.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ve4nosamotna
    Здрасти, първо искам да кажа на UltraViolencia че щом момичето е само не значи че със сигурност е грозно. А към авторката - аз съм в същото положение, попадам все на смотаняци и лъжци, до сега не съм открила любовта, от многото години без любов съм установила единствено, че трябва да се рискува и че когато най - малко очакваш нещо ще се случи. Но уви аз вече губя надежда - все когато изникне по - свястно момче някак си все се отблъсква от мен - може би е съдба, не знам - сякаш е проклятие. Но все пак ти не си аз така че не губи надежда
    а ти прилично ли изглеждаш?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Здрасти, първо искам да кажа на UltraViolencia че щом момичето е само не значи че със сигурност е грозно. А към авторката - аз съм в същото положение, попадам все на смотаняци и лъжци, до сега не съм открила любовта, от многото години без любов съм установила единствено, че трябва да се рискува и че когато най - малко очакваш нещо ще се случи. Но уви аз вече губя надежда - все когато изникне по - свястно момче някак си все се отблъсква от мен - може би е съдба, не знам - сякаш е проклятие. Но все пак ти не си аз така че не губи надежда
    даа и аз съм така!!! Все лъжци,измамници,постоянно ми се лепят някакви,но на мен не ми харесват...а ако тръгне нещо завършва зле.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Точно ,че гони 22 вече трябва сериозното да търси,не двуседмичните ,както тя каза за нейните приятели там...
    Защо? Една основателна причина ми дай.

И не е задължително да са двуседмични връзки, може и двумесечни да са. Понякога срещаш хора, с когото изживяваш неизживяни досега неща и научаваш много повече от тях за месец, отколкото с други за години. Мисълта ми е, че отчаянието лъха отдалеч. Да се забавлява, да опознава и да излиза с повече мъже, за да разбере какво й харесва и какво я дразни, с едно изречение: да си изясни приоритетите и да бъде наясно какво търси, а не да се задоми на ранни години, да създаде семейство и след време да се чуди що си е пропиляла младостта с някакъв човек, който не може да понася.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Точно ,че гони 22 вече трябва сериозното да търси,не двуседмичните ,както тя каза за нейните приятели там...
    Защо? Една основателна причина ми дай.

И не е задължително да са двуседмични връзки, може и двумесечни да са. Понякога срещаш хора, с когото изживяваш неизживяни досега неща и научаваш много повече от тях за месец, отколкото с други за години. Мисълта ми е, че отчаянието лъха отдалеч. Да се забавлява, да опознава и да излиза с повече мъже, за да разбере какво й харесва и какво я дразни, с едно изречение: да си изясни приоритетите и да бъде наясно какво търси, а не да се задоми на ранни години, да създаде семейство и след време да се чуди що си е пропиляла младостта с някакъв човек, който не може да понася.
    тея 14 годишни кви съвети праскат

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    А ти как изглеждаш??? Предполагам,4е си нещо подобно на снимката на аватара си...

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от 7227
    А ти как изглеждаш??? Предполагам,4е си нещо подобно на снимката на аватара си...
    малко по грозен съм

шт!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    шт!
    не с лошото

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от 7227
    малко по грозен съм
    Добре,4е поне приемаш нещата на майтап

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ако знаеш колко много самотни хора има в тоя форум...да не говорим за целия свят...
    и аз това щях да кажа...като се замислиш наистина когато нищо не чакаш и не се оглеждаш всичко си се нареджа и даже преди да не си го виждал става така,че едва не ти вади очите...просто престани да мислиш за това и всичко ще е наред..млада си-излизай с приятели и се весели....повечето връзки само негативи носят със себе си особено за по-влюбеният

Супер фен Аватара на fatrat
    а аз да попитам една 21 годишна мацка кво се жалва в форум? Отиди някъде с приятели/ки и се забавлявай.И аз съм сам ама си ми е яко“ за всите има либоф и ще дойде некога!

Супер фен Аватара на spopi
    Спокойно всичко си идва с времето не се притеснявай весели се.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Има толкова много самотници , не си само ти.
    И ти ще срещнеш подходщия .. няма да останеш стара мома.
    Спокойно и на твоя път ще изгрее слънце! (:

НЗ ама аз познавам едно момиче което е почти на 20 и е имало само 1 гадже от 16 до 18 години и е спала само с него, а момичето е супер красиво блондинка, слабичка с хубаво лице и очи
    Просто не харесва мъже които искат само секс, страхува се да не я "наранят" пак и тъй много се е филмирала
    Историите й как мъже я свалят и тя ги реже са ми много забавни примерно "беше много сладък бях готова да му дам телефона си но му звънна някой и беше ПРИЯТЕЛКАТА МУ" или пък "беше дебел и като се смееше му се виждаха венците" или пък "като стана от масата оная му работа беше станала и му се очертаваше" и т.н. много съм се смял

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Paradise
    Забии се с момиче. :P Ние сме си по-свястни и си се разбираме
    На 17 съм (ама съвсеееем скоро правя 18 ) и съм от София. :P (имам цици)

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Заинтересува ме

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Заинтересува ме
    Да живеят вметнатите работи в скоби

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    бъди по-внимателна в избора си и скоро ще срешнеш някой
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

tuzaro теб май само външността те интересува, само ще ти кажа че не съм грозна за твое сведение, макар че за теб красиви може да са разни кифли, слаби или пък закръглени с тонове грим и с голямото самочувствие, но да са духовно едно нищо...Както и да е, ама наистина по темата да кажа, че почти не останаха свястни мъже и сигурно в това е проблема, пък и малкото останали май са вече заети или пък са срамежливи и няма как да ги открием... Сложна работа...

Град
    hate city plovdiv, майна
    tuzaro теб май само външността те интересува, само ще ти кажа че не съм грозна за твое сведение, макар че за теб красиви може да са разни кифли, слаби или пък закръглени с тонове грим и с голямото самочувствие, но да са духовно едно нищо...Както и да е, ама наистина по темата да кажа, че почти не останаха свястни мъже и сигурно в това е проблема, пък и малкото останали май са вече заети или пък са срамежливи и няма как да ги открием... Сложна работа...
    защо все мъжете ви са виновни?? не допускате ли че вие сте някви сдухани и не ставате за нищо??

Винаги срещаме човека, който търсим когато най - малко очакваме ... а когато се опитваме да го намерим не се получават нещата ...
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Ако ти не харесваш свястни, истински, различни или срамежливи момичета - това е друг въпрос, а може би не си само ти, но повярвай ми ако видиш какви мъже ми се лепят може би и ти ще се замислиш, как се държат само, а не виждат какво са всъщност - женкари, пияници, без ясни възгледи за света, безгрижни като деца...

защо все мъжете ви са виновни?? не допускате ли че вие сте някви сдухани и не ставате за нищо??
    ха-ха! Каза ли ви го?
    На моя пост никой не обърна внимание, въпреки че си изпочупих пръстите, но не е нужно след тоя пост на тузаро.

Много ме радвате, като почнете с клишетата "любовта сама ще те намери", "точният човек ще дойде с времето"... Нали се сещате, че докато стоите вкъщи и се самосъжалявате, изпускате поне петима подходящи?

Това е към tuzaro

Това е към tuzaro

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си