- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми от самота :(
а ти прилично ли изглеждаш?Първоначално написано от ve4nosamotna
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
даа и аз съм така!!! Все лъжци,измамници,постоянно ми се лепят някакви,но на мен не ми харесват...а ако тръгне нещо завършва зле.Първоначално написано от ve4nosamotna
Защо? Една основателна причина ми дай.Първоначално написано от VinDiesel
И не е задължително да са двуседмични връзки, може и двумесечни да са. Понякога срещаш хора, с когото изживяваш неизживяни досега неща и научаваш много повече от тях за месец, отколкото с други за години. Мисълта ми е, че отчаянието лъха отдалеч. Да се забавлява, да опознава и да излиза с повече мъже, за да разбере какво й харесва и какво я дразни, с едно изречение: да си изясни приоритетите и да бъде наясно какво търси, а не да се задоми на ранни години, да създаде семейство и след време да се чуди що си е пропиляла младостта с някакъв човек, който не може да понася.
тея 14 годишни кви съвети праскатПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
А ти как изглеждаш??? Предполагам,4е си нещо подобно на снимката на аватара си...Първоначално написано от tuzaro
малко по грозен съмПървоначално написано от 7227
![]()
не с лошотоПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Първоначално написано от tuzaro
Добре,4е поне приемаш нещата на майтап
![]()
![]()
и аз това щях да кажа...като се замислиш наистина когато нищо не чакаш и не се оглеждаш всичко си се нареджа и даже преди да не си го виждал става така,че едва не ти вади очите...просто престани да мислиш за това и всичко ще е наред..млада си-излизай с приятели и се весели....повечето връзки само негативи носят със себе си особено за по-влюбениятПървоначално написано от SuNsEt
![]()
а аз да попитам една 21 годишна мацка кво се жалва в форум? Отиди някъде с приятели/ки и се забавлявай.И аз съм сам ама си ми е яко“за всите има либоф и ще дойде некога!
Спокойно всичко си идва с времето не се притеснявай весели се.![]()
Има толкова много самотници , не си само ти.
И ти ще срещнеш подходщия .. няма да останеш стара мома.![]()
Спокойно и на твоя път ще изгрее слънце! (:
НЗ ама аз познавам едно момиче което е почти на 20 и е имало само 1 гадже от 16 до 18 години и е спала само с него, а момичето е супер красиво блондинка, слабичка с хубаво лице и очи![]()
Просто не харесва мъже които искат само секс, страхува се да не я "наранят" пак и тъй много се е филмирала![]()
Историите й как мъже я свалят и тя ги реже са ми много забавни примерно "беше много сладък бях готова да му дам телефона си но му звънна някой и беше ПРИЯТЕЛКАТА МУ" или пък "беше дебел и като се смееше му се виждаха венците" или пък "като стана от масата оная му работа беше станала и му се очертаваше" и т.н. много съм се смял![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Забии се с момиче. :P Ние сме си по-свястни и си се разбираме![]()
На 17 съм (ама съвсеееем скоро правя 18 ) и съм от София. :P (имам цици)
Заинтересува меПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Да живеят вметнатите работи в скобиПървоначално написано от vaseto0o
![]()
бъди по-внимателна в избора си и скоро ще срешнеш някой
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
tuzaro теб май само външността те интересува, само ще ти кажа че не съм грозна за твое сведение, макар че за теб красиви може да са разни кифли, слаби или пък закръглени с тонове грим и с голямото самочувствие, но да са духовно едно нищо...Както и да е, ама наистина по темата да кажа, че почти не останаха свястни мъже и сигурно в това е проблема, пък и малкото останали май са вече заети или пък са срамежливи и няма как да ги открием... Сложна работа...
защо все мъжете ви са виновни?? не допускате ли че вие сте някви сдухани и не ставате за нищо??Първоначално написано от ve4nosamotna
Винаги срещаме човека, който търсим когато най - малко очакваме ... а когато се опитваме да го намерим не се получават нещата ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Ако ти не харесваш свястни, истински, различни или срамежливи момичета - това е друг въпрос, а може би не си само ти, но повярвай ми ако видиш какви мъже ми се лепят може би и ти ще се замислиш, как се държат само, а не виждат какво са всъщност - женкари, пияници, без ясни възгледи за света, безгрижни като деца...
ха-ха! Каза ли ви го?Първоначално написано от tuzaro
![]()
На моя пост никой не обърна внимание, въпреки че си изпочупих пръстите, но не е нужно след тоя пост на тузаро.![]()
Много ме радвате, като почнете с клишетата "любовта сама ще те намери", "точният човек ще дойде с времето"... Нали се сещате, че докато стоите вкъщи и се самосъжалявате, изпускате поне петима подходящи?
Това е към tuzaro
Това е към tuzaro