- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми от самота :(
Здравейте от мен! Искам да ви споделя,4е ве4е ми писна,4ак не ми се живее!Искам да съм щастлива,а все не става!Попадам на неподходящи,май сериозните мъже или са заети или ве4е са редки екземпляри. Преди 5 години се влюбих...оказа се женен,щях да умра от мъка,болка,много бях влюбена.След това още два такива слу4ая.Последният беше преди месец,то4но за рожденият ми ден4овека ме излъга,4е е свободен,а се оказа женен!Ве4е ми писна от лъжци!Как да намеря 4овека за мен?Глупав въпрос ама не знам ве4е какво да правя.На 21 години съм,а нямам приятел
![]()
Не съм женен, свободен съм, и съм от София.
Ако искаш повече инфо - ЛС.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не съм женен на 16 съм и съм от варна, ся ко прайм![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Не си била регистрирана тук, тва ти е била грешката.
Сега ще завалят едни оферти в темата и на личнии...![]()
Аз съм момче на 20 и съм в твоето положение,и к'во?Живея си живота,тя сама ще ме намери(вече се отакзах да търся).![]()
И аз съм така,отказах се.Ама не мога да си живея живота,все ми тъжно,4увствам се сама.Ама както казваш "тя ще се намери" и за мен ще се появи някой![]()
ТърпениеКогато най-малко очакваш се случва най-хубавото
Не се впряга,излизай повече с приятели и т.н.Тея съвети във всяка тема тука ги има
ПП:
Не съм женен на 17 съм и от Варна![]()
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Най - хубавите неща стават , когато най - малко ги очакваш ! Сигурна съм , че ще си много щастлива , защото се вижда , че знаеш какво искаш , заслужаваш го. Стискам палци и бъди силна.![]()
btw..
дай една снимка да видим дали си струва да ти казвам от къде съм и на колко съм.
И аз немога да си живея живота,днеска от Плевен-Свети Константин и Елена и обратно с колаПървоначално написано от 7227
.Няма какво да се прави в Плевен.Просто се забавлявай и не се здухвай
.Ходи насам натам,не стой увас и да се депресираш,аз наскоро се бях заиграл с една(прецака ме) и ми стана гадно,затва ся "Гъз път да види".
.Абе горе главата,свестен ли си,ще се оцени все някога,когато най-малко очакваш,аз вече спирам да търся,сама ще ме намери
![]()
Браво на теб! Благодаря ти за куража!Само така![]()
И ти трябва да се забавляваш,к'во че си на 21 и си сама,тряя се метнеш под влака?Първоначално написано от 7227
Така е!Нещо се бях от4аяла,като гледам другите все заедно..аз сама..ама за всяко нещо си има време и нашето време ще дойде![]()
Аз лесно си намерих момиче,но какво,ужас и защо?!Защото да не съм сам,метнах се сам в тъча....Но вече съм по-добреПървоначално написано от 7227
.И всичките ли които ги гледаш,имат добри връзки?Съмнявам се...
Имаш някакъв проблем явно. Не е нормално все женени мъже да привличаш.![]()
И какво значи "сериозните мъже"? На 21 си бе, сега ти е времето да се забавляваш и да трупаш опит и впечатления, не да се занимаваш със сериозни връзки, брак и деца.
Да,и аз за да не остана назад и все неподходящи.Погледнато реално може би аз съм по-добре така,предпо4итам стабилна и сериозна връзка,от колкото лапешки истории за седмица,пове4ето връзки на тези ,които познавам са такиваПървоначално написано от VinDiesel
![]()
Ако знаеш колко много самотни хора има в тоя форум...да не говорим за целия свят...
Намери си превода на Wicked game на Chris Isaac. Поздравявам те с нея
може да си грозна.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Точно ,че гони 22 вече трябва сериозното да търси,не двуседмичните ,както тя каза за нейните приятели там...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Не съм грозна.. Ами замислям се за сериозна връзка,вие не се ли замисляте??? То и живота си е до време.
не ти вярвам, дай снимкаПървоначално написано от 7227
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
като не искаш не вярвай,никого за нищо не задължавам.
Здрасти, първо искам да кажа на UltraViolencia че щом момичето е само не значи че със сигурност е грозно. А към авторката - аз съм в същото положение, попадам все на смотаняци и лъжци, до сега не съм открила любовта, от многото години без любов съм установила единствено, че трябва да се рискува и че когато най - малко очакваш нещо ще се случи. Но уви аз вече губя надежда - все когато изникне по - свястно момче някак си все се отблъсква от мен - може би е съдба, не знам - сякаш е проклятие. Но все пак ти не си аз така че не губи надежда![]()