .. ня кво да обяснявам за някви хеiтъри и хора които си нямаt и понятие от метал или rock ... айде слушкайте си там чалгиите мазни.. и нмз

да живее метала и рока \\м/
    само така, dude \\m//

Re: Антифен тема : Метъл и рок.

Цитирай Първоначално написано от Ape
    Само аз ли мисля, че тея само крещят безсмилесно ?
    Олеее....как може да кажеш че крещят..и то безсмислено...ти изобщо слушал ли си рок или метал?Явно не,послушай малко рок и тогава говори...Луда работа

ако мислите,че Led Zeppelin пищят в Stairway To Heaven,то тогажа определено имате проблеми със слуховия апарат... :

Град
    Lovech
    Еми, и аз мисля нещо подобно.. Смисъл, айде рок по - може.. но метъл - Е, НЕ ! Това е толкова безсмислено.. само се дерат кат невиждали
    JENSEN ACKLES

Цитирай Първоначално написано от Aysell
    Еми, и аз мисля нещо подобно.. Смисъл, айде рок по - може.. но метъл - Е, НЕ ! Това е толкова безсмислено.. само се дерат кат невиждали
    оххххх....взе да ми писва,ще повторя нещо което 105 човека казаха,метала няма само 2 разновидности..не всички "крещят и се дерат" безсмислено

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от PennyLaneStormbringer
    оххххх....взе да ми писва,ще повторя нещо което 105 човека казаха,метала няма само 2 разновидности..не всички "крещят и се дерат" безсмислено
    Хах, не знам к'во ти писва, но човек няма ли право на собствено мнение ?
    JENSEN ACKLES

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от PennyLaneStormbringer
    Хах, не знам к'во ти писва, но човек няма ли право на собствено мнение ?
    Е не, как да не му писне на човек.. Да, всеки си има право на свое мнение. Може да ти харесва, може да не ти харесва, но не може да казваш че крещят и "се дерат като невиждали" след като повечето НЕ го правят. Може да кажеш, че тази музика не ти харесва, но не можеш да кажаш, че всичкият метъл е само блек и дет(нищо против подстиловете нямам). Това няма да е собствено мнение а един от заучените отговори от типа не-знам-за-какво-става-въпрос-ама-нека-си-напиша-впечатлението.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си